Avo mi tez nie rosnie obwod, od 7 miesiaca mam ok 104 w obwodzie ale widze ze wypelnia sie bardziej na gorze na przyklad,po prostu dziecko samo nam wszystko w srodku przestawia i sobie miejsce robi
))
a tak przy okazji, bo Ty oblatana jestes w wnikach morfo itd, odebralam swoje wczoraj i wiesz moze co znacza podwyzszone neutrofile?:/czy to moze byc przez infekcje po prostu, bo katar mnie meczy od paru dni.
Mlodak trzeba bylo jej przytakiwac, ze tak oczywiscie lozeczko sobie stoi w innym pokoju a Wy bedziecie spac z malym, i tak bedziesz probowac karmic piersia i wogole tak tak masz racje
a przeciez nie bedzie Wam w nocy sprawdzac co i jak robisz i gdzie spi dziecko a z mlekiem powiesz ze nie mialas i musialas. ja to kazdemu teraz przytakuje, kazdyma racje, bo chce miec ta racje i kazdy wie lepiej
a ja i tak zrobie po swojemu. bo co to naprawde kogos kuzwa obchodzi gdzie bedzie spalo moje dziecko, czy mi to zrobi roznice jakas ze np dziecko mojego brata bedzie spalo z nimi w lozku czy w gondoli, czy w kolysce czy lozeczku...????:/ zreszta wszystko i tak sie w praniu okaze. ja np nie sadze ze ludzie ktorzy spaceruja z dziecmi w wozku kolo polnocy po osiedlu planowali to przed porodem
a duzo jest takich ktorzy tak usypiaja dzieci albo jezdza z dzieckiem po miescie autem zeby zasnelo hehe.