reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej, kolejny aktywny dzień za mna :)

Dzis skończylam zajecia w SR. Więc tyle przyjemności :0
Relacje zdam jutro. Ide cos poczytac jeszcze skoro moge :0

Pozdrawiam i spokojnej nocy bez alarmów zycze

reklama
Witam

A ja byłam dziś u gina na dopplerze i niby wszystko dobrze tylko tętnicy mózgowej nie mógł dobrze sprawdzić bo mały ma już bardzo nisko główkę i na dodatek był bardzo ruchliwy. Za tydzień kolejna wizyta i jak do tego czasu nie urodzę to pewnie dostanę już skierowanie do szpitala.
No to super że wsio oki :tak: jenki jak ten czas szybko leci

a pamietam jak niedawno zobaczyłam dwie kreski na teście i byłam w :szok: a tu zaraz będziemy się rozpakowywać jedna po drugiej

Muńka mnie odesłali właśnie z bólami mniejszymi niż co 10 min i kazali wrócić jak będą co 3-4 min i trwać 1 min.

taa...w praktyce to jakoś zawsze inaczej wychodzi, dlatego tak głupiejemy, bo nie wiemy czy to już, czy nie już...eehh...

Ja też już zmykam. Odebrałam telefon z reklamacji i muszę wszystko od nowa do niego instalować i tak siedzę z nim od 2 godzin i się wkurzam!!:wściekła/y:

Dobrej nocki!!

Odebrałam telefon z reklamacji i muszę wszystko od nowa do niego instalować i tak siedzę z nim od 2 godzin i się wkurzam!!:wściekła/y:
Ja to lubie właśnie takie rzeczy robić tak samo jak jest jakis ''nieznany''tele i patrzec gdzie co ma i wgl :-D
kurde tak wszytskie uciekacie i ja tu sama :( nie dosc ze P wrocil z pracy to juz po 20 zasnol bo byl zmeczony i nie mam do kogo geby odezwac :-( no i teraz mi tu chrapie :-D

dziewczyny jestem troche w kropce usypiałam małego po czym wstałam ide do łazienki a tu leje się mi po spodniach no to szybko je ściągłam i siadłam na kibelek dalej leje się jak normalne siku i nie wiem czy to wody czy puścił mi pecherz poprostu. Jutro rano mam wizyte u gina myślicie że wystarczy jak zaczekam do rana żeby sprawdzić czy to wody Kurde sama nie wiem to było takie dziwne a teraz już nic się nie sączy może to jednak siku

dziewczyny jestem troche w kropce usypiałam małego po czym wstałam ide do łazienki a tu leje się mi po spodniach no to szybko je ściągłam i siadłam na kibelek dalej leje się jak normalne siku i nie wiem czy to wody czy puścił mi pecherz poprostu. Jutro rano mam wizyte u gina myślicie że wystarczy jak zaczekam do rana żeby sprawdzić czy to wody Kurde sama nie wiem to było takie dziwne a teraz już nic się nie sączy może to jednak siku

powiem ci tak; eskpertem nie jestem bo nie wiem jak to jest jak wody sie leja
a czulas moze hmm jakby skad lecialo? tzn z ktorej dziurki?
Bo wydaje mi sie ze to moglby byc wody, wiec dla pewnosci lepiej byloby sie udac na IP ale tak jak pisalam wyzej pewnosci nie mam wiec albo poczekaj na opinie innych dziewczyn, albo jedz na IP, albo czekaj do wizyty, wybacz ze nie pomoglam :(

w poprzedniej ciazy mialam podobny wypadek i okazalo sie ze to nie wody i teraz nie chce pochopnie tam jechac bo czuje sie dziwnie z tym... właśnie najgorsze jest to że to było takie niekontrolowane i nie wiem skąd ale z kolei jak już siadłam na kibelku to poprostu sikałam i wtedy czułam że sikam

Madzia wody są bezbarwne lub zielonkawe ( w późniejszym okresie) i bezzapachowe.Jeżeli masz podejżenie,że to jednak wody to jedź na IP, nie ryzykuj.

zaza - ano, wiedziałyśmy, że kiedyś nastąpi moment, kiedy zaczniemy się rozpakowywać... ja tez jak zerkam na kalendarz i trafiam na magiczną datę 29 maja, to zdaje sobie sprawę, że to już całkiem niedługo...
niby wiedziałyśmy, niby wiem, że ja też za niedlugo mam termin, a nawet chciałaby przed, ale jakoś czasami mam wrażenie, że jednak do mnie fakt rychłego zostania mamą nie dociera:-D;-)

ja bym nie ryzykowała i pojechała na IP, jeśli to wody, to do rana na pewno nie można czekać

reklama
Do góry