Monika20078
Fanka BB :)
Ja to się ciągle zastanawiam nad tym skad ja bede wiedziala ze to juz trzeba jechac do szpitala
No ja sie też nad tym zastanawiam Jak rodziłam Marcela to mi wody odeszły, a teraz jak się zacznie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to się ciągle zastanawiam nad tym skad ja bede wiedziala ze to juz trzeba jechac do szpitala
bo jest na nim tylko 2 tygodnie do porodu i to mi uświadamia, że zaraz tu się wszystkie jedna po drugiej posypiemyzaza - mój suwaczek Cie przeraża??? why????????
no ja właśnie wahałam się nad tatuażem w tym miejscu, bo planując ciąże to trochę głupio zaraz przed tatuaż na bębenku robić, no ale teraz będę po, więc miejsce w sam raz;-)Dobry pomysł - oczywiście zależałoby to w jakiej konfiguracji byłby rozstęp Ja już jeden tatuaż mam - na karku, i zaraz przed tym jak się dowiedziaam, że jestem w ciązy planowałam kolejny - dość duży w okolicy nerki, zachodzący na brzuch. Jak tylko skóra wróci po ciązy do formy to ide do salonu się dziarać I tfu tfu mam nadzieję, że nie trzeba nim będzie nic zakrywać;-)
niemam zielonego pojęcia nie mam żadnej opieki dla niego więc liczę na to że zacznę rodzić wczesnym wieczorem i wiktor zostanie z ojcem a ja taksą na porodówkę taki mam plan hehehehe gorzej jak to się zacznie gdy będziemy sami w domu i nie będzie nikt mógł przyjść bo wszyscy pracują:/ to będę musiała z wiktorem w taksi sie pakować i ze mną pojedzie no co będa musieliw szpitalu cos na to poradzic i sie nim zając przeciezJak Was tak czytam o tych skurczach i wodach to jeszcze bardziej ciesze sie z tej cesarki. Kurcze tez bym nie wiedziala kiedy jechac. A w nocy problem bo nie wiadomo z kim mloda zostawic. Tak to chociaz wszystko zaplanowane.
Jak rodziłam wiki to lezalam w szpitalu, wiec tez bylo bez stresu.
Kamila a Ty co zrobisz z Wiktorkiem jak zaczniesz rodzic?