reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
tez o tym ostatnio mysle... kiedy mam pojechac do szpitala? niby ginka mi mowila kiedy mam jechac tzn jak by co sie dzialo ale skad ja bede wiedziala ze akurat o to jej chodzilo ?:D:D albo jak ja mam jechac do szpitala jak beda mi wody leciały ? z wiadrem miedzy nogami ?:D tym bardziej ze ja bez samochodu to albo taksi albo autobus miejski :D:D

z wiktorem wody mi odchodzily od godziny 6 do ok 15 tak sie sączyło :d

nioo ale chociaz wiecie co moze być, co może się stać, a ja nawet nie wiem co to sa skurcze czy co kolwiek co mi powie że to się już zaczęło !!!!!!!!

ja dizisaj bylam w ikei i tak sobie pomyslalam a co jakby mi teraz wody odeszly? jakby sie tak litr nagle wylal na podloge? albo w aucie, i caly fotel mokry, co z nim potem zrobic?

a w sumie to jak te wody mi puszcza w nocy na kanape to co pozniej z ta kanapa? ma sobie po prostu wyschnac? chyba nie :baffled:

no niestety a tych wód jest często więcej niż litr:D no wyschnie trzeba zaprać jak się wyjdzie po porodzie albo mąż i tyle innej opcji nie ma :)

zaza - mój suwaczek Cie przeraża??? why????????
bo jest na nim tylko 2 tygodnie do porodu i to mi uświadamia, że zaraz tu się wszystkie jedna po drugiej posypiemy :-D

Dobry pomysł - oczywiście zależałoby to w jakiej konfiguracji byłby rozstęp :) Ja już jeden tatuaż mam - na karku, i zaraz przed tym jak się dowiedziaam, że jestem w ciązy planowałam kolejny - dość duży w okolicy nerki, zachodzący na brzuch. Jak tylko skóra wróci po ciązy do formy to ide do salonu się dziarać :) I tfu tfu mam nadzieję, że nie trzeba nim będzie nic zakrywać;-)
no ja właśnie wahałam się nad tatuażem w tym miejscu, bo planując ciąże to trochę głupio zaraz przed tatuaż na bębenku robić, no ale teraz będę po, więc miejsce w sam raz;-)

polaa cieszę się, że poszło po waszej myśli!!!

Miśki zdrówka!!!

Nanu trzymaj się!!!

Jak Was tak czytam o tych skurczach i wodach to jeszcze bardziej ciesze sie z tej cesarki. Kurcze tez bym nie wiedziala kiedy jechac. A w nocy problem bo nie wiadomo z kim mloda zostawic. Tak to chociaz wszystko zaplanowane.
Jak rodziłam wiki to lezalam w szpitalu, wiec tez bylo bez stresu.

Kamila a Ty co zrobisz z Wiktorkiem jak zaczniesz rodzic?

Jak Was tak czytam o tych skurczach i wodach to jeszcze bardziej ciesze sie z tej cesarki. Kurcze tez bym nie wiedziala kiedy jechac. A w nocy problem bo nie wiadomo z kim mloda zostawic. Tak to chociaz wszystko zaplanowane.
Jak rodziłam wiki to lezalam w szpitalu, wiec tez bylo bez stresu.

Kamila a Ty co zrobisz z Wiktorkiem jak zaczniesz rodzic?
niemam zielonego pojęcia nie mam żadnej opieki dla niego więc liczę na to że zacznę rodzić wczesnym wieczorem i wiktor zostanie z ojcem a ja taksą na porodówkę :D taki mam plan hehehehe gorzej jak to się zacznie gdy będziemy sami w domu i nie będzie nikt mógł przyjść bo wszyscy pracują:/ to będę musiała z wiktorem w taksi sie pakować i ze mną pojedzie no co będa musieliw szpitalu cos na to poradzic i sie nim zając przeciez:D

reklama
Do góry