reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga,Dorotka &&&&.Obycie szybciutko jednak wróciły do domków!!

magnii &&&&&&

ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg,i owszem było mi ciężko i źle,ale dość szybko je zgubiłam,wiec teraz jakoś specjalnie się nie martwię!!!
A Polaa się nie odzywała?

reklama
A ja się tylko witam, dzisiaj mam mega śpiący dzień... nie mam siły i do tej pory w piżamie śmigam.. yh. super wieści od rana!

Dzień Dobry:)
Tak czytam o tych kilogramach i mam koleżankę, która w pierwszej ciązy przytyła 32 kg w drugiej 35 kg i wydaje jej się to normalne. Ja mam +15 i czuję się jak słonica. No ale mi piersi powiększyły się z C do E a czasami i F !!!!

dobrze, że ja mam na plusie 7,5 ... chociaż o 1,5 kg za dużo moim zdaniem ... ale wychodzi jedzenie chipsów lodów i czekolady :baffled:

gkvip takie rozstępy jak opisujesz to i ja mam .. niestety mi wyskoczyły jak byłam z Wiktorem w ok. 6 miesiącu ... po porodzie zbladły ale dziury pozostały niesamowite ... taka skóra nic się nie poradzi niestety.. pozostaje jedtnie pogodzić się z losem heh

Ostatnia edycja:
Kamila - nie sadze abys takie miala ona miala naprawde ogromne. Widzialam twoj brzusio i twoja skora wyglada naprawde super:tak: uwierz mi :tak::-)

Po za tym kazdej z nas gdzie indziej te kilogramy wchodza, Ja w pierwszej ciazy przytylam ponad 40kg i jakos nie wygladalam jak potwor bo startowalam z niska waga a do tego nie jestem niska, skutki uboczne tej wagi to rozstery na piersiach i biodrach, teraz mam juz +20 i tez zle nie wygladam :tak: mimo ze waga startowa byla duzo wyzsza niz w pierwszej ciazy, ale dzieki temu tylko jeden rozstep i to w pepku:-D i tym razem to mi przede wszystkim w uda poszlo:tak: ale skoro poszlo to i wyjs tez bedzie moglo:-D;-) ale to juz po porodzie o tym bede myslec. najwazniejsze aby mala byla zdrowa a reszta to juz nie jest wazna.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Ja podczas ciąży przytyłam 11kg, które przed wyjściem ze szpitala mi spadły :tak:.
Pozostał brzuszek i rozstępy...:szok:

Jak to dobrze zobaczyć stojąc prosto swoje stopy:-) :-):-)

Cioteczna siostra mojego męża w pierwszej ciąży przytyła 56kg i to jest dopiero szok. Zaczynała z wagą 56kg, a zakończyła o 100% więcej, czyli 112kg. I co najlepsze - dla niej to bylo normalne, więc gdy się dowiedziała, że jestem w ciąży (to był chyba 4 miesiąc) to od razu zapytała telefonicznie ile już przytyłam. Jakież było jej zdziwienie jak powiedziałam, że na razie to schudłam.
No i dodam, że ona jest pielęgniarką i pozostawię to bez komentarza.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: mega dużo!!!!! aż ciężko sobie to wyobrazić.

Pamka - ale Ci fajnie:-)

Ja jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał mój brzucho po porodzie i jak szybko uda mi się wrócić do dawnej sylwetki.

Pamka ja to Ci zazdroszcze strasznie ze wlasnie teraz gdzies obok Ciebie leży to małe co miałaś przed chwilą w brzuchu :) też bym już chciała wyjąć to "coś" z siebie i polozyc obok :D:D:D:D tego robaka który tak się wierci kopie i boli :p

gkvip na zdjeciach tego az tak nie widac bo ejst koloru reszty skóry ale uwiez mi ze w stroju 2 czesciowym juz sie nie bede mogla pokazac chyba ze kiedys jakims cudem sie ich pozbede ale nie wiem czy to ejst wogole realne?!?!?!

reklama
Do góry