reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

U mnie w szpitalu na dresik czy spódnice raczej nie pozwolą. Nawet jak leżałam na patologii to położne jak robiły KTG to sprawdzały gumki w majtkach czy przypadkiem nie uciskają.
Może wstyd się przyznać ale ja raczej nie będę miała oporów że tak powiem świecić tyłkiem na porodówce;-)w nosie mam co sobie pomyślą. Zawsze sobie tłumaczyłam że dla nich to chleb powszedni i goła pupa i pipa już nie robią na nich wrażenia;-)

Ostatnio jak byłam w szpitalu i gin zbadał mnie na fotelu i od razu robił USG, pomógł mi się zgramolić poszedł i usiadł przy biurku a ja koszula pod pachami z gołą pupą podeszłam do krzesełka gdzie zostawiłam majciochy i stoję tak i wycieram resztki żelu z brzucha i z nim gadam w końcu mnie oświeciło że ciągle jeszcze nie założyłam tych majtek i tak świecę pipą przed ginem:szok::szok::szok: :-D:-D

reklama
Witam w ten piękne dzień ;D słoneczko za oknem a ja drugi dzień z rzędu leniwa jestem i nawet mi się wstać nie chce. Nic lece nadrobić co napisałyście :tak:

esperanza mam nadzieję, że mimo wszystko twojej koleżance uda się utrzymać tą ciążę

ale zleciało do tego waszego slubu, bycie mężatką nie jest takie złe ;-)

dorota trzymaj się tam w tym okropnym szpitalu, mam nadzieję, że jak będzie wszystko OK to cię jednak wypuszczą &&&&&&&&&&

magnii za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny. Tak czytam o tych Waszych kg na + i powiem Wam że mam znajomą która w ciąży przytyła 26 kg:szok:
Normalnie szok. U mnie też jak na razie 10+ :tak:

Dorota trzymam kciuki za Ciebie! Szpital to miejsce mało urocze, ale ważne by z Dzidzią było ok i ją przebadali. Może bóle puszczą i wrócisz...
Swoją drogą - aż zgłupiałam jak przeczytałam wiadomość na wieściach szpitalnych - przecież Dorotka pisałaś do nas o 9.39 - i nic nie wskazywało na to, że się zawiniesz do szpitala.
Jednak to potwierdza, że sytuacja może się zmienić z godziny na godzinę!

Cześć dziewczyny. Tak czytam o tych Waszych kg na + i powiem Wam że mam znajomą która w ciąży przytyła 26 kg:szok:

Cioteczna siostra mojego męża w pierwszej ciąży przytyła 56kg i to jest dopiero szok. Zaczynała z wagą 56kg, a zakończyła o 100% więcej, czyli 112kg. I co najlepsze - dla niej to bylo normalne, więc gdy się dowiedziała, że jestem w ciąży (to był chyba 4 miesiąc) to od razu zapytała telefonicznie ile już przytyłam. Jakież było jej zdziwienie jak powiedziałam, że na razie to schudłam.
No i dodam, że ona jest pielęgniarką i pozostawię to bez komentarza.

Witam i ja
Rureczka gratulacje no i w koncu mamy pierwsza dziwuszke!!!
Dorota - kciukaski zacisniete, trzymaj sie:tak:
magnii - udanej wizytki:-)

Dzisiaj nawet dobrze mi sie spalo:tak: owszem kilka przebudzen na siusiu bylo ale mimo to nocke zaliczam do udanych;-).
U nas skurczyki ciagle sa ale da sie z nimi zyc, mala aktywna wiec jest dobrze.
A i dzisiaj przychodzi polozna sprawdzic czy rozwarcie ciagle to samo - OBY:-D i ogolnie sprawdzic jak sie czuje.

Ja juz mam 20kg do przodu i jakos wielkiego szoku nie doznaje patrzac w lustro :-D nprmalnie sam sex:-D:-D:-D.

Jak bylam teraz w szpitalu byla dziewczyna w 31tyg i miala wiekszy brzusio od mojego ale ogolnie duzo mniejszej budowy niz ja i mowila ze jak narazie to ma tylko 6kg na + ale widok jej skory na brzuchu to byl dopiero szok:szok::szok::szok: rozstepy to byly szerokosci conajmniej kciuka:szok: i dlugie na caly brzuch:szok: poprostu olbrzymie.

reklama
Do góry