KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
i zadne kremy i oliwki niestety tu nic nie pomogą..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojjjjj dziewczynki, co Wam tak do szpitali spieszno?
agaundpestka, xdorotaa, trzymam mocno kciuki! niech Was tam nie dręczą i wypuszczą, skoro jeszcze nie chcecie rodzić.
Co do agi, to mam nadzieję, że gestoza się nie potwierdzi, może po prostu ciśnienie skacze od upałów i większej wagi pod koniec ciąży? ja też niedawno schizowałam z powodu wzrostu ciśnienia, a ostatecznie okazało się, że najwyższe miałam przed przyjazdem teściów i w trakcie ich wizyty jak pojechali, z dnia na dzień było coraz niższe - to daje do myślenia!
AVO, moja waga też wspaniała - w piątek było 11 na plusie, a od tego czasu objadałam się słodkim, więc dziś będzie na pewno więcej, mam nadzieję, że nie jakoś dużo więcej... i chociaż nie jem dużo, to ciągle coś słodkiego wcinam, nie mam ochoty na nic innego :/
miłego dnia, drogie panie i będę wdzięczna za kciuki dziś po południu, bo wizytuję u gina!
no własnie ja też duzo nie jem, ale codzi nie słodkie i to nie jakos mało i tez bym tylko slodkie jadła
Ps. Rozstępy to straszna rzecz, ale niestety to w dużej mierze sprawa hormonalna. Noektóre kobiety po prostu mają do nich tendencje.
mega dużo!!!!! aż ciężko sobie to wyobrazić......
Cioteczna siostra mojego męża w pierwszej ciąży przytyła 56kg i to jest dopiero szok. Zaczynała z wagą 56kg, a zakończyła o 100% więcej, czyli 112kg.
To co jest na tym zdjeciu to jest nic w porownaniu tym jak ie rozstepy miala ta dziewczyna powaznie dwa razy szersze