Waris
Fanka BB :)
a mnie się własnie pojawił taki gesty, brązowy śluz.....ciekawe co to jest?
Czop śluzowy może być barwy brunatnej lub czerwonej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie się własnie pojawił taki gesty, brązowy śluz.....ciekawe co to jest?
Na sr położna "uświadamiała" panów, że jak już są z partnerką przy porodzie to "głupotą" jest wyjść w najważniejszym momencie, czyli jak dzidziuś pojawia się na świecie, bo to bezcenne przeżycie I chyba coś w tym jest....Mój mąż twierdził uparcie że nie idzie ze mną rodzić. Jednak po zwiedzeniu porodówki,był ze mną na tej sali do porodu rodzinnego gdy te skrzepy leciały ze mnie, stwierdził że nie jest tak źle i nawet mu się spodobała. Sala jest przedzielona ścianą taką nie do końca sufitu. Z jednej strony jest "porodówka" a z drugiej kanapa właśnie dla rodzinki i w każdej chwili można wyjść z tej sali gdyby mu było nie halo.
Ja chcę go tylko w tym pierwszym okresie porodu przy sobie, później może już wyjść.
Niech ktoś zabierze ode mnie tą nutellę No nic, idę do kuchni zatrzeć ślady zbrodni, bo zaraz m. wraca
Dziewczyny, czy bolą Was "ścięgna" na brzuchu (bo nie wiem, jak inaczej to nazwać) ? Ja w nocy jak długo śpię na jednym boku i chcę się przekręcić na drugi to przeżywam katusze tak mnie ciągnie mnie po prawej stronie brzucha ....
tak na dobrą sprawę gdybyśmy czytały skład wszystkiego co jemy to byśmy przymierały z głodu Teraz bardzo ciężko o naprawdę zdrową żywność na każda kieszeń... niestety