reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Lui ja też słyszałam jak leżałam na porodówce jak dziewczyna rodziła, na sam koniec się pobeczałam ze wzruszenia. Też z początku ciut krzyczała i wyła ale położne ją uspokajały aby nie traciła sił na krzyki, też byłam w szoku i też się obawiam porodu. Ale nie my pierwsze, nie ostatnie ...

reklama

aga
a ja myslalam, że Ty bedziesz miala Jasia, nie wiem czemu ale tak mi sie wydawało:sorry: ale Antek śliczne imię:tak: .

Miałam mieć, ale Jasia wybrałam jeszcze z .... :( więc już dawno nastąpiła zmiana na Antka :)

Ja znowu spałam dwie godziny w nocy, a cały dzień z dziećmi, ale miałam pomoc, bo jednak mój organizm odmówił w nocy posłuszeństwa, bóle brzucha i pleców kazały przystopować. Młodzi też nie poszli na juwenalia bo w nocy siostrzenicy narzeczony trafił z zapaleniem wyrostka do szpitala :/

Co do jedzenia to tez czytam etykiety, ale nie zawsze się da przestrzegać, mnie w pl denerwuje to ze jajka 0 są tak drogie :/ Podobało mi się, ze chłopca którym się opiekowałam nauczyłam sięgać po przegryzki typu owoce suszone, chlebek chrupki itp, do 4 roku pił tylko soki które mu zrobiłam i jogurty z owocami itp.
A pisałyście o jedzeniu Hinduskim dwa lata temu byłam na wakacjach z jogą i kursem gotowania hinduskiego mniam :)

Ja pamietam jak miałam wywoływany porod i slyszalam wszystkie kobiety:tak: mąż to nie wiedzial co ze soba zrobić i tylko patrzył na mnie:-D
a po kilkunastu godzinach spytal:"boisz się?", juz sie nawet nie balam, po prostu chcialam miec to za sobą:tak: wkurzajace bylo to, ze co ktora przychodzila to od razu rodzila a ja tyle godzin i nic:wściekła/y:

edit. aga racja, przypomnialam sobie jak pisałaś, ze teraz chyba zmienisz imię bo razem wybieraliście tamto:tak:

No ja wiem ze nie pierwsza i nie ostatnia ze to wszystko chwilowe ale jakos tak sie nakrecilam ze w szoku jestem, do dzis chcialam zeby porod nastapil juz, doczekac sie nie moglam a tu prosze.... teraz odkladalabym w nieskonczonosc.... guła jestem ze sie sama nakrecam ale nic nie poradze na to:sorry::sorry::sorry:

a ja hinduskiego jedzenia nigdy nie probowalam ale po tym programie z gesslerowa to mam ochote sprobowac.

Waris 10 zl teraz za malinowe? u nas w sezonie prawie tyle kosztuja, tak powyzej 7 zl zawsze za kg, a teraz te zwykle ale polskie kosztuja 10-13 na straganie a tamte wlasnie tyle:/ale ja ostatnio calkiem znosne w tesco polskie kupilam i nawet smak mialy hehe

Polecam film na Tvn, Odważna...

Polaa U mnie identycznie było...Ja urodzić nie mogłam, a w tym czasie było kilka za kotarą co raz dwa, jedna to postękała chwilę i już...Mąż do mnie: Nie możesz tak? ;-)

My dziś ze znajomymi i dziećmi mieliśmy razem popołudnie spędzić, ale z koleżanką wyskoczyłyśmy "na chwilę" w jedno miejsce, by kupić sobie po 5 par bucików na lato. w tym czasie mężowie mieli "Dzień ojca" :-).
Dzień udany:-D

Ostatnia edycja:
Ja też często patrzę na etykiety produktów spożywczych, nie tylko na skład ,ale też na kolejność bo na składzie zawsze jest napisane co produkt ma w składzie od najwyższej wartości.

Aga
twój Antoś będzie tak jak mój od Antoniego? czy od Antoniusza? bo ostatnio Antoniusz słyszałam modne jest:)

Smutny dzień dzisiaj. Wy pewnie nie kibicujecie,a ja jestem kibicem żużla od dziecka i dziś taki przykry wypadek:-:)-( :-( echhh.

reklama
Viola ja wlasnie ogladam derby lubuskie i mowili co sie stalo. masakra. a jeszcze takie zamieszanie sie zrobilo ze sie wszyscy kloca i *****mi rzucaja. i wszystko na antenie jest. szok normalnie. az strach co sie teraz w gorzowie bedzie dzialo bo juz takie krzyki w tle slychac ze czuje ze spokojnie nie bedzie:/

Do góry