reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam;)
Pamka ja też Ci zazdroszczę tego, że masz juz Juleczka przy sobie.
Nanulika Sciskam się;&&&&&&&&

Ja dziewczęta ogólnie już ledwo łażę normalnie jak żaba. Na dodatek od kolku dni boli mnie pośladek czy biodro sama nie wiem co to. Taki ciągły ból, aż plecy bolą...dzisiejsza noc to wogóle masakra. Jak przewracałam się z bok na bok to potrzebowałam pomocy męża bo wyłam z bólu;(
Na wkładce mam kremową, gęstą wydzielinę, bezzapachową, ale tyle jej, że szok. do tego ból brzcha jak na okres- az dziwnie poczuc go po takim czasie.
Za wszystkie trzymam kciuki. Idę leżeć.

reklama
Ja też wylądowałam w szpitalu z siatką i później mój mąż mi donosił wszystko. Nie powiem spisał się a w kosmetyczce znalazłam nawet błyszczyk oraz miniaturkę moich ulubionych perfum ;-)

Mnie też ciężko jest przewracać się z boku na bok, a na jednym boku nie poleżę dłużej jak ok.2 godz bo biodro zaczyna mnie boleć i tak całą noc się przekręcam.

Pamka później będziemy pod Dzieci urodzone w czerwcu 2012 czy coś takiego

Ostatnia edycja:
My nadal w całości :-)

Brzuch jakby odpuścił. Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą!

Pamka zazdrość Nas tu już wszystkie zjada! Każda by chciała tulić już!
Zobaczymy co wieczór przyniesie...

No tak ja już też mam dosyć tej ociężałości co do mycia naczyń to też zdarza się ze mam mokre plamy na brzuchu, ale bardziej denerwujące jest to że jak coś pichcę to mam usmarowane i poplamione ciuchy gdzie na własnie na brzuchu

Pamka, fajnie, ze wszystko super z Synkiem :tak:

Magnii, ja nie kierowalabym sie godzinami odwiedzin, bo jak bylam w szpitalu to i tak nikt tego nie przestrzegal. Zalezy na kogo sie trafi w sali i juz :) a Twoja Pani doktor chyba pracuje na Woloskiej to moze nie warto juz kombinowac...

Popelnilam dzis cala blache ciasta drożdzowego :tak: siedzac przy szafce kuchennej, bo jak stalam to skurcze masakryczne :no:

hhmmm...a ja właśnie byłam się załatwić i jak się podtarłam, to na papierze miałam różowawe ślady... teraz na wkładce też mam trochę ciemniejszą barwę upławów niż miałam...

Muńka, ja mam beznadzijny magnez 1, 42 przy normach 1, 58-2,55.

Magnii- tych godzin to nikt nie przestrzega:) Ja tez rodze na Wołoskiej(planowe cc- 8 czerwca najpewniej)

i tez mnie wszytsko boli i mam dosyć i tez bym tylko narzekała...i ciagle jem, a chciałabym żeby waga staneła w miejscu. Mam juz 13, 7 kilograma do przodu:( a tu jeszcze 3, 5 tygodnia.....

tydzien temu mialam przez 5 dni karmelowe upławy, a teraz gęste białe.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry