reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja przechodze cos strasznego jak myje naczynia bo jak koncze to okazuje sie ze caly brzuch mam mokry cala koszulka az cieknie.. bo oczywiscie w zlewie najpierw ląduje brzuch a później ręce ledwo dostające no ta lekkość ah jak mi tego brakuje, dobrze ze ja nie wspominam ciąż jak coś koszmarnego ale nie ukrywam i ukrywac nie bede ze ciaza to straszne obciążenie dla organizmu i ja jestem potwornie zmęczona ........
kurcze dziewczyny tak narzekalam ze nie czuje tych skurczow i chyba wlasnie jeden przezylam
leze sobie spokojnie az mnie nagle zlapalo ze az krzyknelam, nie moglam wstac i maz mi przyszedl pomoc, taki bol wokol pasa, i z przodu i na plecach i tak pare sekund.... jesli to tak ma bolec to ja chyba podziekuje!!!!
leze sobie spokojnie az mnie nagle zlapalo ze az krzyknelam, nie moglam wstac i maz mi przyszedl pomoc, taki bol wokol pasa, i z przodu i na plecach i tak pare sekund.... jesli to tak ma bolec to ja chyba podziekuje!!!!
Waris
Fanka BB :)
Mój mąż twierdził uparcie że nie idzie ze mną rodzić. Jednak po zwiedzeniu porodówki,był ze mną na tej sali do porodu rodzinnego gdy te skrzepy leciały ze mnie, stwierdził że nie jest tak źle i nawet mu się spodobała. Sala jest przedzielona ścianą taką nie do końca sufitu. Z jednej strony jest "porodówka" a z drugiej kanapa właśnie dla rodzinki i w każdej chwili można wyjść z tej sali gdyby mu było nie halo.
Ja chcę go tylko w tym pierwszym okresie porodu przy sobie, później może już wyjść.
Ja chcę go tylko w tym pierwszym okresie porodu przy sobie, później może już wyjść.
Ruda a ja swojemu tlumacze zeby siedzial grzecznie w brzuszku jeszcze i ma czekac na babcię bo inaczej nie pojde do szpitala bo brat nie bedzie mial z kim zostać i koniec! Mam nadzieje, ze mnie poslucha, oby.
ja przechodze cos strasznego jak myje naczynia bo jak koncze to okazuje sie ze caly brzuch mam mokry cala koszulka az cieknie.. bo oczywiscie w zlewie najpierw ląduje brzuch a później ręce ledwo dostające no ta lekkość ah jak mi tego brakuje, dobrze ze ja nie wspominam ciąż jak coś koszmarnego ale nie ukrywam i ukrywac nie bede ze ciaza to straszne obciążenie dla organizmu i ja jestem potwornie zmęczona ........
ja znalazłam sposób na mycie naczyń, bo zaczęło mnie wkurzać to, że brzuch mam na wysokości szafki ze zlewem i muszę się wychylać przy myciu. Po prostu zakładam do mycia buty na koturnie i brzuszek od razu ląduje nad zlewem
kurcze dziewczyny tak narzekalam ze nie czuje tych skurczow i chyba wlasnie jeden przezylam
ałłłłććć...aż mnie zabolało!!! ja czasem też potrafię mieć takie niespodziewane akcje, ale na pewno mniej bolesne.
ja znalazłam sposób na mycie naczyń, bo zaczęło mnie wkurzać to, że brzuch mam na wysokości szafki ze zlewem i muszę się wychylać przy myciu. Po prostu zakładam do mycia buty na koturnie i brzuszek od razu ląduje nad zlewem
genialne! mi sie wlasnie bolesnie obija brzuch w okolicy pepka o blat, nie mowiac juz o dosiegnieciu do strumienia wody...
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Dziewczyny, ja sobie tyle zaplanowałam na końcówkę ciąży. Nic mi nie wyszło. W piątek w który urodził się mój Julian miałam pakować torbę do szpitala- a tak pojechałam tylko z piżamą, nawet ręcznika nie miałam, dopiero M dowoził mi wszystko rano, a noc była koszmarem bo cały czas płynęły mi wody i było tak masakrycznie, że nawet jak zasnęłam to budziłam się w jeziorku...
Z drugiej strony wsadziłabym Julka na trochę jeszcze do brzucha- na 10 godzin, by się wyspać- wyrodny ze mnie rodzic.
Budzimy się całą dobę co 2h na zmianę pampersa i karmienie- czasem nie śpimy przez 1h a potem to aż szkoda się kłaść, ale jest kochany, bo nie płacze w ogóle i... szkoda gadać każda mama uważa swoje dzieciątko za najpiękniejsze itd...
Dobra ponarzekałam i ja
Widzę, że kwietniówki zniknęły! Terminy wam się zbliżają!!
Co się dzieje potem z forum? Zniknie czerwiec tzn. że go skasują i tyle??
Z drugiej strony wsadziłabym Julka na trochę jeszcze do brzucha- na 10 godzin, by się wyspać- wyrodny ze mnie rodzic.
Budzimy się całą dobę co 2h na zmianę pampersa i karmienie- czasem nie śpimy przez 1h a potem to aż szkoda się kłaść, ale jest kochany, bo nie płacze w ogóle i... szkoda gadać każda mama uważa swoje dzieciątko za najpiękniejsze itd...
Dobra ponarzekałam i ja
Widzę, że kwietniówki zniknęły! Terminy wam się zbliżają!!
Co się dzieje potem z forum? Zniknie czerwiec tzn. że go skasują i tyle??
reklama
Ruda1979
Fanka BB :)
Pamka jak ja ci zazdroszczę!!!!!Super,ze Julian zdrowy i wszystko u was ok!
Dziewczyny mycie naczyń to jeszcze nic,bo ja mam w sumie zlewozmywak dosyć nisko i nie przeszkadzał mi aż tak bardzo,ale jak ja się męczyłam z myciem zębów
mam umywalkę na takiej wysokości,ze jak chciałam się schylić,to nie było opcji!!!
chyba się zbliża jakaś burza,ale pewnie mojego synusia nawet to nie wzruszy!!!Dobrze mu u mamy w brzuszku i już:-)
Dziewczyny mycie naczyń to jeszcze nic,bo ja mam w sumie zlewozmywak dosyć nisko i nie przeszkadzał mi aż tak bardzo,ale jak ja się męczyłam z myciem zębów
mam umywalkę na takiej wysokości,ze jak chciałam się schylić,to nie było opcji!!!
chyba się zbliża jakaś burza,ale pewnie mojego synusia nawet to nie wzruszy!!!Dobrze mu u mamy w brzuszku i już:-)