reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hejka
jak wam leci niedziela
u mnie jak pod psem do kitu niech już będzie poniedziałek bo dowiem się kiedy ide już do szpitala i jak bede rodzić

reklama
Tialana mam tak samo, wczoraj opchnęłam 3 kawałki pizzy jak nigdy z tego względu że niebawem długo sobie na nią nie pozwolę ;-)

Po wyjściu ze szpitala mam mega apetyt, wprawdzie nutelli nie pożeram, ale pomidory jem kilogramami, sałatkę grecką z fetą i oliwkami mogłabym jeść dzień w dzień i jakiś deserek codziennie musi być :tak:. Jak tak dalej pójdzie to w tym ostatnim m-cu utyję najwięcej ale co tam ważna jest dzidzia.

Muńka - obecność mojego małżonka na porodówce - zakazana!!!!! poprzednim razem nie był i teraz tez sobie tego nie życzę!!! On nawet by tam nie doszedł, a ja tez nie chcę, więc git.

Muńka - obecność mojego małżonka na porodówce - zakazana!!!!! poprzednim razem nie był i teraz tez sobie tego nie życzę!!! On nawet by tam nie doszedł, a ja tez nie chcę, więc git.

:-):-) no w takiej sytuacji, to faktycznie lepiej żeby go nie było, bo pewnie on potrzebowałby większej pomocy niż Ty;-)

po wymianie smsow z Buziakiem dochodze do wniosku ze rzeczywiscie po porodzie bede dalej sie czula jak kaleka do tego niewyspana i z pogryzionymi cyckami:eek::rofl2: nie zebym o tym zapomniala ale w sumie to rzeczywiscie leppiej nie bedzie hehe
aaaa i pomyslilam chyba blizniaki z ta ospa. odwrotnie chyba mialo byc, ze to Dominik ma ospe a Bartek poki co nie:rofl2:

blond to nieciekawie z tą ospą u Dominika Buziakowego.

Waris ja fete ostatnio pochłaniam jak nie wiem:zawstydzona/y: zawsze ma byc do salatki ale jakos nigdy nie doczeka:zawstydzona/y: mąż jak jedzie do Polskiego sklepu to pyta co oprocz fety jest do kupienia:-D Kuba tez bardzo lubi:tak:

a teraz dzieko spi a ja jem mu czekoladki:zawstydzona/y:

a ja n ie mam siły pisac zostalam mega mocno okopana po żebrach a teraz wciska się w pęcherz i chyba chce wyjsc bo boli mnie "wyjście" jak cholera i czuje ze tam cos grzebie przy "zamku w drzwiach"

Kamilka mój Jaś tez tak "grzebie",a z wyjściem jakoś mu się nie spieszy :wściekła/y:

jak mnie swędzi brzuch,no masakra!!!!!

nudno mi jakoś, Mat polazł grac, M. znowu przeinstalowuje system w kompie,bo coś mu nie pasi,a ja się snuje po domku i zastanawiam się jak długo jeszcze się będę męczyć ???!!!

Kamilka mój Jaś tez tak "grzebie",a z wyjściem jakoś mu się nie spieszy :wściekła/y:

jak mnie swędzi brzuch,no masakra!!!!!

nudno mi jakoś, Mat polazł grac, M. znowu przeinstalowuje system w kompie,bo coś mu nie pasi,a ja się snuje po domku i zastanawiam się jak długo jeszcze się będę męczyć ???!!!
mnie tez swedzi:/ i cycki :/

tak naprawde to juz za chwile zapomnimy co to jest ciąża ale na dzien dzisiejszy mam juz dosc ! :p wszystko jest takie strasznie ciezkie ...

reklama
To nie tylko mnie dzisiaj tak strasznie swedzi brzuchol.

Kamila racja ale jeszcze sie zatęskni za brzuszkiem;-)
teraz to naprawde chcialabym sie juz poczuć taka lekka:-D

Do góry