reklama
Waris
Fanka BB :)
Tialana mam tak samo, wczoraj opchnęłam 3 kawałki pizzy jak nigdy z tego względu że niebawem długo sobie na nią nie pozwolę ;-)
Po wyjściu ze szpitala mam mega apetyt, wprawdzie nutelli nie pożeram, ale pomidory jem kilogramami, sałatkę grecką z fetą i oliwkami mogłabym jeść dzień w dzień i jakiś deserek codziennie musi być . Jak tak dalej pójdzie to w tym ostatnim m-cu utyję najwięcej ale co tam ważna jest dzidzia.
Po wyjściu ze szpitala mam mega apetyt, wprawdzie nutelli nie pożeram, ale pomidory jem kilogramami, sałatkę grecką z fetą i oliwkami mogłabym jeść dzień w dzień i jakiś deserek codziennie musi być . Jak tak dalej pójdzie to w tym ostatnim m-cu utyję najwięcej ale co tam ważna jest dzidzia.
katrina115
Potrójna Mama
Muńka - obecność mojego małżonka na porodówce - zakazana!!!!! poprzednim razem nie był i teraz tez sobie tego nie życzę!!! On nawet by tam nie doszedł, a ja tez nie chcę, więc git.
Muńka - obecność mojego małżonka na porodówce - zakazana!!!!! poprzednim razem nie był i teraz tez sobie tego nie życzę!!! On nawet by tam nie doszedł, a ja tez nie chcę, więc git.
:-):-) no w takiej sytuacji, to faktycznie lepiej żeby go nie było, bo pewnie on potrzebowałby większej pomocy niż Ty;-)
blond_20
Czarownica
po wymianie smsow z Buziakiem dochodze do wniosku ze rzeczywiscie po porodzie bede dalej sie czula jak kaleka do tego niewyspana i z pogryzionymi cyckami nie zebym o tym zapomniala ale w sumie to rzeczywiscie leppiej nie bedzie hehe
aaaa i pomyslilam chyba blizniaki z ta ospa. odwrotnie chyba mialo byc, ze to Dominik ma ospe a Bartek poki co nie
aaaa i pomyslilam chyba blizniaki z ta ospa. odwrotnie chyba mialo byc, ze to Dominik ma ospe a Bartek poki co nie
blond to nieciekawie z tą ospą u Dominika Buziakowego.
Waris ja fete ostatnio pochłaniam jak nie wiem zawsze ma byc do salatki ale jakos nigdy nie doczeka mąż jak jedzie do Polskiego sklepu to pyta co oprocz fety jest do kupienia Kuba tez bardzo lubi
a teraz dzieko spi a ja jem mu czekoladki
Waris ja fete ostatnio pochłaniam jak nie wiem zawsze ma byc do salatki ale jakos nigdy nie doczeka mąż jak jedzie do Polskiego sklepu to pyta co oprocz fety jest do kupienia Kuba tez bardzo lubi
a teraz dzieko spi a ja jem mu czekoladki
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja n ie mam siły pisac zostalam mega mocno okopana po żebrach a teraz wciska się w pęcherz i chyba chce wyjsc bo boli mnie "wyjście" jak cholera i czuje ze tam cos grzebie przy "zamku w drzwiach"
Ruda1979
Fanka BB :)
Kamilka mój Jaś tez tak "grzebie",a z wyjściem jakoś mu się nie spieszy
jak mnie swędzi brzuch,no masakra!!!!!
nudno mi jakoś, Mat polazł grac, M. znowu przeinstalowuje system w kompie,bo coś mu nie pasi,a ja się snuje po domku i zastanawiam się jak długo jeszcze się będę męczyć ???!!!
nudno mi jakoś, Mat polazł grac, M. znowu przeinstalowuje system w kompie,bo coś mu nie pasi,a ja się snuje po domku i zastanawiam się jak długo jeszcze się będę męczyć ???!!!
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mnie tez swedzi:/ i cycki :/Kamilka mój Jaś tez tak "grzebie",a z wyjściem jakoś mu się nie spieszy
tak naprawde to juz za chwile zapomnimy co to jest ciąża ale na dzien dzisiejszy mam juz dosc ! wszystko jest takie strasznie ciezkie ...
reklama