reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

tialana wydaje mi się,że mój czop odszedł już do końca,skurcze dalej co 5-7 minut i takie po 35-45 sekund,dodatkowo coraz częściej pojawiają się bóle krzyżowe,no i jest mi niedobrze,dwa razy już w kibelku byłam bo biegunka....bolą mnie biodra i uda...zobaczymy co gin powie...
dziewczynki jakby którejś zabrakło odżywki do włosów to polecam olejek do masażu z HIPP - ja właśnie z rozpędu nałożyłam wszędzie :zawstydzona/y:;-)

no właśnie ja też się zastanawiam co u BMR????

reklama
Witam sie i ja :-D
U mnie bz czyli brzusio na swoim miejscu i jak narazie się nic nie dzieje tylko mała wyczynia takie akrobacje tam że zastanawiam się czy czasami ona już ćwiczy szpagaty !!!!
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty !!!!
Powiem Wam szczerze że ja za tydzień bym mogła już rodzić w ogóle mi się ten stan nie podoba i nadal nie mogę go zaakceptować !!!!! Zdziczeję w tym domu dosłownie jak jeszcze z miesiąc będę miała tu siedzieć :-:)szok:

Witajcie

Postanowiłam ostro się wziąc do roboty, ale nie wiem od czego zacząć i w sumie to mi się chyba nie chce :-D wstałam dzisiaj lewą nogą:sorry2:

od wczoraj mam bóle jak przed okresem, wieczorem trzymały mnie kilka godzin
jak to w ogóle jest z tymi bólami? zwiastują coś w ogóle czy to po prostu norma na tym etapie ciąży??

Klusia zdążycie na pewno, nic się nie stresuj

PaulinaMaria przynajmniej już wiesz co ci dolega i że to przejdzie po porodzie :)
Powodzenia w urzędzie! &&&&&&&

Kamila powodzenia w przychodni &&&&&&&&&&&&&

Muńka Ruda powodzenia na wizytach!!! &&&&&&&&&&&&

tialana bóle w krzyżu to chyba nie od łożyska raczej
też jestem ciekawa co u BMR...

tialana wydaje mi się,że mój czop odszedł już do końca,skurcze dalej co 5-7 minut i takie po 35-45 sekund,dodatkowo coraz częściej pojawiają się bóle krzyżowe,no i jest mi niedobrze,dwa razy już w kibelku byłam bo biegunka....bolą mnie biodra i uda...zobaczymy co gin powie...
dziewczynki jakby którejś zabrakło odżywki do włosów to polecam olejek do masażu z HIPP - ja właśnie z rozpędu nałożyłam wszędzie :zawstydzona/y:;-)

no właśnie ja też się zastanawiam co u BMR????

ja chce tez skurcze, ale za 10 dni:)

cche normalnie sprzątać w domu, cchę jesć i pić to na co mm ochotę, cchę ruszać sie bez ból, chce żeby problemem dla mnei nie było sięgnięce po pilota i chcę juz miec małą bezpiecnza przy sobie......

to ja dolaczam sie do tych chcacych miec juz dzieci po tej stronie:-) nie nadaje sie do zadnych spacerkow, myslalam ze jest lepiej wczoraj poszlam na spacer i masakra jakas zadyszka, siku i ciagnie gdzies, brzuch dalej twardy, zawsze wozilam wszedzie dooopsko autkiem a wczoraj postanowilam sie przejsc no i doznalam szoku jaka ja mam kondycje.... zenada

Witam!

Napisałąm do BMR. odp w odpowiednim wątku ;-)
Witajcie

od wczoraj mam bóle jak przed okresem, wieczorem trzymały mnie kilka godzin
jak to w ogóle jest z tymi bólami? zwiastują coś w ogóle czy to po prostu norma na tym etapie ciąży??
Dobre pytanie... :sorry2:

A ja nie narzekam, czuje sie fajnie, brzuch mi przeszkadza tylko przy schylaniu sie. Czasem po nocy budze sie ze skopanymi nerkami ale to da sie przezyc. W sumie czuje sie tak fajnie ze planuje jeszcze na 4 dni gdzies pojechac :) na wszelki wypadek ze spakowana torbą.
Klusia niech sobie siedzi w brzuszku skoro jej jest tam dobrze...

A i byłam w pracy przy okazji zapytalam o urlop okolicznosciowy z okazji urodzenia dziecka dla matki. No i kolega powiedział ze w sumie są 2 opinie. I on by mi wypisał, ale ze my mamy centrale firmy w innym miesicie to moga mi zakwestionowac. Powiedział, żebym napisała do PIP i jak bede miała opinie od nich to nikt mi sie nie czepi. Więc pisze dzis oficjalne zapytanie :) Zobaczymy co mi powiedzą....

reklama
Do góry