reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja mam w gondoli regulowane oparcie i orginalny materacyk w komplecie był taki do d.., ze jak położyłam rękę to wszystko czułam więc wolałam dokupić materacyk z cienkiej gąbki.

Aga teraz sama jestem ciekawa jak u mnie w bryczce jest, musze jutro sprawdzic czy tak mieciutko czy jak bo nawet chyba nie zwróciłam uwagi, dobrze ze napisałaś :tak:

Wiesz co Lenka nie wylapalam relacji gkvip nigdzie;p wiec chyba nie :)
Dorota aaa to dobrze wiedzieć bo myślałam już że gdziś przeoczyłam :laugh2:

reklama
haha tez bylam wlasnie ciekawa reakcji męża gkvip:-D ale chyba nic nie pisala, ja szczerze czytalam tak na szybko dzisiaj ale nic nie zauwazylam:no:
gkvip daj znać bo ciekawe jesteśmy:-p

nic lecę się kąpać, spać mi się nie chce jak zawsze ale nie ma co robić, mąż w pracy, Mlody spi wiec znowu pewnie do 1 przed kompem posiedzę:zawstydzona/y:

ja też nie doczytałam o reakcji męża gkvip

mamina nie denerwuj się na zapas. Kleszcze i próżniociąg stosowane są b. rzadko i tylko wtedy by ratować dziecko :tak:. Moja kumpela przy porodzie miała stosowane kleszcze a jej synusiowi nic nie było i dostał 10 punktów

klusia u mnie styrop z mniszka robił P. W zeszłym roku dostaliśmy na spróbowanie od znajomych i chłopakom smakował ;-)

Ja nie lubię czereśni. Ale za to uwielbiam truskawki :cool2:

pola ja to wczoraj myślałam ze szybko zasne a tu psikus meczyłam się do 3 chyba, wgl z godzine przez tel rozmawialam z P bo spac nie moglam a ze on w pracy, bo ma nocki (co mi bardzo nie odpowiada bo nie mam na kogo nozki zarzucić i mam problem ze spaniem) to sobie pogadaliśmy troszkę :-D:-D

Oj nie nadrobię Was dziś też...
Kurcze nie sądziłam, że tyle się zejdzie z tym porządkowaniem szaf, bo jak na razie połowa ogarnięta,tzn rzeczy, których juz nie założę sfotografowane i czekają na wystawienie.
Jutro chyba wezmę się za ostatnie prasowanie rzeczy Nadii, a te rzeczy tez fotografuję, bo pożyczone.
Czemu ja jestem taka porządnicka?:zawstydzona/y:
Miałam tu niezły bazar jak T wrócił z pracy, on mega zmęczony, Kuba wyspany, bo z drzemki wstał o 19. I tak leżeli obaj przy bajkach, gdy ja próbowałam ogarnąć ten bazar.
Na szczęście teściowa jutro też ma przyjechać, to jeśli sił starczy też ostro haruję...
Taki plan jest, a co z niego wyjdzie...
Dziś nawet obiadu nie zrobiłam, bo szkoda mi było czasu, zapychaliśmy się owocami,koktajlami...:zawstydzona/y:. a w planach leczo było, kupiłam wszystkie składniki, to będę musiała jutro zrobić.

Dziewczyny Wy to juz jesteście tak ogarnięte: torba i w ogóle, a ja torbę zostawiłam ostatnio u mamy, nie wiem kiedy ją odzyskam, brakuje mi kilku drobiazgów, no i ta p*** szafa się dopiero robi.
Dlaczego ja wszystko na ostatnią chwilę zostawiam??? Nie cierpię tego w sobie.
A zostało mi równe 3 tygodnie :zawstydzona/y:

Lecę pod prysznic
Buziaczki

Lena moj tez ma nocki i wlasnie z Nim teraz gadalam i jeszcze się nie kąpalam ale zaraz idę. Zreszta On zawsze ma nocki i jak jedzie, czasami dlugie trasy wiec nie ma co robic to gadamy:tak:
Tak jakbysmy sie w domu nie mogli nagadać:-D

A jeszcze wstawilam zupkę na jutro dla Kuby i czekam az sie ugotuje i dopiero sie polożę. Ja to moge siedziec do 2 , 3 w nocy ale rano trzeba wstac, i tak Mlody dlugo spi bo zazwyczaj do 9 a czasami zdarza sie nawet do 10 ale ja wiecznie niewsypana:zawstydzona/y:

Jak bylam z Nim w ciazy to sobie moglam na takie cos pozwolic, bo nie pracowalam, nie musialam rano dzieckiem sie zajac tylko spalam nawet do 12, az wstyd:zawstydzona/y:

Klusia spokojnie, zdazycie z ta szafą;-) ja ciuszkow nie mam jeszcze wypranych, tzn. te co do szpitala to wyprane, wyprasowane i spakowane, a reszte musze w koncu w ten weekend, jedyne co to torba spakowana bo do 15 czerwca jeszcze czas, no chyba ze mnie Mlody zaskoczy. Wszystko mamy wiec jakos sie nie martwię, lozeczko trzeba tylko rozlozyc, wozek i mogę rodzić:-D

dzis ja sie pierwsza witam !
od godziny 3 nie moge spac boli mnie strasznie brzuch i to w dziwny sposob bo na wysokosci troche wyzej niz pepek od lewej do prawej... takie wrazenie jakby wzdecia ale to nie wzdecia... do tego strasznie boli mnie kregoslup...ale tez nie na wysokosci krzyza tylko w srodkowym odcinku...mlody sie rusza wiec u niego chyba ok.... ale bol jest straszny.... mam nadzieje ze to nie znowu cos z nerkami :((( no nic ide sie meczyc dalej - znaczy chodzic po mieszkaniu bo lezenie czy siedzenie wzmaga bol....

To ja bede druga.
Witaj xDorota........:-)
Jestem po usg nerek i klatki piersiowej to drugie to na moje żądanie . Obejrzeli nerki jest uciskana przez mojego bąka i mieśnie klatki piersiowej tak wiec ratunku niema dla Mnie tylko poród...jeszcze miesiac .Bóle pleców też mam po środku ale charakterystyczne raczej na okres i coś mnie wzgórek boli i mały napiera główka zrobił atrakcje z mojego brzucha w poczekalni tak pokazywał kolanko albo pośladki i chował aż kobitki zauważyły
nikt mi niewierzy ze ja jestem w połowie 36 tygodnia za mały brzuch natomiast mamy z poczekalni które po raz kolejny raz są w ciąży twierdzą że mały bo to pierwsze dziecko i mięśnie brzucha dobrze trzymają....jak na razie nie dojrzałam rozstępów ale uciesze sie dopiero za jakiś czas jeszcze mają czas sie ujawnic...

reklama
hej hej Paulinko :)

no własnie plecy mnie bola tak jak na okres - bo mnie to wtedy boli jak ni to nerka ni to kregoslup.... ale skurczy zadnych nie mam tylko jednostajny bol brzucha... wiec to napewno sie nic nie zaczyna...ale meczy jak cholera..... :((

no to dobrze, ze to maly napiera a nie dzieje sie co innego niedlugo odczujesz ulge ;)))

Do góry