reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Lekarz powiedział ze mogę śmiało plecy nagrzewać słońcem nie za długo a tutaj niby ta jesień a w dzień znowu do 30 stopni
Wyszłam prawie zwycięsko z opresji pilnowania kota psa i kwiatków i oczywiście rybek pod nieobecność teściowej.....jednie kwiatki dwa padły ale to podobno normalne u nich..nie wiem skąd ona wzięła te dziwne doniczki że wode leje sie z boku do otworu a nie na góre i się gimnastykowałam trochę...drżałam o psa bo przez 5 dni nie chciał jeść śniadania tylko kolacje i całe dnie wył...i wczoraj jak wróciła to zjadł wszystko tęsknota nie pozwalała mu jeść jaka to musi byc miłość do Pani.:tak:

Jutro wazny dzień przede mna trzymajcie kciuki sprawy urzędowe ....niestety czasem trafiaja sie tacy urzednicy że nawet niepomogą w niczym....ale to nie tylko tutaj chyba .Miłego dzionka:-)

reklama
Witam sie i ja, mnie tez brzuch boli nad pępkiem ale od kaszlu :dry: na 8 ide do przychodni mam nadzieje ze zbada mnie tam jakis lekarz bow tejj przychodni trudno spotkac lekarza:/ ciagle wszyscy na zwolneniach :/

no dobra wiec konce 37 tydzien :) niech tylko wyzdrowieje i moge rodzic! Oby to nie bylo zapalenie płuc:/

Witam się i ja:-)
Nie śpię już od 5. P wrócił z trasy i mnie obudził:eek: no ale to nic zrobię pauzę w dzień:-)
Słoneczko ładnie świeci więc zapowiada się ciepły dzień:-) Jedyne co mnie martwi to to że moj robaczek od wczoraj jest jakiś mało aktywny, niby się wierci ale jakoś tak inaczej niż zawsze:dry:

Ja też dziś wcześniej, ale dlatego, że mam gina na 11.00 i też raczej bez USG, choć skoro lekarka powiedziała, że trzeba kontrolować wagę małej, to myślałam, że po 2 tygodniach USG mi zrobi, no, zobaczymy jak to wyjdzie.
W każdym razie 3mam kciuki za dzisiejsze wizytujące!:-)

Moja malutka dziś w nocy chyba w ogóle nie spała i nad ranem też harcowała niesamowicie. Dawno tak nie szalała. Czasem to aż niepokoi, że może jej niewygodnie czy źle...

dzień dobry!!!
jak nocka minęła????
bo u mnie koszmar,ale już chyba się przyzwyczajam ;-)
ide się powoli ogarniać i do gina.
powodzenia wszystkim na wizytach,zdrówka tym co chore i miłego dnia wszystkim :-)

biodra mi odpadną za chwilę,chodzę jak kaczka i znowu ma byc ponad 30 stopni :no::no::no:

a BMR i BUZIAK się nie odzywały????
gkvip miała wczoraj jakiś problem z lapkiem i nie mogła wejść na BB

Witam czwartkowo i słonecznie

gosiaczek30
gratulacje dla sąsiadki

Ruda1979 i jak u was?

Rysica też jestem fanką CSI

xdorotaa trzymajcie się , też mam nadzieję że to nie nerki

PaulinaMaria
dobrze że z nerkami wszystko w porządku, jak zobaczysz maluszka to zapomnisz o tym bólu

agaundpestka powodzenia u gina

Dziewczyny czy mam któraś kontakt BRM? Od czasu jak pisała o skurczach nie daje żadnego znaku co u nich, myślicie że mogła się rozpakować?

U mnie stale ból w krzyżu, dziś męczyło mnie w nocy i od rana dalej więc to raczej nie ból wynikający z ciężaru brzucha, jak do popołudnia nie będzie poprawy to chyba będę dzwonić do ginki, zaczynam się bać że to może coś z łożyskiem ale dzidzie czuje stale tak samo ruchliwą więc raczej wszystko powinno być w porządku a ja już ledwo nogi stawiam
Zbieram się do przychodni oddać mocz do badań, tam mi pewnie nikt nic nie podpowie bo to nie ich tematy

Dobrego dnia kobitki

Muńka, Ruda za wasze wizyty też trzymam kciuki

Witam.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Ja dzisiaj w planach ogarnięcie mieszkania bo jakiś bałagan si ę wkradł.

reklama
Witam sie ja.

Wczoraj dostalismy kolyske dla małego od sasiadow, wiec wszystko upralam i suszy sie na balkonie. Wózek tez juz sie wietrzy. Jutro ide do lekarza dowiedziec sie kiedy bedzie cesarka.

Zaczyna do mnie docierac , ze to juz bardzo blisko...

Do góry