reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam kobitki ja tylko na momencik bo nie moge wejsc na bb z mojego laptopa :wściekła/y: I nie wiem dlaczego :wściekła/y:
kciukasy za wizyty:-)
Jak tylko uda mi sie rozwiazac problem to do was wroce:tak:

No tak mi gin powiedziała, że jak nie przejdzie w przeciągu 3 dni odkąd ona dała mi całą recepte leków to mam isc do lekarza po antybiotyk... a bylam u gin w poniedzialek wiec jutro wypadalo by zebym poszla skoro nie przeszlo ...

Kamila Ruda i Rysica mają rację.
Pamiętam jak w pierwszej ciązy oglądałam taki program na tvn style...
http://vod.onet.pl/mamo-to-ja,mamo-to-ja,2511,2,2533,odcinek.html
w jednym z odcinków pediatra powiedział, że to mit, by nie brać antybiotyku w ciąży albo brać go mniej.

Mnie dziś naszło na ciasto a la zebra (babka marmurkowa) i nie wiem, czy chłopakom coś zostawię:zawstydzona/y:

http://www.wielkiezarcie.com/recipe9019.html
Jakby któraś miała czas i ochotę na dobry syrop, to polecam.
Moja mama wczoraj robiła

Ostatnia edycja:
Ledwo żyję :) jak wyszłam przed 10tą rano tak niedawno wróciłam i większość czasu spędziłam na spacerze w parku :) no i mamusia kupiła mi arbuza :D no ale jeszcze trzeba wyjść z domu, bo przyszło awizo i to pewnie materacyk do wózka. No a do wózka będę używać prześcieradełka i pieluszek flanelowych.

mlodak nie ciekawa sytuacja z tym wózkiem ale dobrze że udało wam się już znaleźć zastępcę :tak:

esperanzasuper takie targi, chętnie bym sięprzeszła gdyby były w okolicy organizowane

dziabka85
gratuluje udanych badań i zakupu wózka :-)

Miśki, niezapominajka powodzonka an wizytach

Ruda czekam na rozwój sytuacji u ciebie :tak:

polaa gratuluję udanej wizyty

xdorotaa pewnie synek ma dziś leniwy dzień

U mnie dziś spokój ale zeszła reszta czopu i wszyscy mi mówią że brzuch poszedł widocznie w dół. Koleżanka (ma 5 miesięczną córcie) powiedziała że daje mi tydzień, maksymalnie dwa więc zobaczymy czy się sprawdzi ;-)

reklama
Zaza wózek masz nowy czy używany że go pierzesz? :confused: Ja mam nowy, nie pomyślałam, że powinnam go wyprać, może ewentualnie przewietrzyć, tak jak materac do łóżeczka. Daj proszę znać.
wózek mam używany, do tego stał od listopada do kwietnia na poddaszu, mimo że wygląda na czysty na pewno jest zakurzony, więc dlatego muszę go wyprać

polaa gratuluję udanej wizyty!!!

coś mi gazy dokuczają ostatnio :baffled: a myślałam, że ten problem mam już z głowy... widocznie łączenie jabłek i mleka w końcu daje mi się we znaki :-D

Do góry