reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziabka85 mnie też się bardzo podoba :tak: Kolorystycznie, ale też "sylwetka" bardzo zgrabna :happy:

20120509154.jpg
W wyglądzie tez troche podobny :-)

niezapominajka trzymam kciuki za wizytę :tak:. Ja też dzisiaj jadę - mam na 16.

dziabka fajny wózek :-)

mlodak ale numer odwalili z wózkiem :wściekła/y: Też bym się nieźle wnerwiła. Dobrze, że udało Wam się znaleźć ten wymarzony :cool2: A że kolor trochę inny to już pikuś.
Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domu dla kotka :tak:

josie mam nadzieję że echo serca u synka wyjdzie dobrze. Dobrze , że opieka w szpitalu ok ;-). Tam też zamierzasz rodzić?

ruda ciekawe czy dotrwasz do soboty :eek:

kamila jak się dzisiaj czujesz, jest poprawa?

esperanza i jak bardzo w pracy narzekali? Ja pomimo zwolnienia od poniedziałku mam codziennie telefon w pilnej sprawie ...:no:

jak mi się chce jeść!!!!i jak mi jest jednocześnie niedobrze!!!!!MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!

sen mojego męża:urodziłam Jaśka i M,go wiózł na jakieś badanie i jak wrócił to przywiózł oprócz Jaśka jakąś dziewczynkę i mi powiedział,że jej mama ją zostawiła i się zrzekła praw to my sobie ją weźmiemy,żeby mi nie było smutno:szok::szok::szok:
nie wiem do kiedy wytrwam,zobaczymy co mi jutro gin powie,jak na razie jest tak jak było- skurcz co 6 min po 35-40 sek,ale tak mi się wydaje,że coś mi z krzyża zaczyna się dziać

Malinka i tez zielony ! :-D
Ruda a ja to bym jadla i jadla i jeszcze raz jadla.... chce mi sie jesc czego to niewiem ale JESC!!! co chwila cos wpycham pod nos a potem dziwne ze kg ida w gore :-D
A w ogole to straaaasznie mi sie dzis nudzi.... mam co robic ale mam tez lenia. no wiec sie nudze.... o tyle dobrze ze kwiatki wsadzilam w doniczki i na balkon. Pedze niedlugo z corka do stomatologa to mi sie rozerwie:-)

stokrotka ja bym też jadła,ale co z tego jak wszystko co dziś próbowałam wylądowało w kibelku:wściekła/y:
wczoraj zjadłam kiwi,jogurt i suchą bułę a dzisiaj nawet to poszło....

reklama
Hej, pamiętacie mnie jeszcze??
Ostatnio kompletnie jakoś mi to forum umknęło, a jeszcze co chwila coś, starszak też potrzebuje uwagi i tak jakoś...

My czekamy na wózek, zamówiliśmy ten (Tako Jumper X):
jumperx_serca04_009.jpgjumperx_serca04_003.jpg

Do góry