reklama
Witajcie,
Bylam dzisiaj na wizycie u poloznej
cisnienie ksiazkowe 124/81
mocz ok, serduszko bije, brzuch ok, zmierzony wedlug nich i idealnie odpowiada do tygodnia ciazy
Caly czas myslalam, ze naciskam Mlodego na dupke a tu okazalo sie, ze to brzuszek
nie dziwie sie, ze sie denerwowal
josie 3maj sie
Kamila jak samopoczucie dzisiaj?
Iwon ja do wozka mam pościel podusia i cienka kolderka, ktorą dam pod spod a nie do przykrycia
Ruda 3mam kciuki za Ciebie;-) ciekawe kiedy Jas bedzie po drugiej stronie brzuszka...
mlodak wspolczuje z tym wozkiem, co za ludzie, szkoda gadać
Ja dzisiaj odpoczywam, nic nie robie, mam lenia obiad zrobilam, Mlody zjadl, teraz spi wiec luzik. Siedze przed kompem
Bylam dzisiaj na wizycie u poloznej
cisnienie ksiazkowe 124/81
Caly czas myslalam, ze naciskam Mlodego na dupke a tu okazalo sie, ze to brzuszek
josie 3maj sie
Kamila jak samopoczucie dzisiaj?
Iwon ja do wozka mam pościel podusia i cienka kolderka, ktorą dam pod spod a nie do przykrycia
Ruda 3mam kciuki za Ciebie;-) ciekawe kiedy Jas bedzie po drugiej stronie brzuszka...
mlodak wspolczuje z tym wozkiem, co za ludzie, szkoda gadać
Ja dzisiaj odpoczywam, nic nie robie, mam lenia obiad zrobilam, Mlody zjadl, teraz spi wiec luzik. Siedze przed kompem
malinka5252
Zaciekawiona BB
stokrotka obowiązkowo zielony:-) zrezygnowaliśmy z innego modelu tylko dlatego że nie było w kolorystyce zieleni;-)
klusiaM
Fanka BB :)
wpadłam do Was na chwilkę
Tak jak postanowiłam staram się porządki robić w szafach, bo miejsca brak, choć co chwila siadam, nie mogę za długo utrzymać swojego ciężaru.
Trochę się zdenerwowałam,bo właśnie dzwonili, ze mam się stawić u ginki, bo chyba mam jakąś bakterię (robiłam posiew z szyjki ostatnio). Czy to bardzo źle?
Tak jak postanowiłam staram się porządki robić w szafach, bo miejsca brak, choć co chwila siadam, nie mogę za długo utrzymać swojego ciężaru.
Trochę się zdenerwowałam,bo właśnie dzwonili, ze mam się stawić u ginki, bo chyba mam jakąś bakterię (robiłam posiew z szyjki ostatnio). Czy to bardzo źle?
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dorota - zjedz coś pożywnego i potem słodkiego i po pół h do godziny połóż się na lewym boku - przez godzinę leżenia powinnaś poczuć 10 ruchów. MOczywiście może się rozkręcić i po kilku minutach będzie ich 10
Moja się wierci cały czas, nie kopie co prawda, ale rozpycha się strasznie...
Iwon - cieszę się, ze mnie pamiętasz A wózeczek - zakochałam się w nim jak go zobaczyłam
Klusia - dadzą Ci antybiotyk, żeby podczas porodu nie doszło do zakażenia. Ja też pewnie lada moment będę miała robiony posiew.
Moja się wierci cały czas, nie kopie co prawda, ale rozpycha się strasznie...
Iwon - cieszę się, ze mnie pamiętasz A wózeczek - zakochałam się w nim jak go zobaczyłam
Klusia - dadzą Ci antybiotyk, żeby podczas porodu nie doszło do zakażenia. Ja też pewnie lada moment będę miała robiony posiew.
dorota Kuba pod koniec ciazy tez sie nie ruszał, ostatnie dni w ogole i sie martwilam a mial po prostu malo miejsca jezdzilam codziennie na ktg wszystko idealnie a Maly ani nie drgnal no ale prawie 4.5 kg nie mialo jak sie ruszać Nie martw się
My też mamy zielony ;-) Tylko innej firmy - kupiliśmy x-lander xa w kolorze forest
rysica ja Ciebie nie pamiętam ale ja tu krótko jestem ;-). Też macie fajową furę!
polaa same dobre wieści! Świetnie :-)
klusia bez antybiotyku pewnie się nie obędzie Ale nie zamartwiaj się, bo rysica ma rację.
Mi ostatnio też niedobrze. I wiecznie jestem głodna, to coś skubnę i znowu mi źle. :-(
KupiLam sobie renni i zaczęłam brać. Czy zgaga też się tak objawia?
rysica ja Ciebie nie pamiętam ale ja tu krótko jestem ;-). Też macie fajową furę!
polaa same dobre wieści! Świetnie :-)
klusia bez antybiotyku pewnie się nie obędzie Ale nie zamartwiaj się, bo rysica ma rację.
Mi ostatnio też niedobrze. I wiecznie jestem głodna, to coś skubnę i znowu mi źle. :-(
KupiLam sobie renni i zaczęłam brać. Czy zgaga też się tak objawia?
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Zasnęłam bo miałam gorączkę . Dobrze, że Wiktor tez przysną ze mną bo niewiem co by to było jak ja bym spała a on nie. Obudziłam się bez goraczki ale z bólem głowy i okropnym kaszlem do tej pory kaszlu nie było czyli co pogarsza mi sie? Masakra. Całe tantum verde juz zjadlam bo mialam w pastylkach a gardło dalej jak bolało tak boli... nie wiem co mam juz z tym robic ... Chyba jutro nie ominie mnie poranne odwiedzenie przychodni i jakiegos lekarza internisty, ale tak strasznie nie chce brac antybiotyku .. pod sam koniec ciąży podtruwać dziecko no... ja to się chyba załamię !
reklama
Ruda1979
Fanka BB :)
Kamila z dwojga złego to chyba lepiej szybko się wyleczyć i jeszcze trochę odsapnąć przed porodem niż jakbyś miała iść rodzić taka zasmarkana i kaszląca...zdrowiej szybciutko,bo potem Wiktor i Milan nie pozwolą ci na odpoczynek!
Polaa super!Gratulacje!
Polaa super!Gratulacje!
Ostatnia edycja: