Jak widać nie wiedzieli i jak się okazuje to nie jedyny taki sklep, bo gdzie teraz nie dzwonię to najpierw słyszę, że tak wózek jest dostępny,a gdy pytam czy oby na pewno stara wersja to jest "chwileczkę" i potem info, że jednak to juz nowa wersja. Mimo, że na stronach internetowych wszędzie mają starą.
Z kiciem lepiej. Diagnoza była prawdopodobnie błędna i operacji nie będzie (oby). Tyle, ze teraz szukam mu domku, a to wcale łatwe nie jest. No przecież na ulicę go nie wypuszczę po zderzeniu z autem
Czyli czeka Was wybieranie nowego wózka, czy macie jeszcze jakieś na oku?
No to fajno, jeśli obędzie się bez operacji.Mam nadzieję, że uda się znaleźć domek dla kiciaka, choć wiem, że to niełatwe, bo też mi się zdarzało szukać, a w byle jakie ręce oddać nie chciałam.
Ja mojej córce kupowalam nieprzemakalne przescieradelko frotte z gumka. Jak dla mnie najlepsze bo nawet jak sie zsiusia albo zrobi co inne to nie przemaka na materac. Raz nam sie zdarzylo w tamtym roku czy to dwa lata temu nie pamietam juz ze moja corcia lezala bez pielusi w lozeczku no i zrobila kupke.... przescieradlo posciel wszystko szybko zdjelam a materac nie tkniety...takze polecam. na siusiu tez dobre bo naprawde nie przemaka.
no to dobrze, że polecasz takie nieprzemakalne, bo dziś przy odbiorze zamówionej pościeli mój S kupował prześcieradła i zadzwonił jakie ma wziąć, czy normalne bawełniane, czy może nieprzemakalne. Powiedziałam, żeby wziął jedno takie i jedno takie to wypróbujemy.
esperanza - fajne te targi. W Wawie będą dopiero na początku czerwca a wtedy to ja już na pewno nie dam rady uczestniczyć w takiej imprezie, a szkoda, bo będzie EKO MAMA Reni!!!!! heheh
Ostatnia edycja: