reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Pamka a ty na kiedy miałaś termin? synuś śliczny i jak na wcześniaka to duży :tak:

ciekawe co tam u Sicil i Asii ??

muszę zmykać, bo jutro mam napięty grafik od rana, na 8 do mechanika a wcześniej musze wałówę zawieźć do m znajomego bo jutro jadą do Niemiec, to mu podadzą
zrobiłam więc dzisiaj dla mężusia niespodziankę w postaci jego ulubionych roladek schabowych... tylko trochę przypaliłam, bo jednoczęsnie prasowałam ciuszki dla małego w sypialni:-D

a potem na 11 do okulisty - mam nadzieję, że albo zdążą mi zrobić auto, albo chociaż nie będzie padać jak będę szła do przychodni na nogach

dobranoc

reklama
Polaa to ja sie wybije - mi sie wcale nie spieszy. Ja chce w terminie urodzić.... Bo się po prostu tego boje to raz. A dwa moze zdąze sie wyspac zanim mała przewróci nasze zycie do góry nogami??

witam i ja
Weekend minal na spokojnie w piatek pojechalismy kupic komode do malej pokoju i jeszcze pare pierdulek, zostal mi juz tylko do kupienia szlafrok, kapciuchy, tremometr i baby niania to wsio.

Ruda - do murzynka to moj mezulek sie chetnie podlaczy:-D

Jejku zem sie usapala normalnie wchodzeniem po schodach. Ja juz bym mogla urodzic bo dziecko ma juz wszystko wyksztalcone. Teraz sobie tylko tyje...no ale sie boje. Cos czuje ze pociagne do polowy czerwca:D

No ja tez juz ym chciala mala na rekach tuli a tu jeszcze tyle zostalo.
Jak na razie to sami panowie nam sie rodza:tak:

Sicilpol - boziu jak super ze u was wszystko ok tak trzymac. buziole dla was kochani:-)

Ostatnia edycja:
Ja też z jednej strony chciałabym mieć poród, a w szczególności pobyt w szpitalu za sobą. Jakoś to drugie bardziej mnie przeraża. Szpitale chyba przez wzgląd na choroby moich rodziców nigdy nie kojarzyły mi się z niczym przyjemnym, a w szczególności Żyrardów i dlatego też decyzja padła na Piaseczno.

Z drugiej strony to panicznie boję się tego wszystkiego po: czy sprostam opiece nad dzieckiem - to w szczególności, ale też nie chciałabym w tym wszystkim zatracić siebie, swojej "wolności" i miłości do męża. Bo kocham Go ponad życie i mam nadzieję, że po pojawieniu się naszego malca na świecie, będę potrafiła tę miłość nadal Jemu okazywać tak jak wcześniej. Że nadal będziemy dla siebie tak samo ważni......

Sicilpol - jak fajnie, że zajrzałaś i napisałaś kilka słów. Tak strasznie się cieszę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Trzymam kciuki za szybką możliwość KANGUROWANIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Ostatnia edycja:
Sicil - jak super ze u Was tak ladnie idzie wszystko do przodu! 3mam kciuki za dalsze postepy i szybkie przybieranie na wadze&&&&&&&&&

Pamka- maly jest sliczny

a ja prosze o kciuki - jutro wizyta:)

sicilpol superrrrr....
jejku nie umiem sobie wyobrazić jaki maleńki jesten Twój Julcio....

xdorota
kciuki zaciśnięte:))))

Ja właśnie powalczyłam z porzadkami, podrzuciłam wam nawet efekty na wątek zakupowy:)
Paznokcie mi teraz czerwoniaste schną, potem spanko bo rano do przychodni na mocz i morfologie i WR (bo mi ostatnio zapomnieli zrobić) i mnie S. do pracy zawiezie....
w czwartek wizyta..... :)

miłego tygodnia kochane!!!

reklama
Do góry