reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nie wiem czy terminu cesarki doczekam. Dziecko jest tak aktywne od kilku dni, że chyba wyjdzie mi bokiem:szok::szok::szok::szok:.Idę do łóżka, może tam się trochę uspokoi.

Do jutra dziewczynki :-). Miłej nocki życzę.

reklama
Wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza.

To sobie pospałam - od 4:30 już przewalam się na wyrku. Na szczęście malec jeszcze śpi, więc chociaż brzuch nie boli.....

Hejka.

Pamka Twójj Synuś jest prześliczny !!

Sicil super że się odezwałaś:) Podziwiam i powiem jeszcze raz, masz super dzielnego i silnego synka !! :))

A ja dalej umieram;/
dzisiaj ide do gin moze cos mi poradzi:/

Witam,

wpadłam się przywitać, bo zaraz ruszam. Oczywiście jak grozi mi zostanie dzisiaj bez auta to pada deszcz :-(

sicil Ogromnie się cieszę, że cię ściągnęłam myslami :) super, że u was cały czas jest coraz lepiej. Mam nadzieję, że Julcio zrobi mamie prezent i szybciutko przybierze na wadze do tych wymaganych 1400g. Kciuki za Was &&&&&&&&&&&&

Z drugiej strony to panicznie boję się tego wszystkiego po: czy sprostam opiece nad dzieckiem - to w szczególności, ale też nie chciałabym w tym wszystkim zatracić siebie, swojej "wolności" i miłości do męża. Bo kocham Go ponad życie i mam nadzieję, że po pojawieniu się naszego malca na świecie, będę potrafiła tę miłość nadal Jemu okazywać tak jak wcześniej. Że nadal będziemy dla siebie tak samo ważni......
też się lękam tego czy mąż nie zejdzie na drugi plan, ale myślę, że skoro o tym rozmyslamy już przed pojawieniem się maluszka na świecie, więc na pewno damy radę :tak: kiedyś w tv (chyba ddtvn) jakaś pani psycholog tłumaczyła, że nie wolno odsuwać mężczyzn od obowiązków związanych z maluchami, bo kiedy mama robi wszystko sama to tata czuje się odtrącony i sam się odsuwa

xdorotaa Kamila kciuki za wizyty ściśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dzionka !!!

Hej dziewczyny

Weekend minął wreszcie bede miala wiecej czasu. Ja juz za 4 dni dowiem sie kiedy urodze. Alez to dziwne uczucie. Z jednej strony bym juz chciala ale z drugiej wielka niewiadoma jak to bedzie z dwójka dzieciaczków. No ale teraz juz za pozno na gdybanie:szok:

Kurcze znalazlam sobie fajna sukienke na allegro, ale chyba juz mi sie nie oplaca kupowac, tym bardziej ze ten tydzien ma byc zimny a licze ze do 25 maja juz urodze.

Sicil super , ze u Was wszystko dobrze, ciekawe ile malutki musi wazyc zeby go wypuscili do domku.

Zycze dzis udanych wizyt i milego dnia.

cześć moje kochane!
Sicil super,że u was ok.Nadal trzymam kciuki&&&
Kami,Dorota za wasze wizyty też &&&&
GKVIP to niech twój mężo wpada na tego murzynka!U nas zawsze dom otwarty,ciągle ktoś przychodzi i wychodzi:-)
Ja do 1 w nocy czekałam....a potem poległam....było już tak fajnie i się wyciszyło:wściekła/y: ale teraz jak trochę pochodziłam po mieszkaniu to znowu czuję,że się zaczyna ruszać:tak:
Miłego dzionka!

Sicil to w sumie już niewiele brakuje Julkowi do wyjścia do domu :tak:Bardzo się cieszę,że jest taki dzielny!!!Ale nie mogło być przecież inaczej;-)

Sicil super, ze napisałaś i macie się dobrze trzymamy kciuki aby Julcio szybko nabierał kilogramów :)

Dorota, Kamila &&&&&

Ja w sobote na imprezce urodzinowej już się dupowato czułam, ze zamiast na rynek na spacerek iść przyjechałam do domu, wczoraj dzień przeleżałam, głowa nawalała ciśnienie spada- dziś już trochę lepiej.
A co do porodu to z jednej strony się boję i cały czas nie wiem który szpital wybrać no i to, ze mały juz prawie miesiąc temu ważył około 2100gr to co będzie później :szok::szok: a z drugiej strony już się go nie mogę doczekać :)

Sicil jak super,że u Was wszystko dobrze:) Trzymamy kciuki za Julcia cały czas, dzielny bobas z niego:-D:-D:-D A jak będziesz miała chwilkę czasu to wrzuć nam zdjęcie tego przystojnego blondaska:)

mlodak
ja przy pierwszej córce też miałam takie wątpliwości czy sobie poradzę,a miałam wtedy 20 lat. Na szczęście wszystko samo przyszło i jakoś dałam radę i z dzieckiem i z domem i z mężem:)

My wczoraj byliśmy na komunii i mimo iż pogoda się popsuła to wszystko było super. Nawet nie wiedziałam ,że mam aż tak skromną chrześniaczkę. Ona w ogóle przed komunią nic nie wspominała o prezentach i wczoraj aż się biedna popłakała jak rozpakowywała prezenty,a pieniążki dała mamie bo stwierdziła,że ona przecież ich nie potrzebuje:)

Ja też mam wizytę jutro:)

reklama
ania też mnie kusi, żeby sobie kupić coś fajnego ciążowego na cieplejsze dni, ale rzeczywiście to się nie opłaca już:no:

za to będę szaleć później z bluzkami do karmienia ;-)

Sicil jak czytam wieści od Ciebie to mam na gębie olbrzymiego banana:tak: cieszę się waszym szczęściem! Julcio rzeczywiście musi furorę robić jako blondasek

a u mnie oczywiście nie wypaliło z mechanikiem, auto sobie zostawił i dzisiaj zrobi, ale nie wiadomo o której, także najprawdopodobniej jak wybiorę się do okulisty to lunie i zmoknę :wściekła/y: o dziwo woda i prąd jeszcze są

Do góry