reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie, ja wczoraj cały dzień u przyjaciółki na działce. Od wczoraj leci ze mnie falami bo nie non stop) taki śluz ciemno zółto może karmelowy nawet raz jest bardziej gęsty raz mniej......do tego lekkie pobolewanie brzucha jak na okres. Szyjka była miekka i zastanawiam się czy to czop czy infekcja...Do lekarza idę 10 maja.

tak potwierdzam słowa Rudejp- tekst o kaszance rozbrajający:)

Witajcie W SRODE MAM WRESCIE USG ktore ma wytropic moj bol jego przycyzne a tak jakos funkcjonuje popakowalam co trzzeba do szpitala bo moj brzuszek cos sie dziwnie obniza szybko i ogolnie bole @ kregoslup spojenie krocze ach.......wiecie o co lata........wstawilam troszke fotek MILEGO DZIONKA...

Avo -nie lepiEj podjechac na IP Ja juz bym tam pofrunela wiem ze niema co robic paniki ale dla swietego spokoju:tak:

reklama
Witajcie W SRODE MAM WRESCIE USG ktore ma wytropic moj bol jego przycyzne a tak jakos funkcjonuje popakowalam co trzzeba do szpitala bo moj brzuszek cos sie dziwnie obniza szybko i ogolnie bole @ kregoslup spojenie krocze ach.......wiecie o co lata........wstawilam troszke fotek MILEGO DZIONKA...

Avo -nie lepiEj podjechac na IP Ja juz bym tam pofrunela wiem ze niema co robic paniki ale dla swietego spokoju:tak:

wiesz co, ale tego jest mało, uzycie przeze mnie słowa,,leci" było może nifortunne:)2 razy wyleciało póki co......ma przeciucie że to czop w kawałkach......tylko kolor dziwny....

Ruda. ja tez mam na zmianę, trochę dośc gestego ciemno zółtego, trochę wodnistego, z przewagą wodnistego.....

rozchorowałam się ;( aaaa.. wczoraj wieczorem dopadł mnie ból gardła.. dziś już nawet oddychanie boli ;( nie mogę z siebie wydusić słowa próbuję pić gorącą herbatę ale robię to ze łzami w oczach ;( Dawno mnie tak gardło nie bolało... W nocy wzięłam cholinex bo tylko to się znalazło z domowej apteczce:/ mam wyzuty sumienia bo w ciąży nie wolno tego brać ale nie mi:alam wyjscia. zaraz przyjdzie do mnie chlorochinaldin to bede sie kurowac. pech ze dzisiaj niedziela i przychodnia zamknięta :( nawet jak przekrecam glwe to czuje całą obolałą szyję.. :( ale masakra i co ja mam z tym zrobić skąd to się wzięęęęęęęlo.... pewnie od wczorajszego zimnego jogurtu :/ ale sobie narobiłam:/ :/ jeszcze boli mnei głowa i katar cieknie ale to nic w porównaniu z gardłem :((( dzisiaj tu na forum nie zabawie bede sie wygrzewac pod kołdrą o ile Wiktor pozwoli. Milego dnia.

wiesz co, ale tego jest mało, uzycie przeze mnie słowa,,leci" było może nifortunne:)2 razy wyleciało póki co......ma przeciucie że to czop w kawałkach......tylko kolor dziwny....

Ruda. ja tez mam na zmianę, trochę dośc gestego ciemno zółtego, trochę wodnistego, z przewagą wodnistego.....

AVO ja też mam taki właśnie śluz na przemian z takim wodnistym i też się zastanawiam,o co cho?

I macie tylko tydzien roznicy ? podobne objawy?:confused:

u nas nie dość,że pełni to jeszcze zaje...sta burza,a ja sobie wczoraj zafundowałam jeszcze długaśny spacerek;-)
AVO ja też myślę,że to czop,dlatego jakoś tak spokojnie to przyjmuję,w przeciwieństwie do M.
Paulina ja mam już od dawna skurcze i szyjka też już bardzo krótka a tak jak AVO mówi ja mam już ten magiczny 37 tydzień zaczęty....zresztą jakbym się zasugerowała pierwszym USG (15 tydz) to mam już nawet dalej,bo wtedy mi lekarz określił termin na 27 maja;-)
Mati wczoraj nocował u kolegi i M. stwierdził,że to być może ostatni wieczór kiedy jesteśmy sami...ale już przyznał,że chciałby Jasia mieć w domku :-)

u nas nie dość,że pełni to jeszcze zaje...sta burza,a ja sobie wczoraj zafundowałam jeszcze długaśny spacerek;-)
AVO ja też myślę,że to czop,dlatego jakoś tak spokojnie to przyjmuję,w przeciwieństwie do M.
Paulina ja mam już od dawna skurcze i szyjka też już bardzo krótka a tak jak AVO mówi ja mam już ten magiczny 37 tydzień zaczęty....zresztą jakbym się zasugerowała pierwszym USG (15 tydz) to mam już nawet dalej,bo wtedy mi lekarz określił termin na 27 maja;-)
Mati wczoraj nocował u kolegi i M. stwierdził,że to być może ostatni wieczór kiedy jesteśmy sami...ale już przyznał,że chciałby Jasia mieć w domku :-)

ale czy czop może byc ciemno zółty?

Witam!

I dołączam sie do Waszych śluzów też miewam raz na jakiś czas gęste ciemnozółte cos na wkładce ale dużo częsciej albo bialo przezroczyste ciągnące kawałki gluktków albo... takie wodniste cos.... tak jak juz mowilam jak bylam w pt na ip dr stwierdzil ze zwiastuje mi rychly powrot juz po obejrzeniu tego.

Poza tym coraz częsciej czuje takie mega kłucie w dole brzucha i nie wiem co to... no i mlody chyba naciska mi na jakis nerw bo jak chodze to czesto lapie mnie taki jakby skurcz i bol w pachwinie lewej i utrudnia to chodzenie;/

reklama
Dorota, ale ten sluz tez masz taki ciemno zółty?Ja też mam kłocia i bóle okresowe czasem mocne,ze aż uda bolą czasem słabiuteńkie.

Do góry