reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ruda, śledzie też już są :cool2: Ja zrobiłam z cebulką, w oleju. Zazwyczaj dodaję jeszcze grzybki marynowane, ale w domu brak. Teraz tylko muszą się "przegryźć" :tak:

U mnie z pamięcią, to już problem od dobrych kilku miesięcy :sorry2: Mogłabym długo opowiadać ;-)

reklama
a ja nie mam w domu ani grama śledzia :angry:

za to dzisiaj na obiad zrobiłam wielką michę mizerii i zeżarłam sama prawie całą - M&M dostali tylko na skosztowanie:-D

poprasowałam w końcu tą pierwszą wypraną partię ciuszków dla maleństwa :-)

śledzika też bym zjadła - takiego w occie, najlepiej rolmopsika, ale niestety nie mogę, bo już od kilku lat po sledziach odbija mi się 2 dni :-(
jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to zaraz poleciałam do sklepu po śledzika, bo myslałam, że przez ciąże ujdzie mi na sucho, ale niestety nie :no:

Zrobilam test na klej do rzes...jak nie spuchne to we wtorek bede miala takie rzechy ze bede mogla chodniki nimi zamiatac:D

to juz zazdroszcze :-) ja to musze niezle sie naprodukowac z malowaniem rzes aby w miare wygladaly i odpowiednio sie wydluzyly :-Ddodam ze lubie mocno wymalowane rzesy

my tez dzisiaj po wizycie...wsio ok...maly wazy juz 3200 rozpoczelismy 37 tydzien
no to gratuluacje :) jenki jak ten czas szybko leci ;o

Ale Wam dobrze z tym 37 tygodniem...:sorry2:
śledzika też bym zjadła - takiego w occie, najlepiej rolmopsika, ale niestety nie mogę, bo już od kilku lat po sledziach odbija mi się 2 dni :-(
jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to zaraz poleciałam do sklepu po śledzika, bo myslałam, że przez ciąże ujdzie mi na sucho, ale niestety nie :no:

Ja tak mam po czosnku. Kiedyś gdzieś wyczytałam, że dzieje się tak, gdy się jest uczulonym na dany produkt...

z braku śledzi zjadłam pól kg pomidorów z koperkiem i natką pietruszki:-)
i oświadczam,że od poniedziałku zaczynam ogarniać mieszkanie po swojemu!!!!a jak będe miała lenia to mnie proszę kopnąć!I mam nadzieję,że się urodzimy trochę wcześniej:tak:

Ją robiłam test na hiv na początku ale placilam bo ginka twierdziła, że nie jest refundowany. Więc ciekawe jak mogą wymagać nierefundowanego badania...

Lody - ostatnio grycan waniliowy i truskawkowy plus polewa. Albo mcflurry z macszajsa . Też pychotka :-):-):-)

A wcześniej nie jadła bo bałam się o gardło teraz się już nie boję a przez te upały "musiałam" się jakoś schodzić przecież:p

Właśnie wpierniczylam cwiarte arbuza. P zdążył wyjść dać psu miche a na talerzu były 4 malutkie kosteczki ... powiedział, żebym już dokonczyla z czego skorzystalam :p

aha, na poniedziałek mam umówione usg pierwsze po polowkowym ... cieszę się i cykam w jednym:-)

reklama
Pozdrawiam i ja:p jakieś 20 tygodni młodsza:D

kibicuję Wam nieustająco kochane!!!

pochwalę się że ze spanikowania i złych snów wykorzystałam posiadanie w częstochowie (tam mieszkają moi rodzice, byłam u nich na majówce) wujka i ciotki ginekologów i widziałam pierwszy raz jak maleństwo macha do nas rączkami i nóżkami:DDD
zmierzono przy okazji NT i jest książkowe.
Planowe pomiarowe czy tam genetyczne usg (zwał jak zwał) mam w czwartek:) i już się doczekać nie mogę:p

Ostatnia edycja:
Do góry