reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie Kochane!
No to zaczynamy 37 tydzień!
Miłej i spokojnej soboty Wam życzę!
Ja dziś nic nie muszę,bo moi panowie w weekendy mnie rozpieszczają ;-)

reklama
Witam i ja :) zaraz biorę się za pieczenie piernika, a w południe jadę na roczek mojej siostrzenicy córci :) kurcze jak ten czas leci dopiero co się urodziła :)

Ją robiłam test na hiv na początku ale placilam bo ginka twierdziła, że nie jest refundowany. Więc ciekawe jak mogą wymagać nierefundowanego badania...
Mi lekarka przy pierwszej wizycie w przychodni powiedziała jak pani chce to niech pani jedzie do przychodni dla narkomanow tam robią za darmo :/
Pozdrawiam i ja:p jakieś 20 tygodni młodsza:D
kibicuję Wam nieustająco kochane!!!
pochwalę się że ze spanikowania i złych snów wykorzystałam posiadanie w częstochowie (tam mieszkają moi rodzice, byłam u nich na majówce) wujka i ciotki ginekologów i widziałam pierwszy raz jak maleństwo macha do nas rączkami i nóżkami:DDD
zmierzono przy okazji NT i jest książkowe.
Planowe pomiarowe czy tam genetyczne usg (zwał jak zwał) mam w czwartek:) i już się doczekać nie mogę:p
Gratulacje :) ja w czwartek też mam wizytę- widzę ze często mamy razem.

Dzieńdoberek. Miłego Weekendu życzę :)

Ja dziś miałam koszmarną noc. Wiktor budził się z wrzaskiem i za nic w świecie nie mogłam go uspokoić... Jedyna pozycja w jakiej chciał spać to u mnie na kolanach na siedząco, więc całą noc przesiedziałam lekko go bujając..szkoda mi go było bo był już strasznie zmęczony a nie mógł się wcale określić o co mu chodzi ... żebra kręgosłup i biodra chyba całkiem mi wysiadły po takiej nocce... najgorzej żebra bo i Milan strasznie dokazywał a jak Wiktor go przygniatał to już całkiem masakra. Usną nad ranem i wstał pare minut przed 8... z tekstem "Mamusiu poproszę bułkę" więc trzeba było dziecku śniadanie zrobić a ja teraz przy kawce staram się jakoś odmulić i przetrwać dzień.

nanulika
gratuluję udanej wizyty i odezwij się po połówkowym usg :)))))))))))) Strasznie się cieszę jak widzę od Ciebie takie dobre wieści :)

Ostatnia edycja:
Witam.

Ale wam zazdroszczę tego 37 tygodnia mnie jeszcze trochę więcej zostało

Wczoraj młody napędził mi niezłego strachu, wcale się nie ruszał, w nocy też nie już chciałam jechać na IP, wziełam kilka oddechów i proszę przebudził się . Też boi się szpitala:tak:A teraz nadrabia zaległości za cały wczorajszy dzień, ale wolę już to niż się tak denerwować.

Nanulika cieszę się że wszystko ok

Ja też dzisiaj mam w planach gołąbki z młodej kapusty i ostatnie pranie rzeczy młodego i niestety trzeba to później będzie wyprasować:no:

Teraz zmykam trochę popracować, własna działalność żadnej litości Pozdrawiam. Do później

Witam.
Ja tak z innej beczki... czy nie wnerwia was jak wasz partner zmienia zdanie w ostatniej chwili?! Jestem wkurzona bo moj maz rozmawial ze mna kilka dni temu ze w sobote pojedziemy kupic corci lozko zeby mogla sie przyzwyczaic do nowego zanim maluszek sie pojawi.... Jest w pracy ale mial byc tylko okolo 3h, dzwonie i pytam jak tam czy bedzie a ten mi mowi ze z kolega na ryby sie umowil!!!!! jest piekna sobota i w takim ukladzie spedzimy z Madzia kolejny dzien w domu a nasz tatus na rybkach z kolega,nasze plany i to ze sie umowil ze mna wczesniej juz jest nie wazne. Jestem straaaaasznie zla.:angry:

Czesc rybki. Moja nie da pospac. Cos czuje ze kolejny skowronek w rodzinie sie pojawi...no tak my z tych jestesmy co to z kurami ida spac i z kurami wstaja...milego wikendu

Milego weekendu!!!
Dzis wstalam z potwornym bolem brzucha na dole i nie wiem co to - nie sa to skurcze,tylko taki bol troche klujcy w dolnej czesci brzucha.
U mnie dzis zaczyna sie 37 tydz. - gratuluje tym co tez juz zaczely - ja czekam tylko na moja mame (przyjedzie 12 maja) i moge rodzic :-)
pozdrawiam was serdecznie

stokrotka -spokojnie -to jest tylko facet,istota "myśląca" inaczej!
gosiaczek - gratuluję!My to już naprawdę mamy z górki!

Kami współczuję ciężkiej nocki

reklama
Do góry