reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

oj Lena nie tylko Ty masz ciążową sklerozę:tak:Ja to biję chyba wszystkie rekordy,są dni że chodzę po mieszkaniu i się zastanawiam co to ja chciałam.....

reklama
Dziewczyny jest mi niedobrze z przejedzenia:baffled::baffled::baffled::baffled: ale gołąbki z młodej kapusty są takie mniammm.
A co do hiv to mi to robili tu na początku ciąży i w de tez, ponoć to wymógł wszędzie jak grupa krwi.

HIV= mi robili na poczatku i teraz mój gin zażyczył sobie powtórne badania.....co do pamięci to u mnie tragedia- nie moge sobie wielu nazwisk przypomnieć....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jecie lody w ciąży?

Ja jem namiętnie, zwłaszcza czekoladowe :tak:

Lena, ja na pewno spytam mojego gina na wizycie, ale myślę, że on wie, co robi - pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. 7 lat temu też on prowadził moją ciążę, nie robiłam tego testu i nikt nie wymagał. Ale kto pyta nie błądzi, więc podrążę temat ;-)

Ja też mam wizytę 16 maja :)

Właśnie wróciłam ze sklepu, bo mi zrobiłyście smaka na owoce ;-) Kupiłam truskawki, maliny, jagody (niestety mrożone, świeżych nie było, ale co tam). Przygotowałam pieczeń rzymską (już w piekarniku), namoczyłam matijasy, bo zrobię śledzie w oleju, pożarłam z synkiem arbuza i ... popiłam odrobiną mleczka w tubce :zawstydzona/y:;-) Jakieś pytania? ;-):-D;-)

Ostatnia edycja:
już po wizycie - wsio OK, mały waży ok. 2200g, gin powiedział, że szyjka sztywna i zamknięta, więc nie zapowiada się na poród w najbliższym czasie, pobrał mi wymaz na GBSa
Gratki! :tak:
Ja się dzisiaj niestety nie dowiedziałam, ile mała waży, bo było tylko szybkie usg bez pomiarów...
A co do hiv to mi to robili tu na początku ciąży i w de tez, ponoć to wymógł wszędzie jak grupa krwi.
Ja nie miałam badania na hiv i u nas w szpitalu nie jest wymagane :no:

Byłam dzisiaj na sr i okazało się, że do szpitala nie muszę brać niczego dla maluszka, a dla siebie nie muszę ani koszuli do porodu, ani podkładów. Więc torba nie będzie za duża ;-)

bo ja właśnie rozmyśluję coby tu sobie zjeść....i tak mnie te śledzie zaintrygowały ;-) mniamm z cebulką,ogóreczkiem i papryczką....
chyba mój mały poszedł w dół bo znowu mogę normalnie jeść:-)

maćku gratki!

reklama
Ja jem namiętnie, zwłaszcza czekoladowe :tak:

Lena, ja na pewno spytam mojego gina na wizycie, ale myślę, że on wie, co robi - pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. 7 lat temu też on prowadził moją ciążę, nie robiłam tego testu i nikt nie wymagał. Ale kto pyta nie błądzi, więc podrążę temat ;-)

Ja też mam wizytę 16 maja :)

Właśnie wróciłam ze sklepu, bo mi zrobiłyście smaka na owoce ;-) Kupiłam truskawki, maliny, jagody (niestety mrożone, świeżych nie było, ale co tam). Przygotowałam pieczeń rzymską (już w piekarniku), namoczyłam matijasy, bo zrobię śledzie w oleju, pożarłam z synkiem arbuza i ... popiłam odrobiną mleczka w tubce :zawstydzona/y:;-) Jakieś pytania? ;-):-D;-)

no to będziemy trzymam kciuki ja za ciebie/was ty za mnie/nas :-D no zaszalałaś a ja chyba grzecznie zjem chlebek ze slonecznikiem mmm pycha pomidorek ogorek serek i moze jakas wedlinka ;D tak bardziej zdrowo ;D nie liczac ze niedawno pochłonełam mleko w proszku z kakaem i cukrem mmmm ubóstwiam to :tak: aaa no i popije sobie maslanka straciatellą ;D

no ta skleroza to naprawdę porażka ja to ostatnio na manhatan szłam oczywiscie zrobilam sobie karteczke co kupic a ze kolo manhatanu jest biedronka i pepco tez tam chciałam wejsc w praktyce wrocilam z chlebem płatkami i mlekiem :-D a plany byly o wiele powazniejsze bo chcialam oddac lancuszek do czyszczenia wejsc do pepco zobaczyc czy cos ciekawego maja (szukam jakiejs fajnej tuniki) i cos jeszcze chcialam zalatwic ;P

Do góry