reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Dziewczyny jest mi niedobrze z przejedzenia ale gołąbki z młodej kapusty są takie mniammm.
A co do hiv to mi to robili tu na początku ciąży i w de tez, ponoć to wymógł wszędzie jak grupa krwi.
A co do hiv to mi to robili tu na początku ciąży i w de tez, ponoć to wymógł wszędzie jak grupa krwi.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczyny jecie lody w ciąży?
Ja jem namiętnie, zwłaszcza czekoladowe
Lena, ja na pewno spytam mojego gina na wizycie, ale myślę, że on wie, co robi - pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. 7 lat temu też on prowadził moją ciążę, nie robiłam tego testu i nikt nie wymagał. Ale kto pyta nie błądzi, więc podrążę temat ;-)
Ja też mam wizytę 16 maja
Właśnie wróciłam ze sklepu, bo mi zrobiłyście smaka na owoce ;-) Kupiłam truskawki, maliny, jagody (niestety mrożone, świeżych nie było, ale co tam). Przygotowałam pieczeń rzymską (już w piekarniku), namoczyłam matijasy, bo zrobię śledzie w oleju, pożarłam z synkiem arbuza i ... popiłam odrobiną mleczka w tubce ;-) Jakieś pytania? ;-);-)
Ostatnia edycja:
atagata
Fanka BB :)
heh... lody
sorbety w każdej ilości i pod każdą postacią. Choć najchętniej te z Grycana
sorbety w każdej ilości i pod każdą postacią. Choć najchętniej te z Grycana
Gratki!już po wizycie - wsio OK, mały waży ok. 2200g, gin powiedział, że szyjka sztywna i zamknięta, więc nie zapowiada się na poród w najbliższym czasie, pobrał mi wymaz na GBSa
Ja się dzisiaj niestety nie dowiedziałam, ile mała waży, bo było tylko szybkie usg bez pomiarów...
Ja nie miałam badania na hiv i u nas w szpitalu nie jest wymaganeA co do hiv to mi to robili tu na początku ciąży i w de tez, ponoć to wymógł wszędzie jak grupa krwi.
Byłam dzisiaj na sr i okazało się, że do szpitala nie muszę brać niczego dla maluszka, a dla siebie nie muszę ani koszuli do porodu, ani podkładów. Więc torba nie będzie za duża ;-)
reklama
Ja jem namiętnie, zwłaszcza czekoladowe
Lena, ja na pewno spytam mojego gina na wizycie, ale myślę, że on wie, co robi - pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. 7 lat temu też on prowadził moją ciążę, nie robiłam tego testu i nikt nie wymagał. Ale kto pyta nie błądzi, więc podrążę temat ;-)
Ja też mam wizytę 16 maja
Właśnie wróciłam ze sklepu, bo mi zrobiłyście smaka na owoce ;-) Kupiłam truskawki, maliny, jagody (niestety mrożone, świeżych nie było, ale co tam). Przygotowałam pieczeń rzymską (już w piekarniku), namoczyłam matijasy, bo zrobię śledzie w oleju, pożarłam z synkiem arbuza i ... popiłam odrobiną mleczka w tubce ;-) Jakieś pytania? ;-);-)
no to będziemy trzymam kciuki ja za ciebie/was ty za mnie/nas no zaszalałaś a ja chyba grzecznie zjem chlebek ze slonecznikiem mmm pycha pomidorek ogorek serek i moze jakas wedlinka ;D tak bardziej zdrowo ;D nie liczac ze niedawno pochłonełam mleko w proszku z kakaem i cukrem mmmm ubóstwiam to aaa no i popije sobie maslanka straciatellą ;D
no ta skleroza to naprawdę porażka ja to ostatnio na manhatan szłam oczywiscie zrobilam sobie karteczke co kupic a ze kolo manhatanu jest biedronka i pepco tez tam chciałam wejsc w praktyce wrocilam z chlebem płatkami i mlekiem a plany byly o wiele powazniejsze bo chcialam oddac lancuszek do czyszczenia wejsc do pepco zobaczyc czy cos ciekawego maja (szukam jakiejs fajnej tuniki) i cos jeszcze chcialam zalatwic ;P