reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą :-) Wy tu o alkoholach rozprawiacie a ja żałuję że nie kupiłam sobie żadnego pifka na jutro (karmi itp )
Wiecie, wczoraj dość poważnie zaczęlo mnie ciało swędzieć...dzisiaj pobiegłam wiec do laboratorium i wyniki zrobiłam...od razu cały wypisany prze gina pakiet z hiv itd...kosztowało mnie to ponad 100 W każdym razie ALAT I ASPAT w normie...ciszę się tylko dlaczego tak mnie cholernie swędzi wieczorem to juz masakra
Myśle za za tydzien jak nie przejdzie powtórzę wyniki...tak dla pewności A Wy? Was nic nie swędzi??
Wiecie, wczoraj dość poważnie zaczęlo mnie ciało swędzieć...dzisiaj pobiegłam wiec do laboratorium i wyniki zrobiłam...od razu cały wypisany prze gina pakiet z hiv itd...kosztowało mnie to ponad 100 W każdym razie ALAT I ASPAT w normie...ciszę się tylko dlaczego tak mnie cholernie swędzi wieczorem to juz masakra
Myśle za za tydzien jak nie przejdzie powtórzę wyniki...tak dla pewności A Wy? Was nic nie swędzi??
Hej dziewczyny. Idealny weekend majowy
Nawet nie chciało mi sie kompa włączać.
Własnie trwa pierwsza burza wiosenna wiem krótki wpisik zaliczam.
Dzis byla u mnie kolezanka kosmetyczka wiec mam dlonie i stópki zrobione. Co z tego skoro jedne i drugie masakrycznie spuchniete??
Ależ owszem ze można. I polecam jeszcze bavarie. Jest jablkowa, brzoskwiniowa, zwykła i pszeniczna...
A bavarii nie ma?? To holenderskie chyba wiec powinno być.
A dzis dopadłam lecha nowego z sokiem cytrynowym o 2,6 % skusiłam sie. A co
Gin mówił ze na pół szklanki zwyklago mozna sobie od czasu do czasu pozwolic. Wiec zaszaleje
Nawet nie chciało mi sie kompa włączać.
Własnie trwa pierwsza burza wiosenna wiem krótki wpisik zaliczam.
Dzis byla u mnie kolezanka kosmetyczka wiec mam dlonie i stópki zrobione. Co z tego skoro jedne i drugie masakrycznie spuchniete??
Dziewczyny mam taka ochote na kielbaskie z grilla z chocho... do tego napilabym sie zimnego piwa. Czy mozna pic piwo bezalkoholowe w ciazy? ja normalnego piwa wogole nie pije ale nie bedac w ciazy od czasu do czasu zdarzylo sie wypic reedsa, no ale teraz to chyba nie mozna to moze chociaz karmi albo niewiem jakie tam sa jeszcze ale w kazdym razie bezalkocholowe... tak sie zastanawiam....co myslicie?
Ależ owszem ze można. I polecam jeszcze bavarie. Jest jablkowa, brzoskwiniowa, zwykła i pszeniczna...
stokrotka - nie wiem jakie jest prawo w Polsce ale tu w Szkocji to jak nie masz fotelika ze soba w szpitalu to ci dzieciatka nie wypuszcza. A jak jezdzisz duzo autem to zdecydowanie fotelik jednak bezpieczenstwo jest najwazniejsze:-).
A z tym piwkiem to mi smaka narobilyscie:-( a o redsie czy karmi to ja tu tylko pomarzyc moge
A bavarii nie ma?? To holenderskie chyba wiec powinno być.
A dzis dopadłam lecha nowego z sokiem cytrynowym o 2,6 % skusiłam sie. A co
Gin mówił ze na pół szklanki zwyklago mozna sobie od czasu do czasu pozwolic. Wiec zaszaleje
Witam,
wpadlam dać znac, ze zyję , jakoś daję radę...
Mniej wiecej przeczytałam.
Co do piwka to ja akurat Go nie lubię więc nie tesknię za Nim ale za fajeczkami jak najbardziej i w obecnej sytuacji to bym juz je kupila i zapaliła ale jeszcze się trzymam na szczęście.
Miesiąc przed ciążą z Kubą rzucilam, ale wtedy jeszcze nie byłam jakimś nalogowcem i wrocilam glupia do palenia jak Mlody mial 3, 4 miesiące, nie wiem po co i na co:/ a teraz rzucilam jak test zrobilam i to na drugi dzien dopiero bardzo ciezko mi bylo i bardzio mnie ciagnelo i teraz jak doszedł stres od nowa mam na fajkę ochotę, na szczęście mąż nie pali więc nie mam pod nosem papierosków ale czuje,. ze jak urodze to wrócę wiem glupota ale kocham palić
gkvip super plany, oby w grudniu się powiodło;-)
veritaserum mnie nic nie swędzi, moja kolezanka miala ta cholestazę z tego co mi mowila i bardzo bala sie zajść w drugą ciążę bo nie chciala powtorki i niestety ponownie to miała:-(
Iwon ladna macie sypialnię;-)
Ja tez podziwiam te Dziewczyny co do teraz pracowaly albo jeszcze pracują chociaz mi Mlody czasami daje tak popalic, ze wolalabym iść do pracy
ja dzisiaj spakowalam do konca torbe, wiec wszystko gotowe, teraz wszystko moze sie zdarzyc, chociaz mam nadzieje, ze dociagne do czerwca
wpadlam dać znac, ze zyję , jakoś daję radę...
Mniej wiecej przeczytałam.
Co do piwka to ja akurat Go nie lubię więc nie tesknię za Nim ale za fajeczkami jak najbardziej i w obecnej sytuacji to bym juz je kupila i zapaliła ale jeszcze się trzymam na szczęście.
Miesiąc przed ciążą z Kubą rzucilam, ale wtedy jeszcze nie byłam jakimś nalogowcem i wrocilam glupia do palenia jak Mlody mial 3, 4 miesiące, nie wiem po co i na co:/ a teraz rzucilam jak test zrobilam i to na drugi dzien dopiero bardzo ciezko mi bylo i bardzio mnie ciagnelo i teraz jak doszedł stres od nowa mam na fajkę ochotę, na szczęście mąż nie pali więc nie mam pod nosem papierosków ale czuje,. ze jak urodze to wrócę wiem glupota ale kocham palić
gkvip super plany, oby w grudniu się powiodło;-)
veritaserum mnie nic nie swędzi, moja kolezanka miala ta cholestazę z tego co mi mowila i bardzo bala sie zajść w drugą ciążę bo nie chciala powtorki i niestety ponownie to miała:-(
Iwon ladna macie sypialnię;-)
Ja tez podziwiam te Dziewczyny co do teraz pracowaly albo jeszcze pracują chociaz mi Mlody czasami daje tak popalic, ze wolalabym iść do pracy
ja dzisiaj spakowalam do konca torbe, wiec wszystko gotowe, teraz wszystko moze sie zdarzyc, chociaz mam nadzieje, ze dociagne do czerwca
agaundpestka
Witam
Stokrotka Najlepsze zyczonka!!!
Ja dziś na działeczce zaliczyłam kiełbaske i karmi- kiedyś nawet ten zapach mi przeszkadzał, a teraz takie pyszne.
Stokrotka Najlepsze zyczonka!!!
Ja dziś na działeczce zaliczyłam kiełbaske i karmi- kiedyś nawet ten zapach mi przeszkadzał, a teraz takie pyszne.
jestem juz w domu. Z małą wszystko ok- ktg idealne. Tętno przy ruchach może skakać do 190- także ta kwestia wyjaśniona. Ciśnienie miałam 144/70 i tętno 107, ale to z nerwów. Reka drętwiala prawdopodobnie od migreny. ale się przestraszyłam
Dziewczyny- bałam sie że to udar albo zawał
Muńka,a w ciazy tez masz takei drętwienia dłoni i twarzy? Tylko dłon CI drętwieje czy cała ręka? U mnie się zaczęło od malego paluszka i objęło całą dłoń- trwało 5 minut.Okropne uczucieCzęsto ams zte migreny?
Na początku ciąży miałam 3 razy a tak to nieczęsto męczy mnie taka typowa migrena z aurą, ale jak już dopadnie, to zaczyna się błyskami w oku zaburzającymi widzenie, potem wchodzi ból na oko i połowę głowy i często towarzyszy temu właśnie drętwienie tylko dłoni zaczynające się od palca i potem połowa języka. Czasem mam tylko błyski w oku i ból, bez drętwień. Mimo tego, że znam ten stan i wiem, że nic nie powinno się stać, to i tak od razu jestem spanikowana, słabo mi i duszno...okropieństwo. Nie cierpię tego stanu, dlatego też nie lubię ostrego światła.
Dobrze, że z malutką oki!
Muńka - dzięki za linka, ale jest z tym mały problem. Nawet jak zdobędę toto, to zgodnie z informacja powinien mi to przykleić fizjoterapeuta, a tu o takiego trudno. Nie mam do nich zaufania, bo skoro dziewczyna, która rzekomo taki kurs skończyła wmawia mi, ze cały pas barkowy wraz z żebrami to jedna kość, to sorry... ja po kursach nie jestem, ale ze szkoły wiem, że chyba na kursie wagarowała, albo ich wykładowca to robił.
To lepiej takiej osobie od razu podziękować, bo może tylko zaszkodzić.
Witam wieczorową porą :-) Wy tu o alkoholach rozprawiacie a ja żałuję że nie kupiłam sobie żadnego pifka na jutro (karmi itp )
mnie póki co nic nie swędzi, jedynie piecze... :-)
To ja chyba pierwsza dziś!
O 5 obudził mnie potworny ból bioder i spojenia i spać już nie mogłam
Zobaczymy co się dziś wydarzy - mam nadzieję, że rozchodzę!
Co do bóli brzucha - po no - spa forte przechodzą więc na ten moment spokój i cisza.
Trzeba dotrwać do poniedziałku - wtedy wizyta - pewnie lekarz oznajmi, że nic się nie dzieje, a ja się podłamię bo jeśli mam takie bóle i nic się nie dzieje to co ja będę czuć jak już zacznie się dziać?
Miłego dnia Kobietki!
P.s. Ciekawe kiedy pojawi się pierwsze majowo/czerwcowe dziecię
O 5 obudził mnie potworny ból bioder i spojenia i spać już nie mogłam
Zobaczymy co się dziś wydarzy - mam nadzieję, że rozchodzę!
Co do bóli brzucha - po no - spa forte przechodzą więc na ten moment spokój i cisza.
Trzeba dotrwać do poniedziałku - wtedy wizyta - pewnie lekarz oznajmi, że nic się nie dzieje, a ja się podłamię bo jeśli mam takie bóle i nic się nie dzieje to co ja będę czuć jak już zacznie się dziać?
Miłego dnia Kobietki!
P.s. Ciekawe kiedy pojawi się pierwsze majowo/czerwcowe dziecię
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Hejka Witam w kolejny słoneczny dzień.
Nocke miałam do d. wcale sie nie wyspałam ... Ale to nic właśnie popijam kawkę i powinnam stanąć na nogi
Dziś mamy już 3 maja ... jak ten czas szybko leci I znów o jeden dzień mniej to przywitania naszych dzidziuchów
Tak więc zaczynam 37 tydzień. )
Nocke miałam do d. wcale sie nie wyspałam ... Ale to nic właśnie popijam kawkę i powinnam stanąć na nogi
Dziś mamy już 3 maja ... jak ten czas szybko leci I znów o jeden dzień mniej to przywitania naszych dzidziuchów
Tak więc zaczynam 37 tydzień. )
stokrotka:)
Mama Madzi!
Ale robicie smaka na te napoje procentowe ;-) Ja tęsknię najbardziej za martini i czerwonym winem Piwka też mi się chce, nie powiem.. na przykład teraz wciągnęłabym takie karmi poema di cafe Chociaż jeszcze przed ciążą już długi jego w sklepie nie widziałam, może wycofali?
Nie wycofali, wczoraj sobie kupilam
reklama
Waris
Witamy z domku, wczoraj ordynator wypisal nas ze szpiatla z nakazem lezenia. W przeciwieństwie do niejednej z was jestem przeszczesliwa że majowke spędzam w domciu
Brzuszek a raczej macica twardnieje bo ćwiczy i tak jak Munka pisała kobiety drobnej postury tak mają.
Anielka waży 2100, przepływy ok, łożysko bez oznak przodowania, skąd krwawilam nie wiadomo ważne że przestalam.
Udanej majoweczki wam życzę pa
Brzuszek a raczej macica twardnieje bo ćwiczy i tak jak Munka pisała kobiety drobnej postury tak mają.
Anielka waży 2100, przepływy ok, łożysko bez oznak przodowania, skąd krwawilam nie wiadomo ważne że przestalam.
Udanej majoweczki wam życzę pa
Ostatnia edycja: