stokrotka:)
Mama Madzi!
Witam wieczorową porą :-) Wy tu o alkoholach rozprawiacie a ja żałuję że nie kupiłam sobie żadnego pifka na jutro (karmi itp )
Wiecie, wczoraj dość poważnie zaczęlo mnie ciało swędzieć...dzisiaj pobiegłam wiec do laboratorium i wyniki zrobiłam...od razu cały wypisany prze gina pakiet z hiv itd...kosztowało mnie to ponad 100 W każdym razie ALAT I ASPAT w normie...ciszę się tylko dlaczego tak mnie cholernie swędzi wieczorem to juz masakra
Myśle za za tydzien jak nie przejdzie powtórzę wyniki...tak dla pewności A Wy? Was nic nie swędzi??
Moja gin na poczatku ciazy jak zalecila badania to byla ich cala lista... zrobilam je u nich klinice ale co do czego jak przyszlo zaplacic to zaplacilam 359zł!!!!! wscieklam sie jak niewiem bo to sporo kasy. teraz juz mi na szczescie nie zleca tak duzo badan tylko podstawowe a i tez ja sie zmadrzylam i nie robie u nich w klinice...
Waris no to gratulacje! Super ze juz wszystko wporzatku!Witamy z domku, wczoraj ordynator wypisal nas ze szpiatla z nakazem lezenia. W przeciwieństwie do niejednej z was jestem przeszczesliwa że majowke spędzam w domciu
Brzuszek a raczej macica twardnieje bo ćwiczy i tak jak Munka pisała kobiety drobnej postury tak mają.
Anielka waży 2100, przepływy ok, łożysko bez oznak przodowania, skąd krwawilam nie wiadomo ważne że przestalam.
Udanej majoweczki wam życzę pa
Dziekuje za zyczenia! W ciazy wszystko sie zmieni, ja kiedys moglam pic kawe a jak zaszlam z Madzia w ciaze to mi sie odmenilo i zostalo do dzisiaj... wogole nie pije kawy a nawet jak czasami robie mezowi to nie moge tego smrodu zniesc... fuj... juz nie mowiac nic o papierosach! nigdy nie palilam i napewno nie bede... cale szczescie ze moj maz tez nie paliWitam
Stokrotka Najlepsze zyczonka!!!
Ja dziś na działeczce zaliczyłam kiełbaske i karmi- kiedyś nawet ten zapach mi przeszkadzał, a teraz takie pyszne.
Mam jeszcze jedno pytanko... czy wasze dzieci w brzuszkach zaczely sie moze mniej ruszac? moj bobas kurde prawie wcale sie nie rusza, czuje jego ruchy sporadycznie!!! a do tej pory mi swirowal w tym brzuchu co wizyta u gina to inna poza na usg, i wogole czasem chyba fikolki robil bo mnie nieraz a zwlaszcza kladac sie spac badz w nocy tak sie krecil ze nie moglam spac i mnie to ze tak powiem lekko wnerwialo a teraz! od kad mialam problemy z tym zebem tak od tamtej pory niewiele daje znac o sobie... przestraszylam sie bo wtedy bralam paracetamol lub apap, ale gin mi pozwolil i niewiwem czy ja mu jakas krzywde zrobilam tymi tabletkami?
Ostatnio edytowane przez moderatora: