stokrotka:)
Mama Madzi!
miśki2
i wszystkie inne dziewczyny które jeszcze pracują albo do niedawna pracowały, jestem pełna podziwu i kłaniam się w pas!
dołaczam sie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miśki2
i wszystkie inne dziewczyny które jeszcze pracują albo do niedawna pracowały, jestem pełna podziwu i kłaniam się w pas!
Moja koleżanka dziś urodziła - 39 pełnych tygodni! Chłopiec 3.5 kg - 10 pkt. Cieszę się jakby sama rodziła :-)
A ja dziś walczę z brzuchem - miałam już bóle jak miesiączkowe tylko mocniejsze, a dodatkowo tak mnie kuło jakby w szyjce/podbrzuszu! Aż tchu brakowało - masakra!!! Nie wiem co to, ale mało przyjemne. Do tego Mały tak naciska na dół główką jakby chciał wyskoczyć!!! Ale dzień - już wzięłam dwie no-spa forte, ale mało to dało... CO TO???
nieee no ćwiczenia swoja drogą, ja jestem uzależniona od vacu fit i już liczę dni kiedy będę mogła na to wrócić , myślałam że właśnie w czasie połogu można takie pasy nosić, AVO chyba zrobię tak jak Ty z tymi gaciami :-)
witajcie
Ja juz po wizycie - wsio OK, zresztą czuję, że wszystko w porządku, więc położna
nie mogła stwierdzić nic innego.Co do pasów - są dwie szkoły, jedne położne i lekarze nie zalecają, inni znów jak najbardziej są na TAK.
Ja pas mam i na pewno będę używać i to nie ze względu na brzuch - tylko ze względu na kręgosłup. Przez kilka miesięcy był obciążony nadplanowymi kg, a teraz nagle w ciągu kilku godzin ich nie będzie. Poprzednim razem pierwsze dni i tyg. po porodzie mój kręgosłup bardzo to odczuł, a pas był dla mnie wybawieniem.
miśki2
Mi przez takie okresowe bóle zmiekla szyjka...... Ja na IP - miałam migrene z zaburzeniem wzroku to nie pierwszy raz, ale pierwszy raz zdretwiala mi ręka.... Leżen pod ktg póki co....