reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Muńka czasem warto też patrzeć na to co nam się wydaje, moja gin twierdzi że często intuicja mamy jest niezawodna i nawet jeśli czuje się ruchy a mimo to ma się w sobie jakis niepokój, coś co nam nie daje spokoju i wydaje nam się, że może coś złego się dziać to lepiej to sprawdzić.
Ruda hehe no w sumie tak - cwaniara
Ruda hehe no w sumie tak - cwaniara
Czas leci szybko! To prawda!
Jednak jak pomyślę sobie, że jeszcze tyle dni przed nami to aż nie mam sił. Ja naprawdę się paskudnie czuję!
Postanowiłam jutro zrobić dodatkowe badanie moczu bo to kłucie jest już ledwo do wytrzymania i może to zapalenie pęcherza?
Czy wystarczy zrobić zwykłe badanie moczu czy jakoś wyszczególnić w okienku co się chce? Dziewczyny, które zapalenie przechodziły - jak to u Was wykryto?
Zrobię jutro to wyniki będę miała już na pon jak pójdę na wizytę, a nie dopiero w pon lekarz by mi to zlecił a wynik tydzień później - nie dam rady wytrzymać tak długo z tym kłuciem. Najgorzej jest jak mały napiera główką w dół - wtedy boli jak cholera - czy to norma?
Ech! Jeszcze kilka dni do pon a dla mnie jak wieczność!
Jednak jak pomyślę sobie, że jeszcze tyle dni przed nami to aż nie mam sił. Ja naprawdę się paskudnie czuję!
Postanowiłam jutro zrobić dodatkowe badanie moczu bo to kłucie jest już ledwo do wytrzymania i może to zapalenie pęcherza?
Czy wystarczy zrobić zwykłe badanie moczu czy jakoś wyszczególnić w okienku co się chce? Dziewczyny, które zapalenie przechodziły - jak to u Was wykryto?
Zrobię jutro to wyniki będę miała już na pon jak pójdę na wizytę, a nie dopiero w pon lekarz by mi to zlecił a wynik tydzień później - nie dam rady wytrzymać tak długo z tym kłuciem. Najgorzej jest jak mały napiera główką w dół - wtedy boli jak cholera - czy to norma?
Ech! Jeszcze kilka dni do pon a dla mnie jak wieczność!
Muńka czasem warto też patrzeć na to co nam się wydaje, moja gin twierdzi że często intuicja mamy jest niezawodna i nawet jeśli czuje się ruchy a mimo to ma się w sobie jakis niepokój, coś co nam nie daje spokoju i wydaje nam się, że może coś złego się dziać to lepiej to sprawdzić.
oczywiście zgadzam się z Tobą w 100%, dlatego też wczoraj znalazłam się na IP, choć czułam, że to raczej nic poważnego. napisałam po prostu co tam usłyszałam, bo mimo, że lekarka powiedziała jakie objawy są priorytetem do przyjazdu, to zaznaczyła, że oczywiście jeśli coś innego będzie mnie niepokoiło to zaprasza:-)
witam
ja mam jutro wizyte, ide po to skierowanie do szpitala:/
musze dzis ogarnac moja nowa lazienke, wczoraj panowie skonczyli!!! jest przepiekna :-)
czekam z ostatnimi dwoma praniami bo ma jeszcze przyjsc otulaczek kocyk i nosidelko, ale przez ta majowke cos wolno idzie...
ja mam jutro wizyte, ide po to skierowanie do szpitala:/
musze dzis ogarnac moja nowa lazienke, wczoraj panowie skonczyli!!! jest przepiekna :-)
czekam z ostatnimi dwoma praniami bo ma jeszcze przyjsc otulaczek kocyk i nosidelko, ale przez ta majowke cos wolno idzie...
stokrotka:)
Mama Madzi!
Czy może mnie ktoś wtajemniczyc o co chodzi z tymi postami??? No wiem zeby nie pisac jeden pod drugim ale ze jaki karny jaki moderator??? o czym wy mowicie???Kami stokrotka pisze posta pod postem bo się jeszcze na karnego chce załapać;-)
!
zaza26
Fanka BB :)
choć obiecywałam już chyba ze 2 tyg temu zacząć, dopiero dzisiaj wstawiłam pierwszą pralkę ciuszków dla małego
myślę, że na słoneczku do wieczora wyschnie, wieczorem poprasuje, a następną partię wrzucę w sobotę, bo jutro nie będę miała czasu
jak zapał mnie nie opuści to będę miała wszystko zrobione łącznie ze spakowaną torbą do końca przyszłego tygodnia:-)
josie a czemu już teraz po skierowanie idziesz? nie powinnaś jeszcze tyg wytrzymać?
nie wolno pisać posta pod postem (patrz regulamin), należy posty edytować
pierwotnie moderatorki wysyłały na karnego jeżyka (tylko wirtualnie, bo to kochane i wyrozumiałe dziewczyny są ;-))
ale potem jak nam zaczął doskwierać brak seksu, to karny jezyk zamienił się w karnego kuta..a
myślę, że na słoneczku do wieczora wyschnie, wieczorem poprasuje, a następną partię wrzucę w sobotę, bo jutro nie będę miała czasu
jak zapał mnie nie opuści to będę miała wszystko zrobione łącznie ze spakowaną torbą do końca przyszłego tygodnia:-)
josie a czemu już teraz po skierowanie idziesz? nie powinnaś jeszcze tyg wytrzymać?
Czy może mnie ktoś wtajemniczyc o co chodzi z tymi postami???
No wiem zeby nie pisac jeden pod drugim ale ze jaki karny jaki moderator??? o czym wy mowicie???
nie wolno pisać posta pod postem (patrz regulamin), należy posty edytować
pierwotnie moderatorki wysyłały na karnego jeżyka (tylko wirtualnie, bo to kochane i wyrozumiałe dziewczyny są ;-))
ale potem jak nam zaczął doskwierać brak seksu, to karny jezyk zamienił się w karnego kuta..a
Ostatnia edycja:
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
HEY od rana bóle krzyża mam i jak na okres brzuch.......staram się nie wierzyć że to już to to tylko przepowiadające...
Przeczytaj regulamin stokrotka :-)
Miłeog dzionka
Przeczytaj regulamin stokrotka :-)
Miłeog dzionka
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Powiedzcie mi czy mogę się spakować w małą walizke do szpitala czy torba lepsza?
I jeszcze jedno czy któraś z Was w ciąży kupowała ciuchy w BONPRIX? Jak tak to jak z rozmiarów-ką?
I jeszcze jedno czy któraś z Was w ciąży kupowała ciuchy w BONPRIX? Jak tak to jak z rozmiarów-ką?
Ostatnia edycja: