KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
gkvip ja myślę że to wszystko zależy od szpitala pamietam ze jak lezalam z wiktorem to nawet jeden facet normalnie z wózkiem przyszedł jak żona i dziecko wychodzili bo niedaleko szpitala mieszkali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gkvip ja myślę że to wszystko zależy od szpitala pamietam ze jak lezalam z wiktorem to nawet jeden facet normalnie z wózkiem przyszedł jak żona i dziecko wychodzili bo niedaleko szpitala mieszkali
Moja koleżanka dziś urodziła - 39 pełnych tygodni! Chłopiec 3.5 kg - 10 pkt. Cieszę się jakby sama rodziła :-)
A ja dziś walczę z brzuchem - miałam już bóle jak miesiączkowe tylko mocniejsze, a dodatkowo tak mnie kuło jakby w szyjce/podbrzuszu! Aż tchu brakowało - masakra!!! Nie wiem co to, ale mało przyjemne. Do tego Mały tak naciska na dół główką jakby chciał wyskoczyć!!! Ale dzień - już wzięłam dwie no-spa forte, ale mało to dało... CO TO???