reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

zdarzył się cud - w końcu ktoś zauważył, że jestem w ciąży:tak:

wracając ze stawu z psami zajrzałam w końcu do dowodu rej, żeby sprawdzić kiedy trzeba przegląd zrobić... no i się okazało, że trzeba było w sobotę :-D
pognałam w te pędy na stację, żeby zdążyć przed zamknięciem
nie dość, że zdążyłam to mnie pan z okienka poza kolejką zawołał , ale to nie koniec - nawet auta mi nie sprawdził , spytał tylko czy syn czy córka :-)

to tak jak ja, ale jakoś przeczucie mi mówi, że nie wytrzymam tyle

poza tym bardzo bym chciała urodzić jeszcze zanim moja ciocia wyjedzie do Niemiec, jest dla mnie jak mama, a niestety 10 czerwca wyjeżdża do pracy:-( ale nie wcześniej niż przyjedzie mój m + 2 dni dla niego na odpoczynek :-D
optymalna data to 5 czerwiec;-) kto wie może się uda;-)

To tak jak ja, ja tez mam termin na 19 czerwiec, ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza rozpkowana :)

reklama
dziecko jest zle ulozone... usiadlo sobie ze tak powiem :) jest pupa do dolu nozki mi wbija w lewy bok no i glowke ma pod prawymi zebrami. :) byl juz w pozycji wyjsciowej a w czwartek sie okazalo ze taki sobie numer wykrecil

dziecko jest zle ulozone... usiadlo sobie ze tak powiem :) jest pupa do dolu nozki mi wbija w lewy bok no i glowke ma pod prawymi zebrami. :) byl juz w pozycji wyjsciowej a w czwartek sie okazalo ze taki sobie numer wykrecil

To skoro taki żartowniś z niego to może jeszcze się odkręci :-D. Życzę Ci tego.

Spływam dow yra bo z nadmiaru emocji już ledwo na oczy widzę. Do jutra czerwcóweczki, papa.

To ja tylko dam znać, że jestem i żyję - miałam wizytację rodziców P. Teście cały weekend za mną chodzili i próbowali wyłapać jakieś atrakcyjne kopniaczki, a tymczasem nasz syn zrobił się totalnie spokojny i się nie doczekali. Daje znać, że jest, urzęduje chętnie w okolicach pęcherza i rozrywa mi szyjkę, ale jakoś nie kopie wcale wyżej, co najwyżej czuję, że się czasem gdzieś wypina. Zdaje się, że któraś niedawno o tym pisała, xdorotaa może? Czy w ciąży zawsze trzeba sobie znaleźć powód do zmartwień?

Wydaje mi się teraz, że jak urodzę i będę trzymać Tomka w ramionach, wreszcie poczuję się spokojna, ale koleżanki wyprowadzają mnie z błędu, twierdząc, że to wcale tak nie działa :)

trzymajcie się ciepło, do końca tygodnia pewnie będę zaglądać sporadycznie.
buziaki

Magnii, mi tez wszyscy mówili,ze po urodzeniu będę się ejszcze bardziej martwić i przejmować, ale w moim przypadku tak nie było. W tych osttanich tygodniach drżałam o L, teraz drżę o N i będzie mi zdecydowanie lepiej jak już będzie po tej stronie brzuszka.

Witam.

Z tym drżeniem o dziecko to coś jednak jest, im starsze tym bardziej sie drzy i więcej róznych zagrożen na niego czeka. Moja mama powiedziała mi kiedys że rodzic o swje dziecko martwi sie przez całe życie.

Paulina Maria dobrze że z dzieckiem wszystko ok, trzymam kciuki, żeby twoje bóle ustapiły.

Ja dzisiaj troche w kuchni, musze przygotować sałatki, zaprosiliśmy znajomych na grila,

reklama
Witam

Dzisiaj znowu robię wypad do do mojego starego miasta na mecz piłki nożnej
moja kuzynka (17lat) i inne dziewczyny grają dzisiaj ostatni mecz eliminacyjny do rozgrywek juniorek starszych, także trzymajcie za nie kciuki, to na pewno im się uda, bo kciuki czerwcówek mają niesamowitą moc:-D

Miłego dnia życzę!!!

Do góry