reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Lena dołączam się do cierpiących na zgagę.. juz drugi dzień non stop cierpię przez to.
Dziecko moje mnie wkurzyło i strzeliło focha, bo jak jest bajka to juz zadać pytania nie mozna, gadam i gadam sto razy i wyłączyłam mu te bajki i mam ryk:wściekła/y:

reklama
Wlasnie wracam ze szpitala. Termin cesarki wyznaczony na 29 maj.

ja mam termin cc na 3 czerwca. w sumie fajna data 03.06.12. Ale ja bym wolala chociaz tydzien wczesniej :-(
zazdroszczę Wam, że wiecie kiedy :)

A co do upalow to ja marze o nich :tak:, uwielbiam slonko i wysyokie temperatury.Wczoraj bylo u nas w ogrodku super - sloneczko caly dzien i upalnie- a to tu w Szkocji nie czesto sie zdaza:tak:. Teraz czekam na kolejny taki dzionek:tak:.
Z miłą checia bym się zamieniła, wczoraj rano jak wstałam a było to przed 8:30 i na termometrze bylo już 20stopni w cieniu ;o Jak P wstał to zabrał mnie nad jezioro a tam tyle ludzie ze szok ;o dzis tez bylo goraco ale ja caly dzien w domku bo trzebabylo ogarnac mieszkanie wkoncu jeszcze musze rzeczy dla malucha poprasowac torbe spakowac i gotowa ;P

A wiecie, że mój młody od jakiegoś czasu daje mi ładnie spać i w ogóle się w nocy nie wierci? Tylko w dzień daje do wiwatu. Myślicie, że mu tak zostanie :rofl2::-p
Pomarzyć dobra sprawa :-D

Lena dołączam się do cierpiących na zgagę.. juz drugi dzień non stop cierpię przez to.
Dziecko moje mnie wkurzyło i strzeliło focha, bo jak jest bajka to juz zadać pytania nie mozna, gadam i gadam sto razy i wyłączyłam mu te bajki i mam ryk:wściekła/y:
mnie to nawet tak w nocy czasami zlapie ze az sie budze a glupioa zawsze co w aptece jestem zapomne czegos na zgage Bo mozna w ciazy nie?

coś tam mozna, ja nie wiem, mi zawsze migdały pomagały, ale od wczoraj nie... zresztą to nie wiem czy to zgaga, bo może nie pali, tylko taki jakby niesmak mam cały czas...

ja to migdałów nie lubie :( mnie czasami zgaga tak zlapie w nocy ze sie budze i pol nocy potrafie nie spac, albo co chwile sie budze i mleko no nic nie pomaga bo probowalam juz chyba wszystkiego (procz tabletek)

jaka cisza dzis tu.
fajny film leci na polsacie 20:05 zaczol sie dopiero

Ostatnia edycja:
...ze az sie budze a glupioa zawsze co w aptece jestem zapomne czegos na zgage Bo mozna w ciazy nie?

coś tam mozna, ja nie wiem, mi zawsze migdały pomagały, ale od wczoraj nie... zresztą to nie wiem czy to zgaga, bo może nie pali, tylko taki jakby niesmak mam cały czas...

Kochane spróbujcie Gaviscon w płynie. Raz jedyny miałam zgagę i pomogło po prostu rewelacyjnie.

za późno juz nie obejrzę, a szkoda bo uwielbiam thrillery.
A właśnie juz dawno miałam spytać, czy wy dziewczyny to jakieś seriale oglądacie, czy tylko ja taka głupia czas tracę?:-D
Generalnie w trakcie Kuby kąpieli to zerkam na wspólną, a w między czasie nagrywają mi się Barwy i M jak miłość. Ostatnio oglądam też Na dobre i na złe, bo fajne wątki są. I te nagrywane oglądam często późno w nocy przy kompie zerkam lub podczas prasowania nadrabiam.
Ale odkryłam też, że mam ipla w tv, ze mogę tam oglądać coś z netu, bo w kompie to ja nie mogę, za mały, a ja ślepa :-D.
Mój T ma dużo filmów, ale to zazwyczaj on sobie co 4 doba na służbie sam ogląda, a jak mamy coś obejrzeć razem, to często zdarza się, że on zmęczony się robi, ja nie lubię sama i tak to się kończy...
A uwielbiam takie maratony filmowe wspólne, że popcorn, cola i jest fajnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Klusia nie tylko ty tracisz czas na seriale:zawstydzona/y: Tyle, ze ja raczej zagraniczne. Z polskich tylko Na wspolnej, czasem Przepis na zycie. A tak Gotowe na wszystko, Californication, Family guy, Lost, Seks w wielkim miescie. Niektore juz sie skonczyly,ale i tak czasem do nich wracam :-p

Do góry