za późno juz nie obejrzę, a szkoda bo uwielbiam thrillery.
A właśnie juz dawno miałam spytać, czy wy dziewczyny to jakieś seriale oglądacie, czy tylko ja taka głupia czas tracę?
Generalnie w trakcie Kuby kąpieli to zerkam na wspólną, a w między czasie nagrywają mi się Barwy i M jak miłość. Ostatnio oglądam też Na dobre i na złe, bo fajne wątki są. I te nagrywane oglądam często późno w nocy przy kompie zerkam lub podczas prasowania nadrabiam.
Ale odkryłam też, że mam ipla w tv, ze mogę tam oglądać coś z netu, bo w kompie to ja nie mogę, za mały, a ja ślepa .
Mój T ma dużo filmów, ale to zazwyczaj on sobie co 4 doba na służbie sam ogląda, a jak mamy coś obejrzeć razem, to często zdarza się, że on zmęczony się robi, ja nie lubię sama i tak to się kończy...
A uwielbiam takie maratony filmowe wspólne, że popcorn, cola i jest fajnie.
Też tak lubię oglądać ;D najlepiej jeszcze takie nocne maratony filmowe ;D
Ja to oglądam tylko Pierwszą Miłość no i czasami przepis na życie i uwielbiam Pamiętniki Wampirów tylko, że na tvn siedem leci dopiero drugi sezon a już mam oglądnięty cały 1,2 i teraz oglądam trzeci sezon w internecie, a no i przeczytałam wszystkie książki odnośnie Pamiętników a no i oglądnęłam w necie wszystkie sezony Skazanego na śmierć, chirurdzy, czarodziejki i chyba jeszcze coś ;P
Klusia powiem Ci, że dobry film wg mnie ;D