reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kamila- właśnie , mnie też glowa od słonca boli, nóg niby mocno nie mam spuchniętych, a bola przy chodzeniu. No i....nic mi sie nie chce. Podziwiam Cię, ze dajesz rade przy Wiktorku

reklama
Witam sie i ja....
Miałam niezly cyrk. W sobote w nocy spalam tylko godzine, dzwonilam na pogotowie dentystyczne ale polowa chyba wyjechala i nigdzie sie nie dodzwonilam. Dopiero w niedziele rano babka mnie przyjela o 11 i wyrwala mi zeba. On byl do wyrwania i jak mi lekarz mowil martwy wiec zostawil mi go na koniec, a ze w ciaze zaszlam to przestalam chodzic do stomatologa no i w sobote nadszedl ostateczny koniec... Lekarz dawal mi znieczulenie 3 razy i nic... troche zelzylo ból ale i tak jak rwala to tak bolalo ze myslalam ze sie posikam, spocilam sie cala przy tym... masakra... to bylo moje pierwsze w zyciu rwanie zeba, tak sie balam isc z nim a tym razem pozalowalam ze nie zrobilam tego wczesniej, wtedy dostalabym normalne znieczulenie i nie bolaloby tak. Brzuszek tez juz nie boli jak kiedys pisalam, widocznie potrzebny byl mi odpoczynek...
Kamila ale mi ochoty narobilas na te ziemniaczki mlode z siadlym mlekiem... mmmmmniammm!!!! jutro bede robic, bo musze poczekac az mleko sie zsiadzie :)
Agaundpestka we Wrocławiu wogole sa super ludzie :) naprawde! Wczesniej mieszkalam w Mińsku pod Warszawa i porownujac ludzi z tamtad a tych we Wrocławiu jest roznica!!! Serio. Tu jest tylu fajnych otwartych ludzi ze milo jest kim kolwiek porozmawiac... nawet pani ktora sie widzi pierwszy raz w warzywniaku jest milsza od sasidki ktora mieszka obok w Mińsku...
Ja ide zaraz na balkon sie opalac... Wczoraj troche sie opalilam ale nie duzo...

Dziewczynki ale macie fajnie, wilkie gratulacje daty superrrr:-):-):-):-) ja niesmialo licze ze moj maluszek bedzie chcial sie nam juz pokazac kolo 20 maja;-);-)
Ja tez masakrycznie znosze upaly, bylam w miescie u rodzicow ale szybciej wrocilam niz pojechalam, bo jak dla mnie za goraco w tych blokowiskach u nas jest duuuuzo chlodniej az milo sie wchodzi do domku, taki mam mily chlodzik....ze nie ruszam sie stad:-D

ja tez spuchniete rece i stopy. przeszlam sie na targ po warzywa i myslalam ze nie dojde do domu... na szczescie w domu przyjemny chlodek !
ale najbardziej ze wszystkiego przeszkadza mi trudnosc w poruszaniu sie... schylannie sie do szafki to juz katorga...

O co chodzi z tym słońcem???
Normalnie uwielbiam i jak siedzę w domu to ok ale wyjazd do miasta jest masakryczny:-( Przejechałam 5 km i weszłam na 3 piętro już czerwona na buzi... skóra mnie piecze na szyi i dekolcie ... czekam na rozliczenie pitu na szczęście mcszajs jest obok więc siedzę w nim tu chociaż jest klima i mcflurry:p
Myślę, że będę pomykac cichaczem blady świtem i wieczorami... duch cienia z wielkim brzuchem...;-)

addiena i mlodak - Dziewczyny super ze juz znacie daty narodzin waszych pociech:-)

A co do upalow to ja marze o nich :tak:, uwielbiam slonko i wysyokie temperatury.Wczoraj bylo u nas w ogrodku super - sloneczko caly dzien i upalnie- a to tu w Szkocji nie czesto sie zdaza:tak:. Teraz czekam na kolejny taki dzionek:tak:.

reklama
Hej :happy2:

U nas nadal słonecznie, chociaż już nieco chłodniej niż przedwczoraj.

Młodak, no to już jutro będziemy mogły powiedzieć, że rozwiązanie w tym miesiącu :-p

Stokrotka, normalnie zdębiałam jak przeczytałam Twojego posta :szok: Rwanie prawie bez znieczulenia, łaaaaaaaaaa... ja ostatnio miałam zwykłe borowanie i truchlałam, bez znieczulenia nie dałabym się dotknąć. Dobrze, że masz już to za sobą!

U nas drugi dzień remontu i już się robi fajnie w sypialni :happy2: Do tego wykorzystując ładną pogodę poprałam firnaki, pokrowce od materacy, wywietrzyłam wszystkie poduchu i kołdry, więc już sporo mam za sobą :tak: Pojawil się natomiast problem przestawienia mebli i łóżeczka, jak zaczęliśmy wszystko dokładnie mierzyć, to żaden układ mi do końca nie pasuje :baffled: Nie wiem, odkładam to na jutro, ale już mi się humor zepsuł. Nie lubię, jak coś idzie nie tak :rolleyes2:

A wiecie, że mój młody od jakiegoś czasu daje mi ładnie spać i w ogóle się w nocy nie wierci? Tylko w dzień daje do wiwatu. Myślicie, że mu tak zostanie :rofl2::-p

Do góry