reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mlodak- jestesmy na tym samym etapie ciazy i ja mam termin cc na 3 czerwca. w sumie fajna data 03.06.12. Ale ja bym wolala chociaz tydzien wczesniej :-(

tialana nie da się wyprać tego materaca bo to chyba gryka, pianka i kokos :-(
Ale skoro nie wiele używany i od znajomych to może nie byłoby trzeba go prać, musisz sama ocenić

Wlasnie wracam ze szpitala. Termin cesarki wyznaczony na 29 maj.
Nasza rocznica ślubu i termin wyznaczony z usg genetycznego :-)
Zazdroszczę że wiesz już kiedy maleństwo będzie z wami

kurka wodna tak naprawdę to każda z nas lada chwila może zacząć się sypać :) ale super cieszę się jak dziecko i nie mogę doczekać się tej chwili kiedy pierwszy raz przytuulę do siebie Milana...

Addiena gratuluję !!! Ale data faktycznie rewelka :-):-D

I chyba ze względu na te date nie naciskam gina na tydzien wcześniej :-D, choć jak wiadomo natura może splatać figla ;)

addiena i mlodak, ale macie super! zazdroszcze :-)

Tez wolę jak jest to planowane, choć z drugiej strony może coreczka zdecydować hahaha

kurka wodna tak naprawdę to każda z nas lada chwila może zacząć się sypać :) ale super cieszę się jak dziecko i nie mogę doczekać się tej chwili kiedy pierwszy raz przytuulę do siebie Milana...

Oj, ja tez czekam na ten moment z utęsknieniem.

Dziewczyny, źle znosze upał :(. Wy też?

reklama
Ja też nie za ciekawie znoszę upał. Głowa mnie cały czas boli nie chce znowu brać apapu jak się pogorszy to nie będę miała wyjścia...
Chciała bym pojsc spac a tu nie ma jak niestety . . .
Zaczynam puchnąć.. w sumie tylko stopy zaczynają puchnąć.. mam nadzieje ze gorzej nie bedzie ...

Do góry