reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam i jak wczesniej juz mowilam zazdraszczam pogody.... :wściekła/y::tak:

Normalnie balam sie wejsc na BB po weekendzie, zeby czasem nie przeczytac, kolejna mamusia rozpakowana albo ze ktoras w szpitalu wyladowala a z tego co zdarzylam zauwazyc to chyba nic sie nie wydarzylo.

O dziwo i nas dzis sloneczko- wkoncu!!!!! ile moze padac i wiac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Mnie troszke mniej na forum bo siostra z mezem przyleciala i nadrabiamy :-D Ale to moj ostatni tydzien w pracy wiec pozniej powinnam byc czesciej :tak:

Pozdrowionka i wygrzewajcie brzucholki na sloneczku za mnie tez - poprosze :-D

reklama
Witajcie

ślicznej pogody ciąg dalszy:-) dłonie puchną niemożliwie, ale to nic, najważniejsze, że jest cudnie a nawet mi alergia nie dokucza

PaulinaMaria nie wygłupiaj się i jeszcze poczekaj ze dwa tygodnie;-) trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na wieści od Ciebie

december nie przejmuj się ludźmi, którzy się w ten sposób zachowują, zwykłe buce i tyle:no: ja mam wrażenie że ludzie to patrzą się na ciężarne jakby wszystkie zaliczały wpadki, ciąże były niechciane, a one (ciężarne) na pewno cierpią i będą okropnymi matkami:baffled: tak jakby ciążą nie mogła cieszyć czy coś w tym stylu... mogłabym na palcach jednej ręki policzyć u ilu obcych ludzi moja ciąża- mój ciążowy brzuszek- wywołała szczery usmiech na twarzy

a że niektóre kobiety patrzą z zazdrością to rozumiem:tak: jeszcze niedawno samej zdarzało mi się zadumać wpatrując się w ciążowy brzuszek;-)

mój alergolog powiedział, że oryginalna Claritine jest bezpieczna w okresie ciąży, potem karmiąc piersią trzeba ją odstawić
a twój nic nie pozwolił ci brać?

Kamila ja na twoim miejscu jednak bym się rozejrzała po szpitalach, bo na moim psiowym forum mamy temat ciązowo-dzidziusiowy i jest tam parę dziewczyn z Lublina, jedna ma na dniach rodzić i ponoć pocałowała klamkę w jakiś paru szpitalach:no:

Kochana co mi po rozglądaniu :p I tak nie da się zaklepać miejsca w szpitalu "na późnej" ... Dopiero jak się zacznie poród to się okazuje czy przyjmą czy nie bo szpital też nie jest w stanie przewidzieć ile akurat wtedy będzie miał rodzących czy położnic.. :/ Ja jestem zorientowana co do tego gdzie ile mniej więcej jest miejsc ale to nie da się przewidzieć co będzie..

Kochana co mi po rozglądaniu :p I tak nie da się zaklepać miejsca w szpitalu "na późnej" ... Dopiero jak się zacznie poród to się okazuje czy przyjmą czy nie bo szpital też nie jest w stanie przewidzieć ile akurat wtedy będzie miał rodzących czy położnic.. :/ Ja jestem zorientowana co do tego gdzie ile mniej więcej jest miejsc ale to nie da się przewidzieć co będzie..

ech no w sumie fakt, nie pomyślałam
tym bardziej współczuję...

swoją drogą, to w Lublinie zawyżacie średnią krajową przyrostu naturalnego:-D

Witam się i ja w kolejny słoneczny dzionek :-)

u nas remont dalej trwa, m ma cały tydzień wolny więc nadrabia :-) nie mamy ekipy tylko sami z teściem robimy , co by zaoszczędzić :tak: a kuriera z tapetami dalej brak i chyba go się doczekamy , ale już po długim weekendzie :wściekła/y:

zazdroszczę tym ,które doświadczają ulgowego traktowania brzucholka, mnie niestety spotyka tylko znieczulica ludzka :szok:

december - nie przejmuj się , pewnie niejeden z tych zawistnych wzroków chciały cieszyć się z przyjścia na świat maluszka a nie może

ja ostatnio robiłam zakupy z moim młodszym bratem ( 17-letnim) i dwie panie sprzedające pod nosem coś sobie zaczęły mruczeć na nasz temat i wzrokiem objeżdżać , usłyszałam tylko - patrz no taki młody i już zmajstrował - szczerze mówiąc bardzo mnie to rozbawiło :-D w sumie to komplement dla mnie , nieźle się trzymam, że 17-latka na dziecko złapałam :-D

paulinamaria - ściskaj nogi bo jeszcze nie czas :tak:

miłego nie puchnącego dnia życzę i słońca dla tych z deszczem

Witajcie

mój alergolog powiedział, że oryginalna Claritine jest bezpieczna w okresie ciąży, potem karmiąc piersią trzeba ją odstawić
a twój nic nie pozwolił ci brać?

dzieki zaza zapytam ja w piatek na wizycie, do tej pory jakos nie skumalam ze alergia sie zbliza wielkimi krokami i nie zapytalam co moge jak sie zacznie :)

moja kolezanka urodzila dzisiaj w nocy a jeszcze wczoraj wieczorem sie zapierala ze po majowce bedzie rodzic :-) jest mala maja, 3300 :happy: zazdroszcze ze juz nie musi brzucha dzwigac!

dzieki zaza zapytam ja w piatek na wizycie, do tej pory jakos nie skumalam ze alergia sie zbliza wielkimi krokami i nie zapytalam co moge jak sie zacznie :)

moja kolezanka urodzila dzisiaj w nocy a jeszcze wczoraj wieczorem sie zapierala ze po majowce bedzie rodzic :-) jest mala maja, 3300 :happy: zazdroszcze ze juz nie musi brzucha dzwigac!
zgodnie z terminem urodziła?? kurcze ja tez chciala bym juz urodzic .. tzn jak tylko przyjdzie mi pocztą reszta zakupionych rzeczy:D:D

miala termin jakos na 6 czy 10 maja. ale juz skurcze i rozwarcie od tygodnia wiec sie mniej wiecej spodziewala :-) chociaz wczoraj byla przekonana ze nic sie nie dzieje, nawet pozwolila mezowi wieczorem piwko wypic :-D

dobra ide grillowac na ogrod, milego dnia!

reklama
Do góry