reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam sie dzisiaj. Pogoda, super słonko, a ja cala spuchnieta. Wczoraj przespałam cały dzien, dopiero wieczorkiem wynurzyłam sie troche na ogród. Cos nie służa mi te upały.:no:

reklama
Dzieńdoberek Czerwcóweczki :)))

December nie przjemuj się ludzie zawsze tacy byli, są i będa niestety nic na to nie poradzimy .... Trzeba sr..ać na nich i być dumną z siebie i ze swojego wyglądu.

Ja wczoraj miałam masakre w brzuchu. Milan wieczorem tak dał popalić... Dostałam pare potwornie mocnych kopów w pęcherz aż myślałam że popuszczę !! no tragedia a później z pęcherza przeszedł na żebra .. ojoj .. skąd to dziecko ma tyle siły ?!?!?!?!?!

Ostatnia edycja:
December na tym wątku były opisywane różne reakcje ludzi na ciężarówki. Że się wpychaja w kolejkę, że bezczelne itd. Nie można się tym przejmować. Część z nich jest z głupoty, część z zazdrości czy zawiści na widok zadowolonej z siebie kobiety. Co można zrobić? Pokazać im, że jesteś taka kobieta, że Twoje ciało jest wyłącznie Twoja własnością i nikomu nic do tego. Wznieść się na wyżyny, z których chrzakniec nie słychać:p
Ludzie tutaj mają bardzo jasno sprecyzowane zdanie na temat kto co powinien i może wg nich. Mężatka, panna, grubą, chuda, itd. Szczególnie silnie wypowiadają swoje poglądy nt innych osób.
Niestety spotkanie z czymś takim zwykle jest szokiem zwłaszcza, gdy Ty tak się nie zachowujesz. Przykro mi, że musialas się z tym zetknąć.
Następnym razem - nie ma co się oszukiwać, pewnie się zdarzy z tego czy innego powodu - wznieść się na wyżyny albo zawstydz osobę komentujaca. Ale lepiej wyżyny bo jeszcze Cie ściągnąć do swojego poziomu i pobija doświadczeniem:p

Witam :) widze, ze poniedziałek rozpoczyna się nie fajnie.
Ja noc miałam koszmarną pierw dwie godziny zwijałam się z bólu brzucha, a potem rozwolnienie do teraz jakoś mi dziwnie, ale nic udaje w domu, ze ok bo inaczej mamuśka zacznie panikować.

December ja zazdroszcze tym szczupłym w ciąży, choć jak czasami mijam jakoś i widzę jakie są zaniedbane to az :/ ale niestety mogą się we wszystko ubrać, a ja :(

Paulina trzymam kciuki, aby to jeszcze nie to bylo.

Słuchajcie nie ma co uogolniac, czy gruba czy chuda dajmy spokój. Szkoda tylko, że czasami jakieś chamskie komentarze dotrą do naszych pięknych uszu;-)

Klusia reakcja na arbuza - bezcenna :-):-)

Ją jestem raczej szczupła i brzuch z przodu a zauważyłam, że miałam ostatnio problem pójść do sklepu w mojej okolicy. Bo to takie zadupie niby Łódź ale przedmieścia wszyscy się znają od urodzenia do śmierci. A my tu bez ślubu żyjemy no i dziecko widać też bez ślubu będzie. Żeby było zabawnie, to wszystko jest w mojej głowie bo reakcje są bardzo pozytywne...
Ja kiedyś byłam bardzo nieśmiała osoba choć to lata temu. Ale ciągle nie lubię, gdy się na mnie ludzie gapia. No a teraz to nieuniknione kurtki nie zaloze przecież. No cóż, musiałam się przełamać.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-D
Wpadłam się przywitać i uciekam.
AAAAAAA wyprałam wczoraj pieluchy tetrowe te kolorowe z raju_rodzica i są rewelacyjne żadna mi się nie rozeszła!!!!
Chyba Aga coś pisała wcześniej że jej się dziury w nich porobiły.

Życzę Wam miłego dnia :-):-D

witam

Paulina trzymaj sie , moze to tylko chwilowe...

December, ja ostatnio tez zauwazylam ze wszyscy sie na mnie gapia. doslownie wszyscy i wszedzie. no ale nie ma co ukrywac, brzuchy mamy juz gigantyczne, musza sciagac spojrzenia.... jest to krepujace ale jeszcze miesiac i bedzie ok :-)

za rada kolezanki kupilam wczoraj nosidelko baby bjorn. uzywane na allegro. zastanawialam sie nad chusta ale to wiazanie i odwiazywanie wydaje sie ze chwile trwa i nie jest latwe, a mi chodzilo o cos na 10-minutowy wypad do sklepu po chlwb, zeby nie trzeba bylo wozka targac po schodach, zostawiac pod sklepem no i miec wolne rece. te baby bjorn to jende z niewielu polecanych przez pediatrow i mozna juz dla noworodkow stosowac. mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

acha i od kiedy slonce wyszlo mam alergie - katar sienny. masakra. nie moge wziac tabletki i czuje sie strasznie...

I JA WITAM

December ludzie mowili i beda mówic, olej ich. Ja najbardziej nie lubie jezdzic autobusem. Czesto jest tak, ze stoje a ludzie patrza i czuje jakby mysleli taki wielki brzuch,musi byc jej ciezko. Ale nikt dupy nie ruszy zeby ustapić miejsca.

U nas juz strasznie goraca. Przed chwila zaprowadzilam małą do klubiku i moge sie poobijać.

Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny a mam jedno pytanie, kupiłam łóżeczko od znajomych ich córka spała w nim może kilka razy i nie wiem co robić z materacem czy kupować nowy ??????????

Do góry