reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

stokrotka więc 3mam kciuki za wizytę.

ja mam dziś poważne plany ! zwiedzić pare sklepów i kupić wszystko co mi potrzebne ( o ile tak od razu znajdę ) do szpitala i dokończyć może wyprawkę... mam cel że wszystko już będę miała do końca tygodnia bo ostatnio mam wrażenie, że ja też troche wcześniej urodzę.. tak sie jakoś czuję porodowo ;p

reklama
Ojej co sie dzieje juz trzecia czerwcówka- kwietniowka.

Witam wszystkich

Podobno dzis szykuje sie piekna pogoda, ja dzis lece do kolezanki do szitala i jej małej Lenki.
A jutro wyczekiwane usg po czterech tygodniach. Ciekawe jakiego olbrzyma mam w brzuchu.

Milego dnia Wam zycze

dorota - 4 ;)))))

kasiu - gratuluje przeogrooomie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i formy!!!!! Synek przesłodki!!!

Juz dawno mnie tu nie było przed 8 co? ;))

Dzień dobry w czwartek :-)

Kasienka i Krzysio
gratulację, jestem w ogromnym szoku ale widzę że z maluszkiem chyba wszystko w porządku co mnie bardzo cieszy :tak:

stokrotka:) powodzenia na wizycie

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytujące mamusie

Dobrego dnia

Ja już w pełnym makijażu siedzę i dopijam kawkę...
Za oknem świeci przepięne słońce , chociaż na termometrze dopiero 6 stopni. Myślę, że szybko się nagrzeje. Jak dojdzie do 14 to wybywam z domu... :) Szkoda kurcze takiego dnia :p A jutro już listy przedszkolne mam nadzieje, że sie dostaliśmy !!
Mam bardzo dobry humor nawet marudzić mi sie nie chce. Milan znowu zaczą dawać czadu, szczególnie w nocy smyra mnie pod kością łonową a jak siedzę kopie mnie w żebra, że aż cyce podskakują.
Buziaku no dawno Cię nie widziałam o tej porze:)

Oj dziewczyny ja nie mam czasu i sily siedziec przed kompem - jakas nie do zycia jestem. Czasem zajrze poczytac co u was,ale ostatnio to bol glowy mi nie daje zyc,do tego bol przy chodzeniu, wieczorami kregoslup siada,a tu 3 dzieci co nie poleza tylko a to na podworko,a to mama pobaw sie,a to pic-jesc itd. Dzis wizyta u gina wiec zobaczymy czy wszystko ok tam na dole,bo male cisnie i to jak.

Kamila u ciebie juz zaczyna sie 9 miesiac,a mi w sobote - jak ten czas leci.

Ide poczytac co u was.
milego dnia

gratuluje kolejnej mamusi

reszta dziewczyn - trzymajcie nozki zacisniete przynajmniej do 37 tyg.

pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Powitajcie mojego 32Tygodniowego wczesniaczka Bartusia 1600kgZobacz załącznik 459346 44dl :-)

gratuluje kolejnej mamusi

reszta dziewczyn - trzymajcie nozki zacisniete przynajmniej do 37 tyg.

pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiaczek ja to Ciebie strasznie podziwiam z 3 dzieci i 4 w brzuszku kurcze .. :p Tym bardziej ze dzieci male :p Jak Ty dajesz radeeee... ale tez jednoczesnie zazdroszcze takiej gromadki :))))))))

reklama
Buziak- z tym brzuchem mnie zaniepokoiłaś- zób mocz dla świetego spokoju- najlpeij jeszcze dzisiaj, co?

Krzysio jest cudny- Gratulacje:)

Do góry