reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam
Nie poczytam nawet, jestem nieprzytomna, siedziałam prawie do 4 rano z dziewczyną brata. Ona przedszkolanka poszła też niewyspana do pracy:), a ja nie mogę się ogarnąć. Ale tak dobrze się gadało:-).
Własnie przyjechał facet zabrać meble Kuby co sprzedałam i migusiem musimy kupić w końcu coś nowego, ale jest decyzja, że robimy na zamówienie(bo nic wymiarowo nie mozemy znaleźć do kupienia gotowego), oby udało się zorganizować w czasie:zawstydzona/y:...
Nadrobię Was może nocką...
Czu u Was w domach tez czuć takie napięcie przedporodowe??? Ostatnio z T jakoś ciągle podniesione głosy...

Miłego!:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
cala ciaze jadla codziennie twarog, warzywa i drob. wiec troche mnie opieprza jak widze ze cos slodkiego jem b mowi ze to bez sensu, zr do niczego to dziecku nie jest potrzebne. boze zebym ja byla taaaka porzadna:/
blond możemy sobie przybić piątkę:-( za mną tak słodkie chodzi, że brak słów:sorry:

Dokladnie tak samo sie czuje!!!!!!!!!! podczytuje ale nie pisze bo weny brak,
również tak mam ostatnio i chyba nie tylko my, bo zauważyłam, że na wątku jakoś cicho ostatnio się zrobilo

i przyłączam się do grona ociężałych i ospałych...
też nie mam na nic chęci, a jak już się za coś wezmę to się męczę niemożliwie:-(

Asiu cieszę się że u Was cały czas do przodu, życzę, żeby ta infekcja jak najszybciej sobie poszła precz

Tialana ten szalunek na strop to masakra jakas. Nam poszło dużo desek pewnie dlatego ze budujemy parterowke.
Viola ja to chciałabym wprowadzić się w przyszłym roku tak na wiosnę no ale zobaczymy jak tam z naszym budżetem się wyrobimy. Na pewno do zimy chcemy stan surowy zamknięty.
Z ta waga to ja myślę przytyć tak do 16kg nie wiecej, teraz wazę 65 i chyba siodemki z przodu nie zobacze.
Wy tu narzekacie a ja melduje że ciuszki, pościel, rożek i pieluszki poprane już się susza. Która chce kopa na rozped ? ;-)

A to masz ( tu wykonuje rozmach nogą i wprost na twoje 4litery ;-) ) DO ROBOTY :-)
Ja właśnie myślę gdzie tu jeszcze zrobić miejsce w szafie dla malutkiej bo w komodzie powoli miejsca brak
Viola jakbyś napisała wcześniej o tych ciuszkach to bym coś kupila od ciebie. Teraz takie małe to już kupiłam na początek wystarczy, a jeszcze czekam aż kuzynka przyśle mi paczkę po jej coreczce i nie myślę już nic kupować. No chyba że jakas sukieneczka mnie zauroczy :-)

Ostatnia edycja:
Witam
Nie poczytam nawet, jestem nieprzytomna, siedziałam prawie do 4 rano z dziewczyną brata. Ona przedszkolanka poszła też niewyspana do pracy:), a ja nie mogę się ogarnąć. Ale tak dobrze się gadało:-).
Własnie przyjechał facet zabrać meble Kuby co sprzedałam i migusiem musimy kupić w końcu coś nowego, ale jest decyzja, że robimy na zamówienie(bo nic wymiarowo nie mozemy znaleźć do kupienia gotowego), oby udało się zorganizować w czasie:zawstydzona/y:...
Nadrobię Was może nocką...
Czu u Was w domach tez czuć takie napięcie przedporodowe??? Ostatnio z T jakoś ciągle podniesione głosy...

Miłego!:cool:

Ja Cię podziwiam, że masz siły tak długo siedzieć! Ja ostatnio padam o 21 i nie ma siły - idę do łóżka i chwilka i śpię.

Co do napięcia to u mnie udziela się głównie mojemu Mężowi - ale on ostatnio ma tyle na głowie, że nic a nic nie kontruję. Najgorsze jest to, że nie mogę go w żaden sposób odciążyć - więc postanowiłam nie utrudniać.
On to już by chciał bym rodziła :-D

Mój maż po sr gdzie było spotkanie z psychologiem ponad tydzień temu zmienił nastawienie do mnie. Ost tfu tfu częściej mi mówi mile słowa a to przytula czy pyta o samopoczucie. O dnoszę wrażenie że boi się że będę miała baby bluesa jak babka powiedziała że u kobiet po stratach dzidziusia zdarza się go mieć częściej niż bez przykrych przeżyć.

Ps Munka jak nie podziałało to beznadziejny przypadek z ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry