reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

gkvip witaj!super,że już u Was lepiej!A teraz leżakowanie i nic-nie-robienie!!!!

Wiecie co ja też ostatnio mało jem takich normalnych posiłków np.kromeczka chlebka z czymś na śniadanie i koniec,bo momentalnie robi mi się nie dobrze.A za godzinę znów jestem głodna...Wkurza mnie to strasznie,bo wychodzi na to,że jem prawie non stop:szok::szok::szok:
I wiecie co - jak tak siedzę z tym moim lenie,to bardzo się cieszę,że mój M. mnie zmobilizował i że już wszystko kupione,wyprane i przygotowane czeka na Jasia...bo jakbym się miała za to teraz zabrać,to nie wiem.....

reklama
nie ma to jak zajrzeć na bb i przeczytać dobre wiadomości :-)
gkvip , asia- super wieści :-)

przybijam piątkę z tymi którzy mają napiętą atmosferę z emkami :-)
u mnie oprócz jego zdenerwowania związanego z porodem dochodzi jeszcze remont w domu :-(

Muńka no wlasnie ja mam takie odczucie zwlaszcza jak chodze. Pogoda nam sie poprawila i jak ruszylam 3 dni temu na spacery tak od tamtej pory mam z tymi dolegliwosciami problem... wkurzam sie bo to okropne uczucie. Mysle sobie ze gdyby z dzidzia bylo cos nie tak to bolalby mnie doł brzucha a nie nad pepkiem po lewej stronie. ide w czwartek na wizyte do sie okarze, zobaczymy co mi powie ginekolog. Pierszego dnia bylam przerazona ze moze robi mi sie rozstep w pierwszej ciazy nie mialam rozstepow wiec nawet nie wiem jakie to uczucie ale podobno to nie boli jak sie one robia ...:)

Dziewczyny z Wawy czy Wy jeszcze pracujecie?

Ja już od dawna nie.

I wiecie co - jak tak siedzę z tym moim lenie,to bardzo się cieszę,że mój M. mnie zmobilizował i że już wszystko kupione,wyprane i przygotowane czeka na Jasia...bo jakbym się miała za to teraz zabrać,to nie wiem.....

Ja mam podobnie, tylko, że ja sama się zmotywowałam, żeby wsio ogarnąć wcześniej. Mam już praktycznie wszystko kupione, poprane, poprasowane (to czego nie mam zamówię przez internet). Powoli pakuję torby. Nie dałabym rady zrobić teraz tego, co udało mi się wcześniej. Za ok. 2 tygodnie powinni zadzwonić, że wózek do odebrania. Nie mamy jeszcze łóżeczka i pościeli, ale łóżeczko kupi mąż jak pojedzie po wózek a pościel zamówię przez internet. Chciałabym jeszcze ogarnąć chatę tak, jak zamierzałam, ale nie wiem czy mi to wyjdzie.

Rozstepy moga co najwyzej swedziec... mnie tez tak pobolewa w okolicy pepka, jak masz niedlugo wizyte to dobrze, mam nadzieje ze wszystko okej i kolejny urok ciazy;-)

Muńka no wlasnie ja mam takie odczucie zwlaszcza jak chodze. Pogoda nam sie poprawila i jak ruszylam 3 dni temu na spacery tak od tamtej pory mam z tymi dolegliwosciami problem... wkurzam sie bo to okropne uczucie. Mysle sobie ze gdyby z dzidzia bylo cos nie tak to bolalby mnie doł brzucha a nie nad pepkiem po lewej stronie. ide w czwartek na wizyte do sie okarze, zobaczymy co mi powie ginekolog. Pierszego dnia bylam przerazona ze moze robi mi sie rozstep w pierwszej ciazy nie mialam rozstepow wiec nawet nie wiem jakie to uczucie ale podobno to nie boli jak sie one robia ...:)

Ja mam w czwartek USG, więc też podpytam. Mam takie wrażenie jakby mi się coś tam w środku odrywało, ale przecież nigdzie nie pisze, że objawem odklejającego się łożyska może być takie uczucie.

Hej Dziewczyny,

mam tak podły humor, że daje znać tylko, ze żyję.
Jestem wściekła na wszystko i wszystkich:wściekła/y::zawstydzona/y:

Odezwę się wieczorem jak bedzie lepiej (mam nadzieję, ze bedzie).

stokrotka nie wszystkie :-)
ja jeszcze w proszku , jakoś nie czuje potrzeby wicia gniazdka :-(

mam nadzieje że niedługo przyjdzie , narazie tylko obiecuje sobie że trzeba powoli zacząć się pakować , kupować itp. ale jakoś nie potrafie

reklama
ja tez ide w czwartek to zobaczymy co powie, ja tez mysle ze to nie jest lozysko bo tez o tym czytalam ale nigdzie nie pisze o takich objawach. A poza tym podobniez jak odrywa sie lozysko to boli dół brzucha. Dobra dziewczyny trzymajcie sie,... ja znikam budzic coreczke bo za dlugo juz spi. nie bedzie chciala na noc isc spac. pa

a czy myslicie juz moze o tym jak zadbacie o swoja figure po porodzie? ja juz nie moge sie doczekac kiedy urodze, i kiedy wreszcie bede mogla zaczac uprawiacjakis satysfakcjonujacy sport. Przydalaby mi sie tylko kolezanka do towarzystwa bo samej to nudno.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry