reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
wiec ciuszki sie wygotowaly, mix rozu i bialych kolorow. Nic sie nie zafarbowalo, nic nie zmienilo wielkosci ani ksztaltu wow
jestem pod wrazeniem. Jak sie jutro uda to poprasuje....czyli jedna szuflada za mna-dwie zostaly plus wszystkie reczniki i narzutki.
wlasnie ogladam sobie na youtube makijaze i inne cudenka....
trzymajcie sie kochane cieplutko i milej nocki
jestem pod wrazeniem. Jak sie jutro uda to poprasuje....czyli jedna szuflada za mna-dwie zostaly plus wszystkie reczniki i narzutki.
wlasnie ogladam sobie na youtube makijaze i inne cudenka....
trzymajcie sie kochane cieplutko i milej nocki
Ja chyba urodzę dziecko 10 kilowe, bo w przeciązu 2 tygodni brzuch w obwodzie urósł mi 8 cm... jak tak dalej pójdzie to pękne.. już dzisiaj czuję się jakbym pękała skóra strasznie napięta i boli jak się poruszam!:/
Ja mam od dwóch dni podobne uczucie, jakby moja skóra sięgnęła z rozciągnięciem swoich możliwości i dalej ani rusz. Brzuszek rośnie nie za szybko, ale teraz to chyba każdy milimetr czuję.
Moja mama przywiozła mi kilo sera korycińskiego i zastanawiam się, czy mogę go zamrozić. Mroziłyście kiedyś białe sery? Takie typu oscypek?
Ja oscypki mrożę i są oki;-)
Moja mała jakaś dziś niemrawa i oczywiście tysiące myśli w głowie. Mam nadzieję, że jutro poszaleje trochę, bo inaczej mamusia będzie się martwić. Ostatnio schizy łapałam, bo bardzo szalała, a teraz łapię, bo mało ją czuję...eehh...można zwariować!!
Ja praktycznie wszystko dla małej piorę w 40*, tylko pieluchy wyprałam w 60*, ale jakbym miała coś z lumpka, to też prałabym w wyższej temperaturze. Prasowanko też zrobiłam i mimo, że nie cierpię prasować, to na początku na pewno będę, bo jednak zupełnie inne są wtedy ciuszki w dotyku.
Dziewczyny, czy opłacacie sobie położną, która będzie z Wami przy porodzie??
Uciekam do wyrka, dobrej nocki!
Ostatnia edycja:
hej Kochane,
piszę tylko, że zyję. Nic nie nadrobiłam
Od wczoraj maly tak wariuje, ze naprawde momentami nie daje rady
Muszę Go ręką przestawiać bo az boli.
Witam nową Mamę, justyna pamiętam Cię ze staranek
Co do prania to ja w 60 stopniach, a inne nawet w 40 (typu kocyczki).
Apropo prania biorę się za to w poniedziałek lepiej mieć przygotowane. Muszę jeszcze rzeczy do szpitala wrzucic w torbę i bede o wiele spokojniejsza.
Jutro do Was juz calkowicie wracam, rodzice rano lecą do domu.
piszę tylko, że zyję. Nic nie nadrobiłam
Od wczoraj maly tak wariuje, ze naprawde momentami nie daje rady
Muszę Go ręką przestawiać bo az boli.
Witam nową Mamę, justyna pamiętam Cię ze staranek
Co do prania to ja w 60 stopniach, a inne nawet w 40 (typu kocyczki).
Apropo prania biorę się za to w poniedziałek lepiej mieć przygotowane. Muszę jeszcze rzeczy do szpitala wrzucic w torbę i bede o wiele spokojniejsza.
Jutro do Was juz calkowicie wracam, rodzice rano lecą do domu.
witam po północy ;-)
Za mną ciężki dzień - dzisiaj o 17 robiliśmy urodziny dla Miśka. Goście piszli dopiero po 21. Rano bieganina i zakupy i w efekcie jestem nieprzytomna.
Ale za to dziecko szczęśliwe a to najważniejsze :-)
A teraz zmykam do łóżka. Dobrej nocki.
Za mną ciężki dzień - dzisiaj o 17 robiliśmy urodziny dla Miśka. Goście piszli dopiero po 21. Rano bieganina i zakupy i w efekcie jestem nieprzytomna.
Ale za to dziecko szczęśliwe a to najważniejsze :-)
A teraz zmykam do łóżka. Dobrej nocki.
katrina115
Potrójna Mama
Miśki - no ja akurat Cię rozumiem, z tym, że nie robiliśmy w domu, dzieciaki się wyszalały, a w domu byłby problem przy takiej ich ilości. Potem tylko jedni znajomi z córką do nas przyszli i też gdzieś koło 21-wszej pojechali do domku.
Justyna - witaj, widziałam, ze i nowy wątek tez znalazłaś.. tu jeszcze oprócz mnie jest Polaa (juz Ci to oznajmiła) i Viola. Witaj wśród czerwcówek!!
Justyna - witaj, widziałam, ze i nowy wątek tez znalazłaś.. tu jeszcze oprócz mnie jest Polaa (juz Ci to oznajmiła) i Viola. Witaj wśród czerwcówek!!
Witajcie,
Noc taka se, bo sie głupi a wieczorem nażarłam i mialam cała noc uczucię ,ze peknę, ciezko się oddychało i powiem Wam,że chyba tylko w ciąży porządne wysranie się przynosi ulgę w oddychaniu hhahaha
Dziewczyny męska decyzja, która będzie do skutku dzwonić do Sicil?
Noc taka se, bo sie głupi a wieczorem nażarłam i mialam cała noc uczucię ,ze peknę, ciezko się oddychało i powiem Wam,że chyba tylko w ciąży porządne wysranie się przynosi ulgę w oddychaniu hhahaha
Dziewczyny męska decyzja, która będzie do skutku dzwonić do Sicil?
mamina karierowiczka
Jakby ktos pytal to nie spie od 5ej....zalamka....
Dzis ciag dalszy prania i prasowania...
Dzis ciag dalszy prania i prasowania...
zaza26
Witam
jeśli chodzi o pranie to mam zamiar prać w 40stopniach nowe rzeczy, a używane w 60
za pranie biorę się po weekendzie, miałam to zrobić w tym tyg, ale czekałam, bo dzisiaj dostanę od koleżanki trochę ciuszków
a będziecie prały kołderki i wkłady do poduszek?? ja mam zamiar, ale nie wiem czy to nie lekka przesada, nie chcę żeby moje dziecko żyło w wyjałowionym z wszelkich zarazków świecie;-) chociaż przy dwóch psach to i tak mu się to nie uda
Miłego dzionka!
jeśli chodzi o pranie to mam zamiar prać w 40stopniach nowe rzeczy, a używane w 60
za pranie biorę się po weekendzie, miałam to zrobić w tym tyg, ale czekałam, bo dzisiaj dostanę od koleżanki trochę ciuszków
a będziecie prały kołderki i wkłady do poduszek?? ja mam zamiar, ale nie wiem czy to nie lekka przesada, nie chcę żeby moje dziecko żyło w wyjałowionym z wszelkich zarazków świecie;-) chociaż przy dwóch psach to i tak mu się to nie uda
Miłego dzionka!
reklama
agaundpestka
Witam niedzielnie 3noc do d... dziś sąsiedzi wyjechali i ich córka(36l) zrobiła impreze tak, ze na końcu było bicie- policja dzieci wyły, więc od 2-4 nie dało się spać :/
Co do ciuszków to białe i które się nadają do tego na 50st, a reszta na 40st myślę, ze nie ma co przesadzać potem tak i tak wszystko pracuję.
Co do ciuszków to białe i które się nadają do tego na 50st, a reszta na 40st myślę, ze nie ma co przesadzać potem tak i tak wszystko pracuję.