reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
wiec ciuszki sie wygotowaly, mix rozu i bialych kolorow. Nic sie nie zafarbowalo, nic nie zmienilo wielkosci ani ksztaltu wow
jestem pod wrazeniem. Jak sie jutro uda to poprasuje....czyli jedna szuflada za mna-dwie zostaly plus wszystkie reczniki i narzutki.
wlasnie ogladam sobie na youtube makijaze i inne cudenka....
trzymajcie sie kochane cieplutko i milej nocki:laugh2:

Ja chyba urodzę dziecko 10 kilowe, bo w przeciązu 2 tygodni brzuch w obwodzie urósł mi 8 cm... jak tak dalej pójdzie to pękne.. już dzisiaj czuję się jakbym pękała skóra strasznie napięta i boli jak się poruszam!:/

Ja mam od dwóch dni podobne uczucie, jakby moja skóra sięgnęła z rozciągnięciem swoich możliwości i dalej ani rusz. Brzuszek rośnie nie za szybko, ale teraz to chyba każdy milimetr czuję.

Moja mama przywiozła mi kilo sera korycińskiego i zastanawiam się, czy mogę go zamrozić. Mroziłyście kiedyś białe sery? Takie typu oscypek?

Ja oscypki mrożę i są oki;-)

Moja mała jakaś dziś niemrawa i oczywiście tysiące myśli w głowie. Mam nadzieję, że jutro poszaleje trochę, bo inaczej mamusia będzie się martwić. Ostatnio schizy łapałam, bo bardzo szalała, a teraz łapię, bo mało ją czuję...eehh...można zwariować!!

Ja praktycznie wszystko dla małej piorę w 40*, tylko pieluchy wyprałam w 60*, ale jakbym miała coś z lumpka, to też prałabym w wyższej temperaturze. Prasowanko też zrobiłam i mimo, że nie cierpię prasować, to na początku na pewno będę, bo jednak zupełnie inne są wtedy ciuszki w dotyku.

Dziewczyny, czy opłacacie sobie położną, która będzie z Wami przy porodzie??

Uciekam do wyrka, dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
hej Kochane,

piszę tylko, że zyję. Nic nie nadrobiłam:zawstydzona/y:
Od wczoraj maly tak wariuje, ze naprawde momentami nie daje rady:szok:
Muszę Go ręką przestawiać bo az boli.

Witam nową Mamę, justyna pamiętam Cię ze staranek:tak:

Co do prania to ja w 60 stopniach, a inne nawet w 40 (typu kocyczki).
Apropo prania biorę się za to w poniedziałek:tak: lepiej mieć przygotowane. Muszę jeszcze rzeczy do szpitala wrzucic w torbę i bede o wiele spokojniejsza.

Jutro do Was juz calkowicie wracam, rodzice rano lecą do domu.

witam po północy ;-)
Za mną ciężki dzień - dzisiaj o 17 robiliśmy urodziny dla Miśka. Goście piszli dopiero po 21. Rano bieganina i zakupy i w efekcie jestem nieprzytomna.
Ale za to dziecko szczęśliwe a to najważniejsze :-)

A teraz zmykam do łóżka. Dobrej nocki.

Miśki - no ja akurat Cię rozumiem, z tym, że nie robiliśmy w domu, dzieciaki się wyszalały, a w domu byłby problem przy takiej ich ilości. Potem tylko jedni znajomi z córką do nas przyszli i też gdzieś koło 21-wszej pojechali do domku.

Justyna - witaj, widziałam, ze i nowy wątek tez znalazłaś.. tu jeszcze oprócz mnie jest Polaa (juz Ci to oznajmiła) i Viola. Witaj wśród czerwcówek!!

Witajcie:),

Noc taka se, bo sie głupi a wieczorem nażarłam i mialam cała noc uczucię ,ze peknę, ciezko się oddychało i powiem Wam,że chyba tylko w ciąży porządne wysranie się przynosi ulgę w oddychaniu:) hhahaha

Dziewczyny męska decyzja, która będzie do skutku dzwonić do Sicil?

Witam

jeśli chodzi o pranie to mam zamiar prać w 40stopniach nowe rzeczy, a używane w 60

za pranie biorę się po weekendzie, miałam to zrobić w tym tyg, ale czekałam, bo dzisiaj dostanę od koleżanki trochę ciuszków

a będziecie prały kołderki i wkłady do poduszek?? ja mam zamiar, ale nie wiem czy to nie lekka przesada, nie chcę żeby moje dziecko żyło w wyjałowionym z wszelkich zarazków świecie;-) chociaż przy dwóch psach to i tak mu się to nie uda:-D

Miłego dzionka!

reklama
Witam niedzielnie :) 3noc do d... dziś sąsiedzi wyjechali i ich córka(36l) zrobiła impreze tak, ze na końcu było bicie- policja dzieci wyły, więc od 2-4 nie dało się spać :/

Co do ciuszków to białe i które się nadają do tego na 50st, a reszta na 40st myślę, ze nie ma co przesadzać potem tak i tak wszystko pracuję.

Do góry