december
Fanka BB :)
butterfly to może być od kręgosłupa - jak nie minie pokaż lekarzowi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pytanie; ile tabletek magnezu łykacie?
gin napisał mi na recepcie 2 albo 4 razy dziennie, a ja niezapamietałam i zrealizowałam recepte Kobitki w aptece powinny napisać mi dawkowanie na opakowaniu ... w końcu to informacja dla mnie a nie dla nich W Ire apteki mają obowiązek wydrukowac i nakleić dawkowanie na opakowaniu....dobry pomysł mógł by się przyjąc w Polsce (bo ja zawsze zapominam)
Ja nogi też tylko depilator, ale bikini????? I jeszcze zacząć to robić będąc w ciąży????? Nie ma mowy. Nawet gdyby mi za to płacili.
Co innego jak Ty od zawsze tam się depilujesz. Pachy raz zrobiłam, u kosmetyczki, ale za bardzo mnei bolało. Podobno dlatego, że mi akurat włoski rosną w różne strony i musiała kilka razy wosk nakładać i zrywać. Porażka. Szkoda, że nie stać mnie na laser....
Wczoraj na SR połozna doradziła, by nie golić się przed samym porodem...bo mogą być mini ranki...a od tego z masy szpitalnych bakterii zakażenie...doradziła golenie co 2-3 dni...i poród z milimetrowym jeżem ;D
Dziewczyny, ja juz non stop mysle o rozwiazaniu i czytam o cc.... I sie boje. Rzeczytalam jak babke znieczulili zamiast od pasa w dol to od pasa w gore!!!!! Albo jak babka tez plyca znieczulaja i nie mozna oddychac!
a dlaczego nie wspominasz miło?miaąłś coś z oddechem?
Dziewczyny dzis od rana czuje klucie w cipce - bolacebez wzgledu na to czy siedze, czy chodze. Takie wrazenie jakby mi sie siku chcialo ale nic nie leci..... i nie wiem co to......
Wczoraj na SR połozna doradziła, by nie golić się przed samym porodem...bo mogą być mini ranki...a od tego z masy szpitalnych bakterii zakażenie...doradziła golenie co 2-3 dni...i poród z milimetrowym jeżem ;D