reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Avo, jestes pod dobra opieka. Nic takiego sie nie wydarzy.

Ps. Wczoraj odwiedzialam moj szpital w Wawie z podejrzeniem cech centralizacji krazenia u plodu (zle przeplywy). Na szczescie wszystko ok. Szczegolowo zbadali i wypuscili do domu, bo wszystko ok...ufff...ale przekonalam sie przynajmniej, ze opieka suuuuper!

Witam i ja. Dziś niestety pochmurno.

Ja do golenia używam kremu, przynajmniej się nie zatnę, a włoski też nie odrastają takie sztywne jak przy użyciu golarki.

Witam się i ja.
Za oknem słoneczko a mnie już dziś lepiej- mam nadzieję, że tak zostanie do końca dnia, choć jak się obudziłam to maleństwo swoim zwyczajem leżało dupcią na moim żołądku i było mi strasznie niedobrze...:eek:
Cóż uroki ciąży...
Miłego dnia życzę wszystkim:tak:

Dzień dobry!!!

chyba w końcu i na mnie przyszedł czas z nocnym wstawanie na siku:-( już drugą noc z rzędu mam wycieczkę do wc
no i zaczęły mi masakrycznie puchnąć dłonie, a wczoraj to nawet łydki miałam jak balony:-(

ech to sobie pomarudziłam z rana;-)

ja do boberka używam golarki i do łydek też odkąd jestem w ciąży (wcześniej depilatora), bo mam tendencję do pękających naczynek, a w ciąży to się ponoć pogłębia i nie chciałam ryzykować widoku przecudnych pajączków na moich nóżkach

to zbadaj koniecznie- nie żartuję. U mnie to był pierwszy objaw i potem każdemu komu o tym powiedzialam wychodziło,ze mu tarczyca w mneijszym lub wiekszym stopniu szwankuje.

Witam się i ja
U mnie od rana deszczyk :-( no i remontu ciąg dalszy :-(
Co do golenia to jeszcze daję radę sama i golę się golarka choć ostatnio strasznie mnie piką po goleniu nogi a wcześniej tego nie miałam :eek:.
Ja już od dawna mam spacerki co noc do wc zreszta nawet przed ciążą wstawałam raz w ciągu nocy na siusiu :-D

reklama
Hej Dziewczynki, jak zwykle wieki mnie nie było:( ale nie mam ostatnimi czasy internetu... Słuchajcie mam problem... W czwartek rano złapał mnie strasznie bolesny skurcz w łydce i co najgorsze ból nadal mi się utrzymuje... przy chodzeniu, dotyku... Czy któraś z Was tak miała? bo trochę się zmartwiłam... Skurcze wiem, że występują w ciąży... ale ten ból nogi...

Do góry