reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

No do przyjemności to na pewno nie należy, ale mi od zawsze rosły takim paseczkiem ciemne, pojedyńcze, ale grube włoski do samego pępka. Więc początkwo atakowałam je pęsetą, ale potem jak kupiła depilator to jest znacznie szybciej.

Teraz raz ciach i po :-) moja koleżanka kiedyś to maszynką sobie brzuch goliła :/ i miała potem takie grube te włosy jak na nogach! Obleśne :no:

reklama
ninuszka a moze po prostu maszynka sie tam lepiej ogolic poki nic nie widac to na czuja zawsze sie da:)a za miesiac z kawaleczkiem brzucha nie bedzie i znowu depilatorem bedziesz.

Sunshine Ty pisalas chyba dzisiaj ze fajnie ze mialam sale jednoosobowa...ja Ci powiem ze jak bedziesz miala wybor to jej nie wybieraj, naprawde. ja 8 dni musialam byc w szpitalu i myslalam ze sama oszaleje tam, nie mialam z kim pogadac, czas mi sie tragicznie dluzyl. oczywiscie fajnie ze swoja lazienke mialam, albo drugie lozko na ktorym jakbym miala meza to by mogl ze mna spac. nawet mama 2 razy spala ze mna jak nie kontaktowalam po paru nocach to byla ze mna 2 ostatnie noce bo juz dziecka nie slyszalam no i mialam ta "wybuchnieta" rane. ale ani sie normalnie wykapac bo dziecko same i sie balam ze zacznie plakac zaraz i nie uslysze albo cos w tym stylu. teraz juz nie chce czegos takiego, to nie dla mnie.

Drogie czerwcóweczki,
kłaniam się wszystkim i lecę do łóżka bo jutro dłuuuugi dzień przede mną - do południa koniec malowania pokoju, a potem SPRZĄTANIE!!!! Trzeba więc wypoczać.

Jeszcze mam czas żeby się zdecydować:-) jak coś to faktycznie maszynka i jak bedzie tak bedzie :-)

Coś mnie oczy bolą - to chyba z powodu dzisiajszych emocji :-) spadam się kąpać i leżakowanie:-D
Dobrej nocy! :-D

Verita, Viola, jesli chodzi o magnez to ja mam tez dawke 500, ale 6 tabletek dziennie + 6 tabletek nospy. Taka dawke mam od 24.tygodnia i lekarz kazal utrzymac do 35.tygodnia.
Brzuch twardnieje mi niestety caly czas :no:, ale zdazylam sie przyzwyczaic :baffled:.

Gratuluję udanych wizyt :tak:

Miałam b. kiepski czas - bóle brzucha, skurcze ale już czuję się lepiej i mam nadzieję, że najgorsze za mną.

Moja kosmetyczka mówiła, że miewa klienti które przychodzą przed samym porodem. Ale ja wolę sama się wydepilować, bo jakoś głupio mi rozebrać się przed znajomą.
Nogi to raz dwa depilatorem a reszta maszynką ;-)

hej,

wpadłam w sumie powiedzieć dobranoc i pogratulować udanych wizyt:tak::-)

Ja w 1 ciazy golilam sie sama do końcai teraz zapewne też tak będzie, chociaz juz strasznie niewygodnie:no:

Bylam dzisiaj w mieście, ide sobie spokojnie a jakiś dwoch debili leci koło mnie, jeden mnie nieźle popchnał:-( malo co sie nie przewrociłam:szok: no normalnie szkoda gadac, popatrzyi na mnie jakby to moja wina była:wściekła/y:
Nic lece spać, do jutra

Gratuluję udanych wizyt :tak:

Miałam b. kiepski czas - bóle brzucha, skurcze ale już czuję się lepiej i mam nadzieję, że najgorsze za mną.

Moja kosmetyczka mówiła, że miewa klienti które przychodzą przed samym porodem. Ale ja wolę sama się wydepilować, bo jakoś głupio mi rozebrać się przed znajomą.
Nogi to raz dwa depilatorem a reszta maszynką ;-)

Wczoraj na SR połozna doradziła, by nie golić się przed samym porodem...bo mogą być mini ranki...a od tego z masy szpitalnych bakterii zakażenie...doradziła golenie co 2-3 dni...i poród z milimetrowym jeżem ;D

reklama
Dziewczyny, ja juz non stop mysle o rozwiazaniu i czytam o cc.... I sie boje. Rzeczytalam jak babke znieczulili zamiast od pasa w dol to od pasa w gore!!!!! Albo jak babka tez plyca znieczulaja i nie mozna oddychac!

Do góry