reklama
Ninuszka - gratuluje
Ja dziś prawie cały dzień przeleżałam, mężuś został w domu i pracował:-) najważniejsze, że brzuchol się już tak nie napina, ale ogólnie czuję jakby był przez cały czas napięty i nie dawał już rady bardziej się rozciągać!!
Lecę na Shreka
Dobrej nocki!!
Ja dziś prawie cały dzień przeleżałam, mężuś został w domu i pracował:-) najważniejsze, że brzuchol się już tak nie napina, ale ogólnie czuję jakby był przez cały czas napięty i nie dawał już rady bardziej się rozciągać!!
Lecę na Shreka
Dobrej nocki!!
veritaserum71
Fanka BB :)
ninuszka, to mamy dzieci o podobnej wadze :-) ciekawe kiedy urodzimy, bo ja bym w maju chciała
Dziewczyny pytanie; ile tabletek magnezu łykacie?
gin napisał mi na recepcie 2 albo 4 razy dziennie, a ja niezapamietałam i zrealizowałam recepte Kobitki w aptece powinny napisać mi dawkowanie na opakowaniu ... w końcu to informacja dla mnie a nie dla nich W Ire apteki mają obowiązek wydrukowac i nakleić dawkowanie na opakowaniu....dobry pomysł mógł by się przyjąc w Polsce (bo ja zawsze zapominam)
gin napisał mi na recepcie 2 albo 4 razy dziennie, a ja niezapamietałam i zrealizowałam recepte Kobitki w aptece powinny napisać mi dawkowanie na opakowaniu ... w końcu to informacja dla mnie a nie dla nich W Ire apteki mają obowiązek wydrukowac i nakleić dawkowanie na opakowaniu....dobry pomysł mógł by się przyjąc w Polsce (bo ja zawsze zapominam)
ninuszka, to mamy dzieci o podobnej wadze :-) ciekawe kiedy urodzimy, bo ja bym w maju chciała
A jaką masz dawkę tego magnezu? Ja mam 500 i biorę 2 razy dziennie,ale dozwolona średnia dawka dzienna jest 2000 więc 4 razy dziennie też można brać, magnez nie szkodzi w dozwolonej dawce.
Gratuluję udanych wizyt Duże już te nasze dzieciaczki
mlodak - ja cały czas do tej pory (tylko rzadziej, bo nie zarastam) depiluję się, bikini też i pod pachami tez, bo tam to juz nienawidzę mieć włosków
Gratuluję udanych wizyt!!!!!
Ja nogi też tylko depilator, ale bikini????? I jeszcze zacząć to robić będąc w ciąży????? Nie ma mowy. Nawet gdyby mi za to płacili.
Co innego jak Ty od zawsze tam się depilujesz. Pachy raz zrobiłam, u kosmetyczki, ale za bardzo mnei bolało. Podobno dlatego, że mi akurat włoski rosną w różne strony i musiała kilka razy wosk nakładać i zrywać. Porażka. Szkoda, że nie stać mnie na laser....
Dziękuje za kciuki na wizycie
Dzięki :-) a co do depilacji to chyba nie bede miała wyboru :-( nic nie widzę, cięzko mi sie schylić i wychodzi mi to masakrycznie :-( a chłopa to się wstydze prosić ale tak sobie pomyślałam ze przed umówieniem się zapytam czy w ogóle babeczki w ciązy na taką depilację przychodzą i czy im przypadkiem jakaś tam nie urodziła
W sumie to bym chciała czerwiec :-( ale jak jest taka duża to nie wiem czy wytrzymam a magnezu łykam tylko 2 tabletki dziennie :-) 1 tabletka zawiera 500mg magnezu
ninuszka gratuluję dużej córci :-).
Ty widzę odważna jesteś - depilacja bikini w ciąży???? Dla mnie nie ma mowy. Ja się zatnę i już wyję.
Dzięki :-) a co do depilacji to chyba nie bede miała wyboru :-( nic nie widzę, cięzko mi sie schylić i wychodzi mi to masakrycznie :-( a chłopa to się wstydze prosić ale tak sobie pomyślałam ze przed umówieniem się zapytam czy w ogóle babeczki w ciązy na taką depilację przychodzą i czy im przypadkiem jakaś tam nie urodziła
W sumie to bym chciała czerwiec :-( ale jak jest taka duża to nie wiem czy wytrzymam a magnezu łykam tylko 2 tabletki dziennie :-) 1 tabletka zawiera 500mg magnezu
ja mam sposób na depilacje - ogoliłam sie tam przystawka do depilatora taka golącą. I jak mi odrastaja to tak potwornie swędzie ze depilacja przynosi ulge.... i wtedy po kawalku depiluje
To dla Ciebie poród to będzie pikuś . Ja raz próbowałam się tam wydepilować. Krew poszła po 2 włosach.... i bardzo szybko zrezygnowałam.
Za to depiluję te włoski z brzucha.
To dla Ciebie poród to będzie pikuś . Ja raz próbowałam się tam wydepilować. Krew poszła po 2 włosach.... i bardzo szybko zrezygnowałam.
Za to depiluję te włoski z brzucha.
Z brzucha? O matko :-( to też musi być nieprzyjemne :-(
Myślicie, że to zły pomysł? Nie chciałabym zarośnięta trafić do szpitala a sama nie dam rady zeby to było jakoś tak fajnie zrobione :-( przecież jak mnie pielęgniarki tam zobaczą to kosiarę włączą
reklama
Z brzucha? O matko :-( to też musi być nieprzyjemne :-(
Myślicie, że to zły pomysł? Nie chciałabym zarośnięta trafić do szpitala a sama nie dam rady zeby to było jakoś tak fajnie zrobione :-( przecież jak mnie pielęgniarki tam zobaczą to kosiarę włączą
No do przyjemności to na pewno nie należy, ale mi od zawsze rosły takim paseczkiem ciemne, pojedyńcze, ale grube włoski do samego pępka. Więc początkwo atakowałam je pęsetą, ale potem jak kupiła depilator to jest znacznie szybciej.