reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a u mnie za oknem pierwsza wiosenna burza....uwielbiam burzę!!!!

i gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt;)

U mnie też była burza. Zaczęło się strasznie gwałtownie, naet chmur za duzo nie było i w pewnym momencie jak nie lunie...... ledwo zdążyłam garaż zakmnąć i psy zagonić. A za chwilę trzask piorunów, więc w te pędy do odmu pognałam kompa wyłączać. Stary bo stary, ale jednak jeszcze służy :-).

reklama
Hej, hej nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :-p Dwa tygodnie nie mialam internetu i nie mam najmniejszych szans zeby wszystko nadrobic. Pisze juz z nowego domku w ktorym panuje wielki balagan, malowanie w trakcie itp. Najwazniejsze, ze pokoj malego juz jest skonczony, czeka na mebelki. Uff. Lece poczytac troche co tam sie dzialo jak mnie nie bylo.

Właśnie wróciłam z aqua aerobicu i jestem nieżywa. Byłam dziś w innym miejscu jak zwykle, i jak to były zajęcia dla ciężarnych to ciekawe jakie są te normalne...

:-)Pogoda piękna, jutro jedziemy na urodzinowego grila za Kraków. Już widzę tą piękną kiełbaskę! Gratuluję dzisiejszych wizyt! Idę poleżeć bo mój biedny kręgosłup po takim treningu chyba pękł....

Hejka!
Właśnie wróciłam z wizyty i muszę się Wam wygadać ;)
Moja Mała ma już 2440g! Jak na końcówkę 32tc to dużo bo ginka mi powiedziała że waga jak na 34-35tc;) więc nie wykluczone że bede trodszeczke wcześniej rodziła niż 16 czerwca ;)
Jest zdrowa! Ułożona główkowo:D buźke pokazywała mało co ale lakarka nawet widziała dziurki w nosie:p mnie to było cieżko zauważyć nos:p
Następną wizytę miałam mieć za 4 tyg ale powiedziałam ze się boje że urodze wcześniej skoro taka duża to moja Oleńka więc sie widze już za 3 tyg a potem co tydzień (albo u niej w gabinecie albo w szpitalu na KTG). I własnie na następnej wizycie bede miała pierwsze KTG robione :D ale się ciesze:D no i wymaz z pochwy :/

Pytałam o masaże krocza:p powiedziała że to faktycznie pomaga i nawet mi dała próbki takiego żelu Provag, że bardzo dobry do tego:)
Pytałam też o lewatywę i ona poleca bo psychicznie jest się wtedy spokojniejszym ;) wspomniała od razu o goleniu - i ja jej że ja już nic nie widze i mam z tym problem ;) powiedziała ze najlpeszy facet do tego:p ale mnie tak głupio trochę i zapytałam czy mogę iść do kosmetyczki na depilację - czy nie ma jakiś przeciwskazań i powiedziała że nie ;) że nie może być tylko stosowane znieczulenie więc podczas wyrywania bedzie mnie bardziej bolało:p
Jupi! Jestem zadowolona :D

Ostatnia edycja:
MsMickey gratuluję udanej wizyty :tak:

Pamka_ szybkiego powrotu do formy

Niespodzianka witaj ponownie z nowego domku :-)

Wczoraj miałam przymusowy dzień leniuszka i dziś nadrabiam :-) zrobiłam dwa prania, wysprzątałam naszą górę, wyodkurzałam, wymyłam, zmieniłam pościele, ugotowałam obiad i jeszcze powalczyłam z chwastami w truskawkach teraz jeszcze poskładam pranie i relaks na dziś ;-)

Niuniuszka i tobie gratuluję udanej wizyty :-)

ninuszka gratuluję dużej córci :-).

Ty widzę odważna jesteś - depilacja bikini w ciąży????:szok: Dla mnie nie ma mowy. Ja się zatnę i już wyję.

mlodak - ja cały czas do tej pory (tylko rzadziej, bo nie zarastam) depiluję się, bikini też i pod pachami tez, bo tam to juz nienawidzę mieć włosków

Gratuluję udanych wizyt!!!!!

reklama
Do góry