reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Buziak,
dr Maciejewski przyjmuje na ul: Żytniej 13 (tel: 22 490 44 23). taki mam namiar. Mam nadzieje, ze aktualny.
Avo,
Nie wiem, czy nie chodzilysmy do tego samego ordynatora-ja za zalozenie ksiazeczki ciazy zaplacilam 50 zl (+ 300zl za wizyte + 100zl za usg). Razem 450 zl...Teraz chodze do ordynatora innego szpitala i na 300zl sie konczy. Takie sie cenia specjalisci w Warszawie i o dziwo sa kolejki :no:
Pozdrowienia!

reklama
nie ja za założenie ksiazeczki nie palciłam i w zasadzie do dzisiaj płaciłam tylko za wizyte 200 zł. A kolejki do niego sa przokrutne, zawsze sa opóźnienia i czekam minimum godzinę.

Hej,
Podobno tk na f czyli fosfotaza to maluch moze miec mi polozna mowila ze w czmp robia przesiewowo niemowlakom. Chyba to bylo to. Ale nie jestem pewna;-)
Mlodak ja to czytalam na poczatku ciazy myslalam, ze pekne. Ale moze teraz in blizej tym inaczej to bede odbierac:-)

Widze ze dzis tak tu zdrowk owocowo... Ja jestem po jablku, trzech kiwiusach i milkszejku z truskawek. Wiosna:-) ale swiezych nie moge sie doczekac i sliwek i brzoskwin takich polskich.. Eh kiedy to bedzie;-)

Buziak Ty rodzisz na Kasprzaka? Ja wlasnie tam rodze jesli mlody bedzie chcial wyjsc przed 36 tygodniem a w Centrum Damiana jesli poczeka w brzuszku grzecznie.

Mloda rodzilam na Kasprzaka i było ok.

Magni, super,że z Tomeczkiem wszytsko ok:) dziwne,ze Wam powiedzieli o pępowinie, ja będąć w pierwszej ciazy spytałam o to gina robiąceo usg i odpowiedział,że mi nie powie, bo będę o tym myślec,i że z tymi supłami i obwiązywaniem jest tak,że jedego dnia jest supeł i pepowina na szyji, drugiego dnia nie ma slupła , a pępowina na nodze:)

Zaza, Tobie również gratukuję udanej wizyty:)

Ostatnia edycja:
Buziak Ty rodzisz na Kasprzaka? Ja wlasnie tam rodze jesli mlody bedzie chcial wyjsc przed 36 tygodniem a w Centrum Damiana jesli poczeka w brzuszku grzecznie.

Mloda rodzilam na Kasprzaka i było ok.

rodziłam tam blizniaki ;))
i uwazam z opieka swietna, wiec chciałabym i tym razem tam rodzic i astanawiam sie czy lepiej isc wczsniej na wizyte do gina z instytutu czy nie koniecznie?????

i skad Twoja decyzja? chodzi o opieke jakby cos???

BMR- dobre ale sie usmialam :-D:-D:-D:-D
Klusia- ja bym nie podliczala, bo szkoda nerw.... a zapewne duzooooo.....:tak::szok:

AVO- kurczaki.....:szok::szok::szok: to troszke zabulilas....
Jak dobrze, ze w UK wszystko jest za darmo i leki rowniez... :-) bo w PL u mojego tez z reguly placilam 150 plus USG plus badania a to nie Warszawka....

Hurrra, hurra, głupie sny to tylko głupie sny, a tymczasem Tomaszek waży półtora kg, serce jak dzwon, rozwija się prawidłowo, główką w dół, na USG się zziewał, dostał czkawki i pokazał nam wielkiego siusiaka i jeszcze większe jajca :-D Nie ma wątpliwości, że jest Tomkiem i chyba nie muszę mówić, jaki pan tata był dumny, gdy pan doktor z uznaniem wypowiadał się o rozmiarach tomkowego przyrodzenia i klejnotów :> nie ma też za krótkich nóg, jak to sugerował mój lekarz prowadzący, podglądając smyka 3 tyg. temu na USG, tylko niestety zrobił sobie pętlę z pępowiny, więc dobrze by było, żeby kolejnych nie dokładał.

dziękuję wszystkim za kciuki i zaraz wrzucę na wątek zdjęciowy niecenzuralne zdjęcie ;)
mam nadzieję, że u pozostałych wizytujących też dziś ok, zaraz będę Was nadrabiać.

Super ze wszystko dobrze i bylo sie stresowac... :-):tak:

Gkvip - trzymaj nozki razem i nie puszczaj malca, powiedz mu, ze tu na tym swiecie nie jest tak fajnie jak u niego....

U nie kolejny deszczowy ponury dzien az nic sie nie chce poza spaniem...
Awwww mala taaaakkkkk szaleje ze zaczyna to byc mniej przyjemne najgorzej jak przesuwa mi pepek po calym brzuchu :szok::szok:

reklama
Do góry