reklama
Addiena, no właśnie zauważyłam, ale nic nie mówiłam, bo pomyślałam, że może Tobie nic nie powiedzieli tak jak AVO i że sama się nie dopatrzyłaś, a po co się stresować. Co do przekręcania to mój gin prowadzący mówi, że jest jeszcze dużo czasu i mogą się poobracać w dowolną stronę jeszcze przez kilka ładnych tygodni, więc tym się nie martw.
magnii- moja tez niestety sobie zapętliła przy szyjce. Bardzo sie martwie, jutro wizyta. Jest ulozona glówka do gory i pewnie juz sie nie przekreci. Zobacz , nawet na fotce to widacZobacz załącznik 457506
Także doskonale wiem co czujesz
Jakie ładne zdjęcie! Moja to nie chce się tak pokazywac:/ chowa sie za kazdym razem i dawno jej buźki nie widziałam
Kurde, niech mnie ktoś zaniesie do wanny i umyje bo jestem zmasakrowana dzisiejszym dniem
A ja dopiero się witam,
mniej wiecej nadrobiłam.
klusia gratuluję.
AVO "piekna" cena za wizytę, nie ma co
Kuba nie spał dzisiaj w dzien z wrazenia, ze ma babcię i dziadka.
Padł przed 20. Ja tez w miarę zadowolona, mam spokoj, zajmują sie Mlodym
Gratuluje udanych wizyt, jutro pewnie wpadne tez wieczorkiem ale nadrobię dokladnie hehe.
mniej wiecej nadrobiłam.
klusia gratuluję.
AVO "piekna" cena za wizytę, nie ma co
Kuba nie spał dzisiaj w dzien z wrazenia, ze ma babcię i dziadka.
Padł przed 20. Ja tez w miarę zadowolona, mam spokoj, zajmują sie Mlodym
Gratuluje udanych wizyt, jutro pewnie wpadne tez wieczorkiem ale nadrobię dokladnie hehe.
esperanza istna zbrodnia - jak możesz o tej godzinie pisać o pizzy, na tym moim zadupiu wszystkie pizzerie już zamknięte i co jam mam biedna teraz zrobić?
Muńka też przechodziłam przez podobny ból, w Wielkanoc i to był efekt przemęczenia właśnie
zmykam do łóżeczka, bo mam zamiar jeszcze książkę poczytać
Dobranoc! Kolorowych erotycznych snów wam życzę ;-)
Przepraszam kochana, nie chciałąm;-) Jutro sobie zjesz. Mój luby zobił swoja autorską pizze i ciężko się jej oprzeć.
AVO - 50 zł za L4 to lekka przesada!! Moja bierze 10 zł, co i tak mi się wydaje bez sensu jak i tak płacę za wizytę......A co do posiewu z pupy- też mnie to czeka niestety. Choć i tak myślę, że to sto razy lepsze niż posiew z cewki moczowej! To było straszne!!!
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Zauważyłam i to szybciej od gina , oczywiście uspokaja, ze wód dużo i pępowina plywa luźno. Jutro mam wizyte i tak bardzo bym chciala zeby sie jakos od tej szyjki zsunęla. Mi to nie przeszkadza, ze mala jest glowka do gory , bo i tak mam cc , tylko sie boje, ze jak bedzie sie obracac to sobie zaciśnie (Addiena, no właśnie zauważyłam, ale nic nie mówiłam, bo pomyślałam, że może Tobie nic nie powiedzieli tak jak AVO i że sama się nie dopatrzyłaś, a po co się stresować. Co do przekręcania to mój gin prowadzący mówi, że jest jeszcze dużo czasu i mogą się poobracać w dowolną stronę jeszcze przez kilka ładnych tygodni, więc tym się nie martw.
Jakie ładne zdjęcie! Moja to nie chce się tak pokazywac:/ chowa sie za kazdym razem i dawno jej buźki nie widziałam
dziekuje, z tymi fotkami to róznie bywa, na ktoryms usg to zaslonila sobie buźke rączkami i nózkami, normalnie stopki na nosie miala hahaa.
uu widzę że dziś chyba każdy smacznie śpi a ja oczy jak 5zł już od 4.15
Wpadłam się tylko przywitać, nie wiem co się dzieje ze mną ale znowu mam mdłości
wc z rana zaliczone
&&&&&&&&&&&& za wizyty postaram się wpaść później
Wpadłam się tylko przywitać, nie wiem co się dzieje ze mną ale znowu mam mdłości
wc z rana zaliczone
&&&&&&&&&&&& za wizyty postaram się wpaść później
Wykańczamy się...
A dokładniej remontujemy...odświeżamy...wijemy gniazdo...zwał jak zwał...od dwóch nocy okupujemy salonową kanapę...myślałam, że ciążowe noce są krótkie...błąd...jeszcze krótsze są ciążowe noce spędzone na kanapie...dammmm...tylko perspektywa nowego luku naszego gniazda potrafi trzymać przy jako takim humorze...
Właściwie bez odbioru...zasypana kolorami, tapetami, listwami...
Za Was kciukasy...i chyba do poczytania juz po...(remoncie nie porodzie ;D)
A dokładniej remontujemy...odświeżamy...wijemy gniazdo...zwał jak zwał...od dwóch nocy okupujemy salonową kanapę...myślałam, że ciążowe noce są krótkie...błąd...jeszcze krótsze są ciążowe noce spędzone na kanapie...dammmm...tylko perspektywa nowego luku naszego gniazda potrafi trzymać przy jako takim humorze...
Właściwie bez odbioru...zasypana kolorami, tapetami, listwami...
Za Was kciukasy...i chyba do poczytania juz po...(remoncie nie porodzie ;D)
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja tez ledwo zyje przywiozłam sobie wczoraj na weekend siostrzeńca i tak się wieczorem opił, ze o 2ej w nocy alarm mokrego łózka, zanim go przebrałąm i przenieśliśmy się do babci łózka to się rozbudziłam i do 4ej siedziałam i z mamuśką tv oglądałam, a o 5ej się obudziłam i spać nie mogłam :/ więc dziś ciężki dzień, a ciotka musi być fit na plac zabaw i pieczenie mufinek
Idę zaraz na usg i zobaczę jak mały co do wczorajszej wizyty to generalnie wszystko ok, lekarz powiedział, ze wyniki super i widać, ze mama dba o dzidzie i się zdrowo prowadzi a i do mnie mówi ciesz się, ze mamuśką będziesz i jak tylko coś nie tak to do szpitala, bo ze w ogóle jesteś w ciąży to cud miał może pare takich przypadków w swojej ponad 30letniej karierze lekarza, ze kobieta przy takich wynikach hormonalnych zaszła w ciąże bez i ponoć 30tka matki to ostatnia szansa
Idę zaraz na usg i zobaczę jak mały co do wczorajszej wizyty to generalnie wszystko ok, lekarz powiedział, ze wyniki super i widać, ze mama dba o dzidzie i się zdrowo prowadzi a i do mnie mówi ciesz się, ze mamuśką będziesz i jak tylko coś nie tak to do szpitala, bo ze w ogóle jesteś w ciąży to cud miał może pare takich przypadków w swojej ponad 30letniej karierze lekarza, ze kobieta przy takich wynikach hormonalnych zaszła w ciąże bez i ponoć 30tka matki to ostatnia szansa
reklama
Ja tez ledwo zyje przywiozłam sobie wczoraj na weekend siostrzeńca i tak się wieczorem opił, ze o 2ej w nocy alarm mokrego łózka, zanim go przebrałąm i przenieśliśmy się do babci łózka to się rozbudziłam i do 4ej siedziałam i z mamuśką tv oglądałam, a o 5ej się obudziłam i spać nie mogłam :/ więc dziś ciężki dzień, a ciotka musi być fit na plac zabaw i pieczenie mufinek
I tego CUDU się trzymajmy