reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Avo dziękuje, już mi lepiej chyba muszę sobie dziś zrobić przymusowy dzień lenia
Morfologia z zeszłego tygodnia wyszła mi na dolnej granicy, ja tak sobie teraz myślę że dziś dziwne ciśnienie jest i to może dlatego

reklama
Gkvip super,że lepiej u Ciebie ,czekamy tu na Ciebie:)

AVO sorki ale dla mnie to nie lekarz tylko złodziej. Rozumię 150-200 za wizytę ale tyle to nawet na warszawę za dużo.

Jestem podobnego zdania. Jak można tyle brac za wizytę?????? Szok po prostu.
Ja płacę zawsze 100zł i zawsze jestem na samolocie i także mam usg oraz badanie tętna od 26 tygodnia. A jak pojadę na nieplanowaną wizytę gdy mnie coś niepokoi to nic nie płacę a też jestem wtedy badana. Dlatego cieszę się, że nie wybrałam lekarza z Warszawy a miałam takie plany......

AVO to Ty płacisz jak tak samo jak płaci Paulina w Autralii :-):-D
Tak jak pisałam ja też chodzę prv i nie ważne czy mam usg czy nie płacę 100 zł i jak ostatnio zapytałam czy teraz będę musiała częściej chodzić to tylko zapytał czy sama chcę bo on nie chce zdzierać kasy jak ciąza jest prawidłowa, powiedział że jeżeli będzie się coś działo to mam go po drugiej stronie ulicy :-)

do ordynatora oddziału połozniczego jedego z Warszawskiech szpitali.....

to mi odpowiedziałas ;/////
ale gdzie chodzisz i gdze chcesz rodzic???

Nie wyobrazam sobie płacic takich pieniedzy bez poczuca satysfakcji.. bo inaczej gdy wyjmuje prtfel płace niemałe pieniadze le wiem za co i ze mam opieke..

Moj siostra z całąswoja rodzina chodzili do dentystki, ktoratania nie była a cały czas narzekali, ze 1zab potrafi poprawiac 3razy :eek: oczywiscie odpłtnie ;/// Mało tego pochapała szwagrowi koszule jakims preparatem co oznaczało definitywnie kosz !!! Kazała mu sobie odkupic koszule a ze ona mu zwroci pienadze,gdy przyszedł do niej z paragonem to targował sie o 10zł ze widziała takie o 10zł tansze :eek::eek: czujecie???

Dziewczyny z Warszawy mam pytanko????
orientujecie sie gdzie przyjmuje dr maciejewski z imid albo dr cygan?????

no teraz juz nie będę zmieniać tym bardziej,że mam juz planowe cc....do tej pory nie robił mi ani usg usg, ani posiewów, a zwolnienia 2 miałam od kardiologa.....i więcje zwolnienia u neigo nie wezme, za szybkie usg tez podziekuję....Profesorem nie jest i ma super opinie .....mam andzieję,ż mi zrobi ekstra cc:) - a po juz nigdy do neigo nie pójdę:)

no nie chcę tak publicznie pisać- nie daj Boze to przeczyta....napisze CI na prv.

Jestem podobnego zdania. Jak można tyle brac za wizytę?????? Szok po prostu.
Ja płacę zawsze 100zł i zawsze jestem na samolocie i także mam usg oraz badanie tętna od 26 tygodnia. A jak pojadę na nieplanowaną wizytę gdy mnie coś niepokoi to nic nie płacę a też jestem wtedy badana. Dlatego cieszę się, że nie wybrałam lekarza z Warszawy a miałam takie plany......

To ja tak samo, choć dziś zaskoczył mnie bo za wizytę zamiast 70 zapłaciłam 80zł, ale też zawsze usg, i jak nieplanowana to nic nie płacę a zbada dokładnie jestem:tak:

lui to dokłądnie tak jak ja ostatnia miesiączka 28 sierpień i termin 4 czerwiec. USG ostatnie miałam w 26 tc więc jeszcze nie wiem czy coś zmieniło :-)
AVO :szok::szok::szok: ja rozumiem że ordynator ale żeby aż tyle zdzierać to koleś na głowę chyba upadł. U mnie w mieście ordynator za wizytę bierze 100zł a za USG 70zł.

w Warszawie zwykły gin bierze 120-160 zł. Mnie zamurowało przede wszytskim z powodu opłaty za zwolnienie......

i nie porównywałabym go do kiepskiej dentystki...zawsze mi poświęca co najmneij 30 minut, bada, ogląda wyniki, zna się tez na tarczycy i ustala dawki hormonu.......

Ostatnia edycja:
Hurrra, hurra, głupie sny to tylko głupie sny, a tymczasem Tomaszek waży półtora kg, serce jak dzwon, rozwija się prawidłowo, główką w dół, na USG się zziewał, dostał czkawki i pokazał nam wielkiego siusiaka i jeszcze większe jajca :-D Nie ma wątpliwości, że jest Tomkiem i chyba nie muszę mówić, jaki pan tata był dumny, gdy pan doktor z uznaniem wypowiadał się o rozmiarach tomkowego przyrodzenia i klejnotów :> nie ma też za krótkich nóg, jak to sugerował mój lekarz prowadzący, podglądając smyka 3 tyg. temu na USG, tylko niestety zrobił sobie pętlę z pępowiny, więc dobrze by było, żeby kolejnych nie dokładał.

dziękuję wszystkim za kciuki i zaraz wrzucę na wątek zdjęciowy niecenzuralne zdjęcie ;)
mam nadzieję, że u pozostałych wizytujących też dziś ok, zaraz będę Was nadrabiać.

reklama
Hurrra, hurra, głupie sny to tylko głupie sny, a tymczasem Tomaszek waży półtora kg, serce jak dzwon, rozwija się prawidłowo, główką w dół, na USG się zziewał, dostał czkawki i pokazał nam wielkiego siusiaka i jeszcze większe jajca :-D Nie ma wątpliwości, że jest Tomkiem i chyba nie muszę mówić, jaki pan tata był dumny, gdy pan doktor z uznaniem wypowiadał się o rozmiarach tomkowego przyrodzenia i klejnotów :> nie ma też za krótkich nóg, jak to sugerował mój lekarz prowadzący, podglądając smyka 3 tyg. temu na USG, tylko niestety zrobił sobie pętlę z pępowiny, więc dobrze by było, żeby kolejnych nie dokładał.

dziękuję wszystkim za kciuki i zaraz wrzucę na wątek zdjęciowy niecenzuralne zdjęcie ;)
mam nadzieję, że u pozostałych wizytujących też dziś ok, zaraz będę Was nadrabiać.

Gratulacje :-):-D

Do góry