reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hurrra, hurra, głupie sny to tylko głupie sny, a tymczasem Tomaszek waży półtora kg, serce jak dzwon, rozwija się prawidłowo, główką w dół, na USG się zziewał, dostał czkawki i pokazał nam wielkiego siusiaka i jeszcze większe jajca :-D Nie ma wątpliwości, że jest Tomkiem i chyba nie muszę mówić, jaki pan tata był dumny, gdy pan doktor z uznaniem wypowiadał się o rozmiarach tomkowego przyrodzenia i klejnotów :> nie ma też za krótkich nóg, jak to sugerował mój lekarz prowadzący, podglądając smyka 3 tyg. temu na USG, tylko niestety zrobił sobie pętlę z pępowiny, więc dobrze by było, żeby kolejnych nie dokładał.

dziękuję wszystkim za kciuki i zaraz wrzucę na wątek zdjęciowy niecenzuralne zdjęcie ;)
mam nadzieję, że u pozostałych wizytujących też dziś ok, zaraz będę Was nadrabiać.

No to gratulacje dla dumnych przyszłych rodziców :-).

reklama
i nie porównywałabym go do kiepskiej dentystki...zawsze mi poświęca co najmneij 30 minut, bada, ogląda wyniki, zna się tez na tarczycy i ustala dawki hormonu.......

avo przez mysl mi nie przeszło zeby to jako porownanie napisac ;)
napisałam odnosnie cen ;///

magnii - super ze jest ok!!! i ze Tomaszek jajca i pałkę ma konkretne ;))

a te posiew to obowiazkowe badanie w ciazy?bo ja nie pamietam w sumie czy mialam w poprzedniej a teraz mialam 2 cytologie ale o posiewie poki co cisza, i nie wiem czy mam sie dopominac w razie czego czy nie.i do czego to ma sluzyc. mozecie cos wiecej powiedziec?

blond - to przy sn robia podobniez, ale np sis mi mowiła ze jej to dopiero na wejsciu - na IP zrobili wiec nie wiem czy trzeba sie dopominac, mi gin dał juz teraz

ja jako ze na pyt jak chce rodzic czy sn czy cc odpowiedziałam ze sn to dał mi zleceni badan:

morfologia
mocz ogolny
transaminazy
fosfataza zasadowa
anty HBs
VDRL
i posiew z pochwy

szczerze to wiem tylko co to morfologia, mocz ogolny i posiew hehe

reklama
ale jesli mas zbakterie w pochwie i wypadnie Ci czop to juz moze dojść do zakażenia wew macicznego podobno........ ja w poprzedniej ciazy miałam 2 razy posiew z ciplulindy, ale z dupala niet.....heheh

właśnie wsunełam arbuza i truskawki.......pękam.....

Ostatnia edycja:
Do góry