Zjadłam dzisiaj 4 śliwki z Biedronki (takie fajne duże wczoraj mieli 5,99zł za kilogram i nie mogłam sie oprzeć),
Ja też wczoraj kupiłam te śliwki - pychaaaaaaa! Dziś już jadłam i jeszcze zjem! Mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjadłam dzisiaj 4 śliwki z Biedronki (takie fajne duże wczoraj mieli 5,99zł za kilogram i nie mogłam sie oprzeć),
Witajcie wróciłam od gina.
Na twardnienia brzucha mam przepisana luteinę, ale szyjka długa i twarda, więc się zastanawiam czy ja brać.
z takiego szybkiego usg wynika,że Natulek waży około 2300
Gin mnie wkurzył, bo wziął 200 zł za wizytę( jak zwykle) i 50 zł za wypisanie zwolnienia!!!!!Wyobrażacie sobie!
Do tego jeszcze posiew, z pipy i pupy( nie jestem pewna czy ten drugi w ogóle jest niezbędny zwłaszcza przy cc) 80 zł czyli zostawiłam u niego 330 zł plus 100 zł szybkie usg plus taksówka 80 zł.....wróciłam goł i wesoła....
klusiaM gratuluje zakwalifikowania do przedszkola
buziak mnie aż skrzywiło jak o tych fusach usłyszałam a teraz jak pomyślę o tym to mnie otrzepuje
AVO dobrze że wizyta udana i u małej wszystko w porządku ale ceni to się wysoko ten twój lekarz
Trzymam kciuki za wizytujące
Dziewczyny mam puls powyżej 100, słaba jestem i ciężko mi oddychać, ciśnienie mam raczej ok tylko ten puls o wiele wyższy niż normalnie a wczoraj byłam u ginki i puls był ok
Na twardnienia brzucha mam przepisana luteinę, ale szyjka długa i twarda, więc się zastanawiam czy ja brać.
Gin mnie wkurzył, bo wziął 200 zł za wizytę( jak zwykle) i 50 zł za wypisanie zwolnienia!!!!!Wyobrażacie sobie!
Do tego jeszcze posiew, z pipy i pupy( nie jestem pewna czy ten drugi w ogóle jest niezbędny zwłaszcza przy cc) 80 zł czyli zostawiłam u niego 330 zł plus 100 zł szybkie usg plus taksówka 80 zł.....wróciłam goł i wesoła....